Jump to content

Αγορά smartphone...αλλά ποιο?

merki

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου μου, σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartphone. Έχω δει και διαβάσει αρκέτα reviews αλλά επειδή έχω χάσει την εξέλιξη των κινητών (αυτή τη στιγμη είμαι με ένα sony ericsson w205 :rolleyes:) ελπίζω να καταλαβαίνεται πως είμαι κάπως χαμένη και δεν ξέρω τι να επιλέξω.

Για αρχή να πω ότι η επιδότηση που δικαιούμαι είναι στα 60€ και το σύνολο να είναι το πολύ μέχρι 200€. Επίσης θα ήθελα το λογισμικό να είναι android. Σκεφτόμουν αρχικά το lg optimus me p350 αλλά διάβασα ότι η μπαταρία δεν έχει διάρκεια, γεγονός που με προβλημάτισε αρκετά καθώς με μια φυσιολογική χρήση θέλω να έχει και μία λογική διάρκεια. Να είναι κάτι πρακτικό και λειτουργικό.

Έχετε κάποια πρόταση, εμπειρίες κλπ?

Ευχαριστώ!

Μπορείς να δεις και το Lg Optimus One, αν δεν υπάρχει επιδότηση για το Huawei IDEOS X5 πχ

Εγώ το είχα πάρει το optimus one και λόγω προσφοράς σε επιδότηση

Η μέρα με την νύχτα είναι τα 2 αυτά κινητά. Το LG είναι μια γενιά πίσω !

Καλύτερα την επιδότηση να την κάνει έκπτωση σε πάγιο ή να την πουλήσει και να πάρει το IDEOS X5

Πωπω....και τα δύο μ'αρέσουν πολύ. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα...Είμαι (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) στην cosmote και δεν νομίζω να είναι διαθέσιμες οι συγκεκριμένες συσκευές. Την επιδότηση βέβαια μπορώ να την κάνω έκπτωση όπως είπε και ο tifozif1, και να το πάρω από αλλού.

Είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά? Από πού μπορώ να το πάρω?

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

To Χ5 το παραγγέλνεις από κατάστημα WIND και σε 2-3 μέρες το έχεις. Βιασου μόνο γιατί όσοι μαθαίνουν γι'αυτό το αγοράζουν και έτσι μεγαλώνει η "λιστα" αναμονής (δες πριν 4 μήνες τι έγινε με το Blade)

Εγω θα παω Δευτερα να το δω απο κοντα και κατα πασα πιθανοτητα να το παρω κιολας..(εαν ειναι ετοιμοπαραδοτο) Μιας και το Blade ειναι ψιλο fail για τα γουστα μου και κυριως για του αδερφου μου για τον οποιο προοριζεται...

Οποτε θα εχω και εγω νεα απο Δευτερα και εαν με το καλο το παρω να σας πω αποψεις..! :fun:

Εγω θα παω Δευτερα να το δω απο κοντα και κατα πασα πιθανοτητα να το παρω κιολας..(εαν ειναι ετοιμοπαραδοτο) Μιας και το Blade ειναι ψιλο fail για τα γουστα μου και κυριως για του αδερφου μου για τον οποιο προοριζεται...

Οποτε θα εχω και εγω νεα απο Δευτερα και εαν με το καλο το παρω να σας πω αποψεις..! :fun:

Αναμένουμε εντυπώσεις. :T:

Η λογικη και τα specs λενε οτι ειναι καλο..!τωρα τι ειδους κακα σχολια κανουν δεν ξερω..!αλλωστε για τον 13χρονο αδερφο μου παει..!οποτε θα ειναι τουμπανο για αυτον :)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Καλα η πρωτη επαφη μου ηταν τρομερη..! Ειχα την αισθηση οτι κραταγα ενα htc desire για να φανταστειτε..!

Πολυ καλη οθονη

Η φωτογραφικη αρκετα καλη. ( καλυτερη του blade )

To touch αρκετα καλο μπορω να πω.

Εσωτερικη μνημη 2gb= πολλα +++++++

Με το browsing παει πολυ καλα..Με το flash επισης..!

Το μονο παραπονο(προς το παρον) ειναι οτι δεν εχει μεγαλη ενταση απο τα ακουστικα..! λιγο να παιξεις με το equalizer κατι σωζεις αλλα και παλι.

Τωρα μενει να γινει πιο δημοφιλες και να βγουν αρκετες ROM να ξεκλειδωθει και το overclock γιατι λενε οτι παει 1ghz ανετα. :p

Τωρα απο διαρκεια μπαταριας κτλπ θα δειξει..

Γενικοτερα τρομερη αγορα για τα λευτα του..!(199) Δεν του το ειχα για τοσο καλο!:T:

Παρτε το οσο υπαρχει διαθεσιμο.:p

EDIT: 1442 score Quadrant!

Πωπω....

θελω τοσο πολυ να πουλησω το Nokia ,να συμπληρωσω και τα υπολοιπα και να το παρω,αλλα εχω και τις πανελληνιες.Ας ελπισουμε να εχει μεχρι τελη Μαη κομματια διαθεσιμα.

Φοβερο φαινεται απο βιντεο που ειδα.

• 2 weeks later...
Καλα η πρωτη επαφη μου ηταν τρομερη..! Ειχα την αισθηση οτι κραταγα ενα htc desire για να φανταστειτε..!

Πολυ καλη οθονη

Η φωτογραφικη αρκετα καλη. ( καλυτερη του blade )

To touch αρκετα καλο μπορω να πω.

Εσωτερικη μνημη 2gb= πολλα +++++++

Με το browsing παει πολυ καλα..Με το flash επισης..!

Το μονο παραπονο(προς το παρον) ειναι οτι δεν εχει μεγαλη ενταση απο τα ακουστικα..! λιγο να παιξεις με το equalizer κατι σωζεις αλλα και παλι.

Τωρα μενει να γινει πιο δημοφιλες και να βγουν αρκετες ROM να ξεκλειδωθει και το overclock γιατι λενε οτι παει 1ghz ανετα. :p

Τωρα απο διαρκεια μπαταριας κτλπ θα δειξει..

Γενικοτερα τρομερη αγορα για τα λευτα του..!(199) Δεν του το ειχα για τοσο καλο!:T:

Παρτε το οσο υπαρχει διαθεσιμο.:p

EDIT: 1442 score Quadrant!

Με ραδιοφωνο τι παιζει ; μια φωτο με τα παρελκομενα μπορεις να δωσεις ; η πες τι ειχε μεσα.handsfree η κατι σχετικο...

ψαξου λιγο με αυτονομια gps και ποσο γρηγορα κλειδωνει.πλζ:)

Με ραδιοφωνο τι παιζει ; μια φωτο με τα παρελκομενα μπορεις να δωσεις ; η πες τι ειχε μεσα.handsfree η κατι σχετικο...

ψαξου λιγο με αυτονομια gps και ποσο γρηγορα κλειδωνει.πλζ:)

Παρελκομενα ειχε μεσα ακουστικα , φορτιστη , μπαταρια! οπου ο φορτιστης ειναι τυπου iphone με το μετασχηματιστη που μπαινει στην πριζα και usb που κουμπωνει επανω!

Τωρα με αυτονομια του gps δεν ξερω.. θα το κοιταξω..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.