Jump to content

NVIDIA GeForce Go 8400-256MB - SOS PROBLEM

katseras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

Λοιπον εχω ενα laptop acer voyager s8132nvh στο οποιο χαλασε η καρτα γραφικων ...

Δοκιμασα την λυση με τον φουρνο και ολα τα σχετικα αλλα τιποτα ....

Η λυση τωρα ειναι να την αλλαξω ....

P419 VGA Board - NVIDIA GeForce Go 8400 - 256 MB τα ακριβη χαρακτιριστικα της ...

Δεν μπορεσα να βρω μια οικονομικη πουθενα η πιο φθηνη ηταν 139 ευρω που δεν τα δινω ...

Υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να κανω η και μια immitation αρκει να κανει την δουλεια της ...

Οποιαδηποτε λυση που να μην κοστιζει πολυ ειναι ευπροσδεκτη

ξερω οτι υπαρχει καποιος στη θεσσαλονικη που διορθωνει το προβλημα με τις καρτες γραφικων απο notebooks ..δε ξερω πως...αλλα δε θυμαμε στοιχεια του

computer-systems.gr

και με ελαχιστα χρηματα παιρνεισ καινουρια ...αν μπορεις να αλλαξεις ..εδω

76$ με 1.5 ισοτιμια ευρω δολαριου...τσαμπα τη παιρνεις...αν αλλαζεις παντως πανε σε κατι πιο δυνατο..

επιπλεον μαλλον εχεις altec ...και οχι acer...

Τυπικό Τουρκο-vestel barebone. Άμα ξαναβάλεις nvidia απλά θα στο ξανακάνει. Friendly tip και τα sun και τα Ares boards που φοράνε αυτά....ή τους βάζεις κάρτα που γουστάρουν ή δεν ανάβει.....το inverter!!!! όσο απίστευτο κι αν ακούγεται. 130€ για καινούργια (καινούργια όμως) δεν είναι πολλά.

Μπορώ να σε βοηθήσω με το να σου αναφέρω πως έχει παίξει 100% με.... 8600GS 256 acer bios τις .001 pcb με A1 chip, 9600GT 512 acer bios τις .006 pcb με R1 chip. Με 3650 και 4670 δεν είχε postάρει καν οπότε εκτός κι αν το έχει επιβεβαιώσει κάποιος σε δικό του μηχάνημα, δεν θα πρότεινα καμία ΑΤΙ.

ξερω οτι υπαρχει καποιος στη θεσσαλονικη που διορθωνει το προβλημα με τις καρτες γραφικων απο notebooks ..δε ξερω πως...αλλα δε θυμαμε στοιχεια του

Εγώ πάλι γνωρίζω επ' ακριβώς τι κάνουν.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

Λοιπον εχω ενα laptop altec voyager s8132nvh στο οποιο χαλασε η καρτα γραφικων ...

Δοκιμασα την λυση με τον φουρνο και ολα τα σχετικα αλλα τιποτα ....

Η λυση τωρα ειναι να την αλλαξω ....

P419 VGA Board - NVIDIA GeForce Go 8400 - 256 MB τα ακριβη χαρακτιριστικα της ...

Δεν μπορεσα να βρω μια οικονομικη πουθενα η πιο φθηνη ηταν 139 ευρω που δεν τα δινω ...

Υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να κανω η και μια immitation αρκει να κανει την δουλεια της ...

Οποιαδηποτε λυση που να μην κοστιζει πολυ ειναι ευπροσδεκτη

ΟΧΙ Γκρικλις παίδες. Διορθώστε τα ποστ σας παρακαλώ.:T:

αυτο δεν ειναι καρτα ειναι repair της καρτας σου..ειναι η 1η λυση που σου εδωσα και η πιο οικονομικη...(sorry για τα greeklish μαλλον δε το γυρισα στα ελληνικα)

αυτο δεν ειναι καρτα ειναι repair της καρτας σου..ειναι η 1η λυση που σου εδωσα και η πιο οικονομικη...(sorry για τα greeklish μαλλον δε το γυρισα στα ελληνικα)

Συγνωμη αλλα τι εννοεις repair της καρτας μου ?

computer-systems.gr

και με ελαχιστα χρηματα παιρνεισ καινουρια ...αν μπορεις να αλλαξεις ..εδω

76$ με 1.5 ισοτιμια ευρω δολαριου...τσαμπα τη παιρνεις...αν αλλαζεις παντως πανε σε κατι πιο δυνατο..

