iparout Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Χαίρετε.Ψάχνοντας για ένα καλό value-for-money mp3 player, πήρα πριν από κανένα μήνα ένα sweex clip με 20 euros, το οποίο το έχω σκυλομετανιώσει.. Αφ'ενός έχει αυτονομία περί τις 4 ώρες (maximum), αφ'ετέρου δεινοπαθώ για να φορτώσω τραγούδια μέσω USB των windows (τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να κάνω ούτε copy paste από τα windows !!)Θα ήθελα να μου προτείεντε ένα οικονομικό αλλά "value for money" usb portable mp3 player το οποίο να είναι μικρό σε μέγεθος (οσο πιο μικρό τόσο το καλύτερο), να είναι επαναφορτιζόμενο μέσω usb και να έχει καλή αυτονομία-διάρκεια μπαταρίας μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση... Ευχαριστώ πολύ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Πρέπει να πείς και μέχρι τί ποσό διαθέτεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 30, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 και ποσα χρηματα διαθετεις? με τι χωρητικοτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 30, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Παρέλαβα χθες από amazon.co.uk ένα Sandisk Sansa Fuze+ 4GB. Δεν είναι άσχημο και από δυνατότητες δεν του λείπει τίποτα. Έβαλα flac, έχει FM και κάνει εγγραφή από αυτό, κάνει ηχογράφηση, έχει καλή έγχρωμη οθόνη (για να είμαι ειλικρινής την περίμενα αρκετά χειρότερη), παίρνει microSD μνήμες και γενικά δεν είναι άσχημο. Το UI είναι λίγο laggy βέβαια και το touch interface μου τη σπάει, θα προτιμούσα κανονικά κουμπιά. Γενικά για τα λεφτά του είναι καλή αγορά νομίζω.EDIT: Επειδή είδα την "έπαθες" με την ταχύτητα του USB του Sweex, αυτό από το PC στην ενσωματωμένη του μνήμη γράφει με ~9-9.5MB/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Μάϊος 1, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Μέχρι 100 ευρώ θέλω να δώσω, όχι περισσότερο.. Χωρητικότητα, νομίζω και 1 gb είναι αρκετο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 1, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Για τι αρκετό; Για 64kbps MP3; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Μάϊος 1, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Μέσο μέγεθος τραγουδιού σε mp3 ~4 MB.. To 1 GB χωράει γύρω στα 250 κομμάτια... Good enough for me, για τη χρήση που το θέλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Μάϊος 4, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Καμιά ιδέα ? Το ipod shuffle αξίζει τον κόπο στα 60 ευρώ για 2 GB ? H αυτονομία είναι το κυριότερο μέλημά μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Αυτό που σου είπα το είδες;Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
iparout Μάϊος 4, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Αυτό που σου είπα το είδες;Sent from my iPad using TapatalkΤι αυτονομία μπαταρίας έχει ? Και, κυρίως, είναι επαναφορτιζόμενο ή αλλάζεις μπαταρίες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.