Guest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2011 Για θα ήθελα μερικες ιδέες για κουτί, σκεφτομαι για το coolermaster haf x . Το μόνο που δεν θέλω είναι να χρειάζεται να παραγγήλο επιπλέον fans.Ολες οι ιδέες δεκτές, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Απρίλιος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 corsair graphite 600t,στα ιδια χρηματα πανω κατω,3 ανεμιστηρες(2 με ασπρο λεντ 200mm) και κοντρολερ και φιλτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Αεροψυξη εχεις? εχεις σκοπο να βαλεις υδροψυξη ? ποσα λεφτα διαθετεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Έχω το HAF 932 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος και από όσα εχω διαβάσει το HAF X είναι πολύ καλό άρα θα σου έλεγα να το αγοράσεις. Απλά να ξέρεις πως θα πρέπει να βάλεις φίλτρα αν δεν θες να το καθαρίζεις κάθε μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 1, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 ετσι μπράβο, δεν το ήξερα εγω οτι δεν εχει φιλτρα το haf x οποτε παμε στο graphite αλλιως τι αλλο ακουο evolution αεροψυξη έχω και ειμε μια χαρά, το graphite αν θελήσω κάποτε να βάλο υδροψυξη χωραει? θέλω και αλλες ιδεες παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Μάϊος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Παιδιά το haf x έχει φίλτρα παντού μην το μπερδεύετε με το haf 932! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 1, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Παιδιά το haf x έχει φίλτρα παντού μην το μπερδεύετε με το haf 932!Λαθος σου μου σορρυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 1, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 ετσι μπράβο, δεν το ήξερα εγω οτι δεν εχει φιλτρα το haf x οποτε παμε στο graphite αλλιως τι αλλο ακουο evolution αεροψυξη έχω και ειμε μια χαρά, το graphite αν θελήσω κάποτε να βάλο υδροψυξη χωραει? θέλω και αλλες ιδεες παιδια. Χωραει και υδροψυξη *Official* Corsair Graphite Club - Overclock.net - Overclocking.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunewalker Μάϊος 1, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Κοιτα και το Phantom το εχω και ειναι απιστευτο case NZXT :: Unique. Unprecendented. Inspired - Phantom Product Detail Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 1, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 ειδικα σε ασπρο το φαντομ τα σπαει (με πολλα σ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros1 Μάϊος 1, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Εγω λεο να παρει τα ασπρο 600τ που τα σπαει επισης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 1, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 λοιπον παιδια ειμε αναμεσα σε graphite και hafx τωρα που μου ειπατε οτι εινε καλυμενο με φυλτρα. διοτι μου αρεσουν και τα 2 παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Μάϊος 1, 2011 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Ρε φίλε δε λυπάσαι τόσα λεφτά για κουτί (HAF X); Πάρε εκεί το 912 και είσαι άρχοντας (μέχρι την 5970 χωράει) ή κάτι συμμαζεμένο. Εκτός αν θέλεις να μπεις και εσύ μέσα στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Μάϊος 1, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Από εμένα αν δεν σε ενδιαφέρουν οι hot swap δίσκοι τότε με κλειστά μάτια corsair graphite. Είναι λίγο πιο μικρό βέβαια αλλά είναι απίστευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Μάϊος 1, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 +1 για το Corsair Graphite 600T σουπερ κουτί για τα λεφτά του που κάνει το μαύρο 152Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 1, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 να ροτισω κατι εσεις που ξερεται ρε πεδια, τι παιζει με το usb 3.0 στο μπροστινο πανελ του graphite εχω δει να βγαζουν ενα καλοδιο στο πισο μερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 1, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Από εμένα αν δεν σε ενδιαφέρουν οι hot swap δίσκοι τότε με κλειστά μάτια corsair graphite. Είναι λίγο πιο μικρό βέβαια αλλά είναι απίστευτο...hot swap τι ενοεις? αν και νομιζο οτι καταλαβα τι λες νομιζο οτι εχει και το graphite.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 2, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 Με απλά λόγια είναι όταν μπαίνουν οι δίσκοι σε θύκες κουμπωτοί και δεν χρειάζεται βίδωμα και ξεβίδωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Μάϊος 2, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 Αυτό που λέει ο Venom7 απλά είναι και στο μπροστινό μέρος του κουτιού (το haf-x έχει 2 hot swap σε δύο θήκες 5,25'' - τις δύο κάτω). Για το καλώδιο usb 3.0 που ρώτάει ο φίλος έτσι γίνεται και στο haf-x τα περνας από πίσω και τα συνδέεις στις usb 3.0 θύρες της μητρικής.Ψάξε στο youtube έχει review και για τα δύο κουτιά που εξηγούν σχεδόν τα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 2, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 ναι το ειδα, ετσι και αλλιος δεν θα το χρειαστώ διοτι δεν χρησιμοποιο usb 3.0. μου αρκουν τα 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.