dava Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 εχω το παρακατω συστημα και θελω να αγορασω τα windows 7 αυθεντικα..m/b asrock conroe 1333dvi/hram 2gb(συντομα 4)gpu nvidia 9500gt 1gbcpu e8200 c2d 2.6ghzκαι η ερωτηση μπυ ειναι η εξης 32bit ή 64bit και ποια η διαφορα??και κατι αλλο dsp ή retail?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 win 7 64bit.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Απρίλιος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 1) ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω την παραγγελια ??το παρηγγειλλα απο το priveshop το σαββατο αλλα δεν εχει εγκριθει ακομα)..2) το (Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition) και (Microsoft Visual Basic 2008 Express Edition) υποστηριζουν 64bit??3) το Kaspersky Internet Security 2011 ειναι συμβατο??4)εγω εχω 2gb ram και σε κανα μηνα θα το κανω 4,θα εχω προβλημα με τα 2gb??,και επισης ισχυει οτι τραβαει περισσοτερη ram απ οτι τα 32bit??5)ισχυει οτι τα windows 8 θα ειναι απο 64bit και πανω??6)ειναι πιο αργα στο σερφαρισμα απο τα 32bit??Υ.Γ, δεν βαζω πολλες εφαρμογες μονο γνωστες οι οποιες απ οτι ειδα υποστηριζουν 64bit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Μάϊος 1, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 ξέρει κανεις τι διαφορα έχουν μεταξυ τους?http://media-ram.gr/gr/software/operati ... dsp-1.htmlhttp://media-ram.gr/gr/software/operati ... t-dsp.htmlεγω παρηγειλα το 2ο λογω τιμης αλλα δε λεει full προιον,μηπως γνωριζει καποιος γιατι ειναι ετσι??και επισης αν περιλαμβανεται το dvd της εγκαταστασης??εστειλα email αλλα λογω σαββατοκυριακου δεν πηρα απαντηση και σκεφτομαι μηπως παρηγγειλα καμια #!@#$!#@!#@ια....και επισης εγω θεωρουμε παρανομος που αγορασα dsp?και τελος ισχυει οτι για να μου τα στειλουν πρεπει να παρω και ενα hardware π.χ mouse?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Μάϊος 1, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Το DSP είναι "δεμένο" με το συγκεκριμένο Η/W και πάει σκέτο. Αν κάνεις αναβάθμιση .. έχασες (τη νομιμότητα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Μάϊος 1, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 Το DSP είναι "δεμένο" με το συγκεκριμένο Η/W και πάει σκέτο. Αν κάνεις αναβάθμιση .. έχασες (τη νομιμότητα).δε μπορω να πω οτι χαλασε το pc και να μου δωσουν αλλο κλειδι....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Μάϊος 1, 2011 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2011 δε μπορω να πω οτι χαλασε το pc και να μου δωσουν αλλο κλειδι....???Γιατί πιστεύεις ότι τιμολογείται χαμηλότερα το DSP; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Μάϊος 2, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 Γιατί πιστεύεις ότι τιμολογείται χαμηλότερα το DSP;με τα dsp μπορω να τους πω οτι χαλασε το pc και να μου το ενεργοποιησουν??καπου διαβασα πως αμα τα ενεργοποιησεις τηλεφονικα δε εχεις προβλημα..και κατι αλλο,παρανομος ποιος θεωρειται,εγω ή ο πωλητης των dsp?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.