gepafav Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Καλησπέρα.Εχω το παρακάτω πρόβλημα με ένα φορητό της hp.O φορητός είναι ο pavilion 6500 αγορασμένος στα τέλη του 2007, πολύ όμορφο μηχανάκι και καλό κατά την γνώμη μου μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα.Στην αρχή κατά την εκκίνηση έκανε μια στιγμιαία αναλαμπή η οθόνη και δεν άναβε αλλά όλες οι ενδείξεις λειτουργούσαν (φωτάκια - ανεμιστήρες).Τώρα ανάβουν τα φωτάκια στιγμιαία ή παραμένουν αναμένα αλλά ούτε ο ανεμιστήρας δουλεύει.Τι μπορεί να φταίει?Σκληρός - εξωτερικό τροφοδοτικό - οθόνη και επεξεργστής δοκιμάστηκαν σε άλλο ολόϊδιο μηχάνημα και δουλεύουν ρολόϊ. Βάλαμε εξωτερική οθόνη και δεν άναψε.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν στο τροφοδοτικό που όταν το έβαλα σε άλλο pc χρειάστηκε να πατήσω 2 φορές το κουμπί on-off για να δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Αφού δεν δούλευε και η εξωτερική οθόνη πρόβλημα στην κάρτα γραφικών μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 29, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Αφού έβαλες εξωτερική οθόνη και δεν άναψε τότε κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι η κάρτα γραφικών του !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Απρίλιος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Ποια καρτα γραφικων φοραει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepafav Απρίλιος 30, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Την ΝVIDIA 7600 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Οχι τίποτε άλλο αλλά παίζει και παιχνιδάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Απρίλιος 30, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Η κάρτα γραφικών 99% είναι ενσωματωμένη στη μητρική...οπότε ή αλλάζεις όλη τη motherboard ή δοκιμάζεις τη τύχη σου με φούρνισμα/ίσιωμα/ψήσιμο/πες το όπως θες...*αν μπορείς πολυμέτρησε και τον φορτιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.