Κοπρίτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 ενα αυτονομο fan controller ισως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpapageorge Απρίλιος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Όσο δούλευα socket μέχρι και 775 τα πράγματα ήταν τόσο όμορφα και απλά όσον αφορά στο θόρυβο και στην ψύξη χωρίς ιδιαίτερα πράγματα και εξωφρενικό κόστος!Με τη νέα σειρά όμως χρειάστηκε γερή επένδυση μα και πάλι ..."ακούω" πολλά!Μα το κυριότερο είναι η διαχείριση αυτών απο τις μητρικές..Όσο καιρό ήμουν σε 775 δούλευα αποκλειστικά Asus για τον κύριο λόγο της διαχείρισης θορύβου που είχαν ακόμα και τα όχι τόσο σοβαρά μοντέλα της.Τωρα, έχοντας στήσει αρκετά μηχανήματα για πελάτες σε στούντιο με εμμονή σε Gigabyte με I5, I7 CPUS, δε μπορώ να κάνω τίποτα..Η διαχείριση απο το bios παραμένει αστεία με επιλογές Auto, Voltage & PM.Έβαλα ήδη σε αγγελία για σκότωμα την Gigabyte GA-X58A-UD9 που δουλεύω στο νεο μου σύστημα για να αγοράσω πια καμια Asus ακριβώς για αυτό το λόγο!Άλλαξα τρείς αερόψυκτρες υποτίθεται χαμηλού θορύβου και σε οποιαδήποτε επιλογή ο θόρυβος είναι απαγορευτικός για στούντιο..Ενω στις Asus επέλεγα απλά Enable Smart Fan Control και Silence και τέλος..Απόψεις; Σχόλια; Βοήθεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 πως καταφερα να ποσταρω την απαντηση πριν απο το ερωτημα του ιδιου του threadstarter και σε ωρα που δεν βρισκομουν καν στον υπολογιστη δεν το καταλαβα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 λολ ναι πως εγινε αυτο ουτε εγω καταλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Forum's gone mad some mins ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 29, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Πως λέγαμε κάτι για τον Chuck Norris?Ε, τώρα θα λέμε για τον Κοπρίτη!... Ο Κοπρίτης ξέρει την απάντηση πριν γίνει η ερώτηση!!!:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpapageorge Απρίλιος 29, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Όπως και στα κουτιά, έτσι και εδώ κάνεις τα μαγικά σου Γιώργη!!!Έχεις κάποια πρόταση για αυτόνομο fan controller; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpapageorge Απρίλιος 29, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 λολ ναι πως εγινε αυτο ουτε εγω καταλαβα...Είναι τα ...μαγικά του Κοπρίτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpapageorge Απρίλιος 29, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Πως λέγαμε κάτι για τον Chuck Norris?Ε, τώρα θα λέμε για τον Κοπρίτη!...Ο Κοπρίτης ξέρει την απάντηση πριν γίνει η ερώτηση!!!:hehe: Το κορυφαίο σχόλιο μάγκα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.