sakis0000 Απρίλιος 29, 2011 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 πρωτον δεν αγοραζεις μαιμουδεσ και γενικα απο πλανοδιουσ και φυσικα ουτε και κλεμενα γιατι μπορει να μπλεξεις ασχημα(και οχι μονο με αστυνομια ,αλλα να σε κλεψουν κιολας)...τα γυαλια ηλιου χρειαζονται service τουλαχιστον τα μεταλικα για ισιωμα και ρεγουλαρισμα ,ειναι δωρεαν εαν ειναι επωνυμα σε ολα τα καταστηματα (το εχω κανει αρκετεσ φορες)...τα επωνυμα γυαλια εχουν τυπωμενο το λογοτυπο μεσα στο γυαλι και οχι επανω...που εαν το ξισεις φευγει.(δεν ξερω για ολα , αλλα σιγουρα τα rayban, AO, )Τα επωνυμα ρολογια εχουν σειριακο αριθμο και πισω πανω στο καπακι χαραγμενο αλλα και πανω μεσα στο ρολοϊ, κυκλοφορουν ομωσ καταπληκτικες ρεπλικεσ που δυσκολα τισ ξεχωριζεις...μονο εξειδικευμενοι μπορουν...αυτεσ ομωσ δεν τισ πουλανε συνηθως οι πλανωδιοι γιατι ειναι ακριβες. Για ενα ρολοι των 1000€ μπορει μια καλη ρεπλικα να κανει 100€ αλλα και αυτα ειναι αρκετα για εναν πλανωδιο...τα ρολογια συνοδευονται με γραπτη εγγυηση που την σφραγιζει το καταστημα πωλησης...οπου επανω αναγραφεται η ημερομηνια πωλησης το s/n και η υπογραφη του πωλητη..και φυσικα αποδειξη για να εισαι και ακομα πιο πολυ καλυμμενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2011 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Τα γράμματα στους φακούς των γυαλιών ηλίου δεν είναι κάτι το... ασφαλές.Κυκλοφορούνε μια χαρά μαΐμούδες Ray Ban με το λογότυπο κανονικότατα στους φακούς.Το να τα πας π.χ. για να στα "ρεγουλάρει" και να σου πεί ο/η οπτικός "ξέρεις είναι μαϊμού" δεν σημαίνει και κάτι, γιατί δεν ξέρεις αν είναι όντως αλήθεια ( π.χ. προσπαθεί να σε "γλαρώσει" να γίνεις "happy customer" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 29, 2011 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 λογοτυπο rayban μεσα στο γυαλι?οχι χαραγμενο ή τυπωμενο επανω αλλα ''μεσα''? δεν εχω δει νομιζα οτι δεν τα κανουν αυτα λογω ακριβειας.. Αν και δύσκολο να χρειαστούνε service τα γυαλιά ηλίου .......χρειαζονται..που και που Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 29, 2011 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Αν δεν τα προσέχεις ναι, λογικά θα χρειαστούνε "ρετουσάρισμα" Αν είσαι ψείρας σαν κι εμένα δύσκολα θα χρειαστούνε κάτι όμως ( κάτι Giorgio Armani που 'χα πάρει γύρω στο 2005 ακόμα είναι τζι-τζι, βραχίονες smooth & "hard", πάτημα στην μύτη και αυτιά όπως την πρώτη μέρα ). Αν δεν μιλάμε για αγορές από... πλανώδιο, αλλά για καταστήματα ( κυρίως επώνυμα ή παλιά του χώρου ) δεν νομίζω πως θα είναι εύκολο να ξεχωρίσεις αν σου πουλάνε φούμαρα, αφού θα φέρουνε προσεγμένες μαϊμούδες γιατί αν είναι τίποτα φευγάτες εύκολα θα γινότανε το "ντου" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 29, 2011 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 σωστος ... εγω συνηθωσ τα προσεχω για κανα δυο χρονια τον τριτο τα ψιλοπαραταω...μετα τα εχω μονο για το αυτοκινητο - δουλεια...και μετα στο συρταρι....:hang3: αντιθετα με τα ρολογια που τα εχω τζιτζι...το προηγουμενο μου το seiko το ειχα 13 χρονια, μεχρι που εσπασε το κουρδιστιρι απο ******* μου,και ειναι χρονογραφοσ και θελει αρκετο χρημα για να φτιαχτει. Τωρα το citizen το εχω μονο 2 αλλα και αυτο ειναι σαν καινουριο....και τα φοραω καθημερινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.