billpeppas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2004 Επειδή δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια , και γενικώς οι τσακωμοί , και λοιπές μλκς , ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ?:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάϊος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Γιατι επιμενεις να ασχολεισε εντως φορουμ για το θεμα αυτο! Και εσυ και ο jax κανετε λαθος που δεν το λυνεται μεταξυ σας το θεμα αυτο!Αν θελετε την γνωμη μου μπειτε στο msn και ξεδωστε, βριστειται, βρειτε λυση, η οτι αλλο θελεται τελος πάντων απλα μην γεμιζεται το φορουμ αλλα χαζα thread.ΦιλικαΣταθης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Δαιδαλε δε στο λέω με διάθεση να στην πω, αλλά επειδή μου βγάζει το μάτι που το βλέπω.Μιλάς σε δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού και επομένως: "βριστειτε", "θελετε" "γεμιζετε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Θα σταματήσουμε εδω;*κλικ* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.