apostolis159 Μάϊος 7, 2011 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 kastorasgr επειδή και εγώ το έχω σταμπάρει απο καιρό το 600Τ, απο που το παρήγγειλες και πόσο καιρό έκανε να έρθει περίπου?amartolos μαζι με το πλαινό παραθυρο σε τι τιμή πάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 7, 2011 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Το παραθυρο στο μαυρο ειναι extra.Εγω το πηρα απο overclockers 40 ευρω αν θυμαμαι καλα.Εδω εχω ανεβασει photos, αλλα υπαρχουνε και στο σχετικο topic στο forum.http://www.overclock.net/computer-cases/831636-official-corsair-graphite-club-78.html#post13047272 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 7, 2011 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 εγω παντος το παρηγγηλα απο εδω πεμπτη οπως ειπα θα ερθει CORSAIR Κουτί PC Graphite Series 600T : αγορά, τιμή, Κουτί PC Graphite Series 600T Φτηνάλογικα οπως λες θα εχει 1200 rpm fans Link to comment Share on other sites More sharing options...
framboy Μάϊος 10, 2011 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Σκέφτομαι και εγώ να πάρω το συγκεκριμένο κουτάκι.Το έχω βρει εδώ graphite 600t και το έχουν άμεσα διαθέσιμο.Αξίζει πιστεύετε τα λεφτά του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 10, 2011 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Σκέφτομαι και εγώ να πάρω το συγκεκριμένο κουτάκι.Το έχω βρει εδώ graphite 600t και το έχουν άμεσα διαθέσιμο.Αξίζει πιστεύετε τα λεφτά του?αξιζει να το παρεις, αλλα την επομενη φορα ανοιξε δικο σου θεμα και μην γραφεις σε topic που εχει ανοιξει καποιος αλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 10, 2011 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Είναι πολύ όμορφο κουτί και πάρα πολύ λειτουργικό.Άμα τα έχεις τα αξίζει συνυπολογίζοντας ότι είναι midi tower αλλά με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις και από τα καλύτερα full tower! @kastorasgr Έχει κάθε δικαίωμα να ποστάρει ο οποιοσδήποτε ότι θέλει,αν έχει άμεση σχέση με το όνομα του thread!Και αφού ενδιαφέρεται και αυτός για κουτί και υπάρχει είδη thread,τότε μπορεί\έχει δικαίωμα και να ποστάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 10, 2011 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 @venom7 ναι να μιλαει για το ιδιο θεμα οχι να ρωταει αν αξιζει να το παρει αυτος εχω κανει μια αλλη συγκεκριμενη ερωτηση πανω και απο κατο γραφει αλλο πραγμα οποτε εινε ακυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 10, 2011 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Γιάννη ο τίτλος του thread είναι "αγορά για νέο κουτί" και το παιδί ενδιαφέρεται για αγορά νέου κουτιού.Τι το διαφορετικό βλέπεις εσύ?!!!Τεσπα.Δε θα σου μάθω εγώ τους κανόνες του φόρουμ.Άλλοι είναι αρμόδιοι για αυτό και αν είναι είτε μπορείς να ρωτήσεις είτε άμα είναι θα λάβουν μέρος από μόνοι τους.Μην ξεχνάς...δεν είμαι και χθεσινός.Ενώ εσύ ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
framboy Μάϊος 10, 2011 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Sorry αν έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα απλά έτυχε να το διαβάζω και επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ είπα να απαντήσω εδώ. Επίσης το 'λογικα οπως λες θα εχει 1200 rpm fans' δεν νομίζω ότι είναι 'μια αλλη συγκεκριμενη ερωτηση' χωρίς να το λέω με κακία... Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα Απλά το σκέφτομαι πολύ γιατί τα λεφτά δεν είναι και λίγα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα καλό κουτί σου μένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 11, 2011 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2011 framboy εγω ανοιξα το thread και ρωταο για το κουτι διαφορα πραγματα οπως και τι fans λογικα θα εχει διοτι οταν προτο βγηκε ειχε μικροτερους, δεν χρειαζετε να πεις sorry για κατι συνεχισε να γραφεις οτι θες, και οπως σου ειπα αν εχεις τα λεφτα παρτο εινε νεο κουτι και εινε απο τα καλυτερα κουτια αυτη την στιγμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.