chrkon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2011 Λοιπόν...έχω αυτή την κάρτα , θέλω να κάνω Crossfire με αυτήν , θα δουλέψει σωστά η θα έχω προβλήματα (πέρα από drivers)???Eπίσης έχω δει και αυτήν η όποια αναφέρει πως είναι PCI-E 2.1 και αυτή που έχω είναι 2.0 θα έχω πρόβλημα λόγω αυτής της διαφοράς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Τα 2 πρώτα links που έχεις βάλει πρέπει να είναι λάθος, δεν εμφανίζουν κάποια κάρτα. Για τσέκαρε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Απρίλιος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Τα 2 πρώτα links που έχεις βάλει πρέπει να είναι λάθος, δεν εμφανίζουν κάποια κάρτα. Για τσέκαρε το. Εμένα μου ανοίγουν μια χαρά...anyway... Aυτή είναι που έχω (Sapphire HD 6870) SAPPHIRE- HOME αυτή που σκέφτομαι να πάρω (Sapphire HD 6870 VaporX) SAPPHIRE- HOME Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Φίλε μου δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με κανέναν συνδυασμό. Για εμένα αρκεί να έχουν την ίδια ποσότητα μνήμης και ίδια clocks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 29, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Αρκεί να είναι της ίδια σειράς.Δηλαδή να είναι και οι δυο 68xx.Αν δεν είναι ίδιας μνήμης και χρονισμών θα "κλειδώσουν" και οι δύο στα νούμερα της μικρότερης.Δηλαδή αν η μια είναι 1 gb και η άλλη 2 θα δουλεύουν και οι δύο με 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Απρίλιος 29, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Αυτό το καταλαβαίνω αλλά με προβληματίζει που η δικιά μου είναι PCI-E 2.0 ένω οι άλλες είναι 2.1 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 29, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 κανενα προβλημα δεν θα εχεις φιλε μου προχωρα στο crossfire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπυράρας Μάϊος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2011 Ολες οι 6ΧΧΧ είναι PCIe 2.1 το οποίο είναι και απόλυτα συμβατό με το 2.0 (προσθέτει μερικά control messages) οπότε δεν η Sapphire δεν το διαφημίζει σαν εξωτικό χαρακτηριστικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.