cyberdyne Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2011 Εδώ και κανά 2μηνο είμαι ευτυχής κάτοχος αυτής της κάρτας:Sapphire 6950 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.grΤο κακό είναι οτι δεν ξεκλειδώνει για τους γνωστούς λόγους που έχουμε χιλιο συζητήσει. Η κάρτα τελικά θα πουληθεί και ψάχνοντας βρήκα αυτή:VGA :: ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (XFX) (HD-695A-CNFC) - Visionstudio.grΕρωτήσεις:1) Ξεκλείδώνει? Διάβασα πως ναι αλλά είναι αλήθεια?2) Έχει ψωνίσει κανένας από αυτό το μάγαζι? Εντυπώσεις? Εγγυήσεις? κλπ?Κατόπιν τηλ επικοινωνίας μου είπαν πως δεν την έχουν σε στοκ και την παραγγέλνουν όταν την θέλει κάποιος πελάτης. Η "μαμά" εταιρία λέει παραλαβή από Δευτέρα, οπότε το μαγαζί θα την έχει Τετάρτη κι εγώ με κούριερ την Πέμπτη (6ευρώ επιβάρυνση). Να την πάρω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 για το visionstudio μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλο μαγαζιεχω παρει 3 σκληρους δισκους και αλλα διαφορα και κανενα προβλημα μεχρι στιγμης μαζι τους μπορεις να παρεις ανεπιφυλακτα την καρτα σου αμα ξεκλειδωνει ειναι μια χαρα αλλα εσυ γιατι να αλλαξεις καρτα γραφικων μια χαρα ειναι και η εκδοση με 1 gb μνημη..εγω στην θεση σου θα εβλεπα μια με custom ψυξη (msi,asus) Καλυτερα msi κατα την γνωμη μου ... αλλα οπως θες εσυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Η κάρτα που θέλω να πάρω είναι 2GB έκδοση (δεν με νοιάζει ιδιαίτερα), αυτό που θέλω είναι να ξεκλειδώνει και η παραπάνω έχει και καλή τιμή. Για τις μάρκες συμφωνώ απόλυτα για msi (είχα twinfrozr 250gts ) αλλά το κόστος είναι υψηλό αφού οι μόνες 6950 της msi που ξεκλειδώνουν είναι οι twinfrozr III. Δλδ +70ερω τουλάχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Απρίλιος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 σε νοιαζει γιατι μονο οι 2gb ξεκλειδωνουν και συγεκριμενα serial numbers (εβδομαδα κατασκευης) που σημαινει οτι ψωνιζοντας απο internetoμαγαζο μπορει το πιο καινουργιο revision να μην ξεκλειδωνει!ψαξε για μεταχειρισμενη...εγω την εδωσα ενα 200αρι προσφατα (saphpire) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 28, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Προτιμώ καινούργια (βαριέμαι το τρέξιμο) και αν δεν ξεκλειδώνει δεν θα σκάσω κιόλας. Απλά αλλάζω που αλλάζω την κάρτα μου ε αν ξεκλειδώνει κιόλας θα είμαι ευτυχής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Απρίλιος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Αν θελεις την γνωμη μου, θα σου προτεινα με μια μικρη προσπαθεια απο μεριας σου να κοιταξεις να παρεις την 6970...Εχω χιλιοπει οτι ολα καλα με το "ξεκλειδωμα" αλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 28, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Φίλε atiman καλά τα λες, αλλά 240ευρω με 340ευρώ είναι διαφορά που δεν την δίνω. Προτιμώ να δώσω άλλα 240ευρώ για άλλη μια 6950 και να κάνω cfire, πιο τίμιο μου ακούγεται. Όπως είπα θέλω να ξεκλειδώνει αλλά δεν θα σκάσω κιόλας. Ρωτάω έσας που το έχετε δοκιμάσει μπάς και αυτη η καρτούλα που έβαλα στο μάτι κάνει και αυτο το κολπάκι. Διάβασα οτι κάποιος ξεκλείδωσε μόνο τα shaders και είχε καλύτερες επιδόσεις και σταθερότητα. Παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Απρίλιος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Αν θες καλύτερες αποδόσεις κάνε CF (που είναι το best Value for Money) και μην μπαίνεις στην διαδικασία να δώσεις την 1GB για να πάρεις 2GB που δεν ξέρεις αν θα ξεκλειδώνει. Στην τελική και να ξεκλειδώσει πόση διαφορά θα δεις; Πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 28, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Τolisd πίσω δεν μπορώ να κάνω τώρα διότι έχει κανονιστεί να πουληθεί η κάρτα, οπότε πάω για άλλη... απλά είναι ευκαιρία να βρώ το σωστό κομμάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelosLX Απρίλιος 28, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Φίλε άσε τα ξεκλειδώματα και ειδικά όπως θες να το κάνεις εσύ, δηλαδή να πουλήσεις την 1 gb και να πας στην 2 gb.. η διαφορά που θα δεις είναι 4 fps. Η καλύτερη κίνηση είναι αυτή που σου πρότεινε ο atiman δηλαδή να πάρεις μια 6970 ή GTX570 και να καθαρίσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Απρίλιος 28, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Φίλε atiman καλά τα λες, αλλά 240ευρω με 340ευρώ είναι διαφορά που δεν την δίνω. Προτιμώ να δώσω άλλα 240ευρώ για άλλη μια 6950 και να κάνω cfire, πιο τίμιο μου ακούγεται.Όπως είπα θέλω να ξεκλειδώνει αλλά δεν θα σκάσω κιόλας. Ρωτάω έσας που το έχετε δοκιμάσει μπάς και αυτη η καρτούλα που έβαλα στο μάτι κάνει και αυτο το κολπάκι. Διάβασα οτι κάποιος ξεκλείδωσε μόνο τα shaders και είχε καλύτερες επιδόσεις και σταθερότητα. Παίζει? Μονο με shaders και default ρολογια δεν κανεις τιποτα 5-6 fps και αν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 29, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Επισημαίνω τα εξής: 1) Με ενδιαφέρει η αξιοπιστιά του καταστήματος, που από οτι έχω διαβάσει εώς τώρα είναι καλή. 2) Αν τυχόν ξεκλειδώνει η κάρτα που διάλεξα (καλό θα ήταν, αν όχι δεν πειράζει, όποιος ξέρει λέει). Είναι μια δυνατότητα που θέλω να την έχω καθαρά για πειραματισμούς. Οι επιδόσεις της 6950 που έχω είναι πολυ καλές απλά μου αρέσει να ασχολούμαι. 3) Η τελική μου επιβάρυνση είναι 30 ευρώ και προτιμώ αυτό το design της κάρτας (αισθητικοί λόγοι ) που μαζί με την επιπλέον μνήμη δικαιολογούν το κόστος. Υπάρχει και η σκέψη για cfire πιο μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoulhs007 Απρίλιος 29, 2011 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Η καρτα που εβαλες στο Λινκ ξεκλειδωνει φιλαρακι μου.Εχω ξεκλειδωσει την συγκεκριμενη καρτα 2 φορες.Οποτε προχωρα και παρτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 29, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Ευχαριστώ φίλε. Η παραγγελία έγινε και είμαι σε αναμονή! Θα επανέλθω για εντυπώσεις και κολπάκια! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.