επιπλεον μαλλον εχεις altec ...και οχι acer...

nai altec

στελνεις τη καρτα γραφικων σου (το ΜΧΜ module δηλαδη) και στο φτιαχνει..ο outlaw μπορει να σου εξηγησει περισσοτερα φανταζομαι στο "φτιαξιμο"

• 2 years later...

Καλησπέρα, και καλώς σας βρήκα!

Έχω ίδιο πρόβλημα κι εγώ, σε ένα aspire 7720g βέβαια, αλλα φοράω την ίδια κάρτα! την έχω κάνει ήδη μια φορά reflow κράτησε για 1 χρόνο... (πάλι καλά) Ε, ας μη βασανίζομαι άλλο... ξεκίνησα να ψάχνω συμβατές, είπα να βάλω κάτι σίγουρο!

για πείτε μου την γνώμη σας... έχει κανένας καμιά δοκιμασμένη σε θερμοκρασίες κτλ?

βρήκα σε μια λίστα τις συμβατές για το μοντέλο μου...

Aspire 7520g - MXM-II, 8400M G, 8600M GS, Upgrade to 8600M GT, Upgrade to HD 3650, Upgrade to HD 2400 XT, Upgrade to HD 3470, Upgrade to 9650M GT, Failed Upgrade to HD 2600

*δε με ενδιαφέρει πολύ το να είναι καλύτερη σε απόδοση από αυτή που είχα, απλά να είναι όσο ποιο αξιόπιστη γίνετε απο θέμα αντοχής...Φυσικά αυτό δεν εξαρτάτε μόνο απο την κάρτα, αλλα anyway, ότι διαφορά μπορεί να κάνει!

Ευχαριστώ!;)

• 2 weeks later...

γεια σας, εχω κ εγω το ιδιο λαπτοπ με το ιδιο προβλημα, και ειμαι σε σκεψεις, να αγορασω την ιδια καρτα , φοβαμαι μηπως την ''ξανακαψει''. να προσπαθησω να βρω καποια αλλη? που θα καταλαβω αν ειναι συμβατη? εχω μπερδευτει.

αν καποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του θα του ημουν ευγνωμων, ευχαριστω

εγώ τελικά πήρα την ATI Mobility Radeon HD 3650 και λειτουργεί τέλεια! θερμοκρασία είναι σε αδράνεια γύρο στους 37 βαθμούς... Ειναι πολύ καλά!

• 5 months later...
Τυπικό Τουρκο-vestel barebone. Άμα ξαναβάλεις nvidia απλά θα στο ξανακάνει. Friendly tip και τα sun και τα Ares boards που φοράνε αυτά....ή τους βάζεις κάρτα που γουστάρουν ή δεν ανάβει.....το inverter!!!! όσο απίστευτο κι αν ακούγεται. 130€ για καινούργια (καινούργια όμως) δεν είναι πολλά.

Μπορώ να σε βοηθήσω με το να σου αναφέρω πως έχει παίξει 100% με.... 8600GS 256 acer bios τις .001 pcb με A1 chip, 9600GT 512 acer bios τις .006 pcb με R1 chip. Με 3650 και 4670 δεν είχε postάρει καν οπότε εκτός κι αν το έχει επιβεβαιώσει κάποιος σε δικό του μηχάνημα, δεν θα πρότεινα καμία ΑΤΙ.

Εγώ πάλι γνωρίζω επ' ακριβώς τι κάνουν.

Έχω ενα laptop innovator απο τα eshop και φοράει την κάρτα γραφικών nvidia geforce 8400 gs και έχει καεί. Επικοινώνησα με τα eshop και μου ειπαν ότι εχει τη motherboard vestel 14MB03-3. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να δουλευει με κάρτα γραφικών ati και αν με ποια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.