venom7 Μάϊος 2, 2011 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 ^Τώρα!Αλλά στο μέλλον...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 3, 2011 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 τελικα τι αποφασισες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 3, 2011 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 corsair graphite black Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 3, 2011 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 συμφωνω και επαυξανω:dance3:.οταν σου ερθει με το καλο πες εντυπωσεις αν θες. μεγεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 5, 2011 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 ρε παιδια, εγω θα εχω οτι fans εχει απο μονο του + εναν για την αεροψυκτρα που εχω τους καλυπτη ολους για να τους ρυθμιζω για να μιν εινε στο τερμα? η καλυπτει μονο τους δικους του που παρέχονται στο κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 6, 2011 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 αυτα που ξερω ειναι:τους 3 με τους οποιους ερχεται τους ρυθμιζεις απο το fan controller. τους ανεμιστηρες της ψυκτρας τους βαζεις στο 4πιν της μητρικης και ρυθμιζονται αυτοματα αναλογα με τη θερμοκρασια. που κολλησες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 6, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 κοιτα εκει τον εχω τον ανεμηστιρα της μιτρικης τωρα αλλα δουλευει παντα στο 1800 rpm και ας εχο και λιγους βαθμους 28-35 ακομα και idle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 6, 2011 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 Μην ανησυχεις μπορεις να συνδεσεις στο fan contoller τον ανεμιστηρα της ψυκτρας>Εγω εκει εχω συνδεμενους και τα 2 fans απο την H70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 6, 2011 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 στην μιτρικη δεν συνδεονται οι fans για να τους ελενχεις? απο οτι ειδα σε review εχει και ενα καλωδιο ρευματος το κουτι για τους fans .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 6, 2011 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 Το καλωδιο ρευματος που λες ειναι αυτο που δινει ρευμα στο fan controller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 6, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 ορεος ευχαριστώ για να ξερω, παρεπιπτοντος πεμπτη θα το έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 6, 2011 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 Θα το καταευχαριστηθεις....και σιγουρα δεν θα το μετανιωσεις.Εγω μια ζωη το κουτι (lian li το προηγουμενο)παντα το ειχα κατω απο το γραφειο...Το corsair απο την 1η μερα που το πηρα το εβαλα πανω στο γραφειο διπλα απο την οθονη για να το κοιταω..και 5 μηνες μετα ακομη εκει το εχω>Ποτε δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να ενθουσιαστω τοσο πολυ με ενα κουτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάϊος 6, 2011 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 6, 2011 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 amartolos να σε ροτισο και κατι αλλο ολα τα fans στην μιτρικη συνδεοντε και απλα βαζο και το ρευμα απο το τροφοδοτικο για το fan controller σωστα? και εγω διπλα θα το εχω το κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 6, 2011 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 Αχαχαχαχα ελιωσααααα...:P:P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 6, 2011 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 που τα βρισκετε και τα ποσταρετε! εξαιρετικο!!τι να πω:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 7, 2011 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 amartolos δεν πιστευο να εχεις παρει με πλαινο διαφανες? εγω παντος το εργοστασιακο θα παρω οπως βγηκε. μαυρο ολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 7, 2011 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Εχω παρει και το πλαινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHGRiND Μάϊος 7, 2011 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 To White 600T θα ειναι μαλλον και μενα το επομενο κουτι μου. Σε Reviews που εβλεπα προσφατα προσεξα οτι αλλαξαν τα 200αρια fan στην καινουργια εκδοση. Ειχες καπoιο προβλημα γενικα με τα fan; To fan Controller λειτουργει καλα; Γενικα διαβαζω οτι δεν το χρησιμοποιουν οι πιο πολλοι η απλα το εχουν συνεχεια στο full.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 7, 2011 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Στα ασπρο βαλανε πιο δυνατους 200αρηδες που γυριζουνε στις 1200στροφες απο 700 που ηταν πριν.Αλλα πλεον ολες οι εκδοσεις ασπρες-μαυρες φορανε τους 1200δες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.