Jump to content

Πρόβλημα με laptop της hp

gepafav

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εχω το παρακάτω πρόβλημα με ένα φορητό της hp.

O φορητός είναι ο pavilion 6500 αγορασμένος στα τέλη του 2007, πολύ όμορφο μηχανάκι και καλό κατά την γνώμη μου μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα.

Στην αρχή κατά την εκκίνηση έκανε μια στιγμιαία αναλαμπή η οθόνη και δεν άναβε αλλά όλες οι ενδείξεις λειτουργούσαν (φωτάκια - ανεμιστήρες).

Τώρα ανάβουν τα φωτάκια στιγμιαία ή παραμένουν αναμένα αλλά ούτε ο ανεμιστήρας δουλεύει.

Τι μπορεί να φταίει?

Σκληρός - εξωτερικό τροφοδοτικό - οθόνη και επεξεργστής δοκιμάστηκαν σε άλλο ολόϊδιο μηχάνημα και δουλεύουν ρολόϊ. Βάλαμε εξωτερική οθόνη και δεν άναψε.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν στο τροφοδοτικό που όταν το έβαλα σε άλλο pc χρειάστηκε να πατήσω 2 φορές το κουμπί on-off για να δουλέψει.

Η κάρτα γραφικών 99% είναι ενσωματωμένη στη μητρική...οπότε ή αλλάζεις όλη τη motherboard ή δοκιμάζεις τη τύχη σου με φούρνισμα/ίσιωμα/ψήσιμο/πες το όπως θες...

*αν μπορείς πολυμέτρησε και τον φορτιστή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.