Jump to content

σαν να ειναι σε αναμονη δεν παει αλλο sossss

ampis

Recommended Posts

για σας και παλι εχω ενα σταθερω με asrock 890gx extreme 4 και amd 1100t και πολεσ φορεσ δεν αναβει εχω κανει τα παντα εχω βγαλει τα πραγματα τα εχω ξαναβαλει αλλα πολες φορεσ τπτ ειναι σαν να μενει σε αναμονη η οθονη δεν αναβει και το πλικτρολογιο με το ποντικι το ιδιο στιν μιτρηκη που εχει κατι led μου βγαζει 00 αν βγαλο μερικεσ φορεσ το ρευμα και το ξαναβαλω καποια στιγμη αναβει καμια ιδεα????????α και κατι ακομα αν τον αναπσω και τον αφησω να μπει σε αναμονη μετα δεν ξανα ανοιγει ουτε αν τον κλεισω για να ανοικση πρεπει ν;α κλεισω το ρευμα απο το τροφοδοτικο και αν ειμαι τυχερος αναβει:fie:

ολα τα υποληπα κομπλε το πηγα και σε τεχνικο δεν αντεξα αλλο αλλα τπτ υποτιθετε οτι μου αλαξε της ρυθμισεις απο το bios και εγινε αλλα φυσικα τπτ εχω ενα αλλο τροφοδοτικο αλλα δεν βγαζει 6πινο για την μιτρικη

Μήπως η κάρτα γραφικών έχει κάποιο πρόμπλεμ;Σίγουρα τα τσέκαρε όλα ο τεχνικός;

Αν έχεις τόσα προβλήματα που δε νομίζω και είναι σε εγγύηση γιατι το βλέπω καινουργιο, ήταν τεχνικος του πλαισιου πχ η γνωστός;Του κανε καλή διάγνωση ή....

λειπων εβαλα ενα αλλο τροφοδοτικο και ειναι κομπλε οπως και να το κλεισω αναβει κανονικα μετα ξαναεβαλα το δικο μου και ολλα καλα δεν το κανει με τιποτα δουλευει τζαμι μονο εβαλα τον σκληρω σε αλλη θεση ρευματος αν και δεν νομιζω να εφτεγε αυτο τι να πω τηα δικσδη στην διαρκια της ημερας παντος καμια 15 φορες που το εκλεισα ειναι οκ αν ειναι θα επανελθω χαχαχαχαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.