Jump to content

Samsung vs HP

nikosg84

Recommended Posts

Δεν εχω απολυτως καμια εμπειρια με Samsung (οσον αφορα laptop/pc)

Αντιθετα θεωρω την ΗΡ μια απο τις 2 κορυφαιες στο after sales service απο τις απλες συσκευες τυπου pc/laptop εως server !

Δεν εχω απολυτως καμια εμπειρια με Samsung (οσον αφορα laptop/pc)

Αντιθετα θεωρω την ΗΡ μια απο τις 2 κορυφαιες στο after sales service απο τις απλες συσκευες τυπου pc/laptop εως server !

Αλλα με εναν χρονο μονο εγγυηση;

Για εμενα, κοροιδια ειναι που δινουν εναν χρονο μονο.

Δηλαδη μετα τον εναν χρονο, θα το σταυρωνεις καθε πρωι για να μην παθει κατι και πληρωνεις τα κερατιατικα σου;

Καθε ηλεκρικη συσκευη εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρονια εγγυηση, βαση Ευρωπαικης οδηγιας. (Εχω την εντυπωση οτι εχει θεσπιστει κ Ελληνικος νομος, αλλα δεν ειμαι αρμοδιος. Τσακ ???)

Όπως και αν εχει, αν σου πουν μα μου, κανεις καταγγελια στο ΙΝΚΑ, τους πετας ενα εξωδικο και θα στο φτιαξουν. Αλλιως διαπρατουν παρανομια ;)

Καθε ηλεκρικη συσκευη εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρονια εγγυηση, βαση Ευρωπαικης οδηγιας. (Εχω την εντυπωση οτι εχει θεσπιστει κ Ελληνικος νομος, αλλα δεν ειμαι αρμοδιος. Τσακ ???)

Όπως και αν εχει, αν σου πουν μα μου, κανεις καταγγελια στο ΙΝΚΑ, τους πετας ενα εξωδικο και θα στο φτιαξουν. Αλλιως διαπρατουν παρανομια ;)

Τον γνωριζω τον σχετικο νομο, το θεμα ομως ειναι θα πρεπει να τρεχεις για να στο φτιαξουν το λαπτοπ.

Σε κατι που κανονικα θα ΕΠΡΕΠΕ να ειχαν 2 χρονια εγγυηση..

Και πιο πολυ θα χαλασεις την διαθεση σου, παρα θα σου φτιαξουν το λαπτοπ..

Εάν μου επιτρέπεις, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το Toshiba Satellite C660D. Έχει την πολύ δυνατή εγγύηση της Toshiba και την πολύ καλή οθόνη της και είναι στα ίδια χρήματα με τα laptop που ανέφερες.

Εάν μου επιτρέπεις, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το Toshiba Satellite C660D. Έχει την πολύ δυνατή εγγύηση της Toshiba και την πολύ καλή οθόνη της και είναι στα ίδια χρήματα με τα laptop που ανέφερες.

Πατωντας το λινκ σου μου βγαζει ενα acer. :p

Για αυτο λες; Toshiba Satellite C660D-101 - Laptop - AMD V140 2.3 GHz ... | Getitnow

Αν ναι, τοτε δεν νομιζω να ειναι καλη επιλογη..

Το λαπτοπ εχει μονοπυρηνο επεξεργαστη!!:man_in_love:

Δεν ισχύει αυτό. Ο νόμος λέει ότι το προϊόν έχει εγγύηση "εύλογο χρονικό διάστημα σε σχέση με τη ζωή του προϊόντος". Πουθενά δεν γράφουν για 2 χρόνια κ.λπ. αν κάποιες εταιρείες θεωρούν ότι εύλογο χρονικό διάστημα είναι ο ένας χρόνος και όχι τα δύο, ε τότε είναι άξιες της μοίρας τους και δείχνουν και την ποιότητα κατασκευής. :-)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :T: , κοιτάω να πάρω κάτι από το Getitnow για να εκμεταλλευτώ και την έξτρα εγγύηση ενός χρόνο που δίνουν με τα 20 ευρώ.

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ EXTRA 12ΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΟΡΗΤΩΝ Η/Υ | Getitnow

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.