Jump to content

αγορα για νεο κουτι

Guest

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδια, εγω θα εχω οτι fans εχει απο μονο του + εναν για την αεροψυκτρα που εχω τους καλυπτη ολους για να τους ρυθμιζω για να μιν εινε στο τερμα? η καλυπτει μονο τους δικους του που παρέχονται στο κουτί;

αυτα που ξερω ειναι:τους 3 με τους οποιους ερχεται τους ρυθμιζεις απο το fan controller.

τους ανεμιστηρες της ψυκτρας τους βαζεις στο 4πιν της μητρικης και ρυθμιζονται αυτοματα αναλογα με τη θερμοκρασια.

που κολλησες??:)

κοιτα εκει τον εχω τον ανεμηστιρα της μιτρικης τωρα αλλα δουλευει παντα στο 1800 rpm και ας εχο και λιγους βαθμους 28-35 ακομα και idle..

στην μιτρικη δεν συνδεονται οι fans για να τους ελενχεις? απο οτι ειδα σε review εχει και ενα καλωδιο ρευματος το κουτι για τους fans ..

Θα το καταευχαριστηθεις....και σιγουρα δεν θα το μετανιωσεις.Εγω μια ζωη το κουτι (lian li το προηγουμενο)παντα το ειχα κατω απο το γραφειο...Το corsair απο την 1η μερα που το πηρα το εβαλα πανω στο γραφειο διπλα απο την οθονη για να το κοιταω..και 5 μηνες μετα ακομη εκει το εχω>Ποτε δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να ενθουσιαστω τοσο πολυ με ενα κουτι..

amartolos να σε ροτισο και κατι αλλο ολα τα fans στην μιτρικη συνδεοντε και απλα βαζο και το ρευμα απο το τροφοδοτικο για το fan controller σωστα? και εγω διπλα θα το εχω το κουτι :)

amartolos δεν πιστευο να εχεις παρει με πλαινο διαφανες? εγω παντος το εργοστασιακο θα παρω οπως βγηκε. μαυρο ολο.

To White 600T θα ειναι μαλλον και μενα το επομενο κουτι μου. Σε Reviews που εβλεπα προσφατα προσεξα οτι αλλαξαν τα 200αρια fan στην καινουργια εκδοση. Ειχες καπoιο προβλημα γενικα με τα fan; To fan Controller λειτουργει καλα; Γενικα διαβαζω οτι δεν το χρησιμοποιουν οι πιο πολλοι η απλα το εχουν συνεχεια στο full..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.