Jump to content

Strategy game

Periklis_pap

Recommended Posts

Company of Heroes μακράν το κορυφαιότερο όλων...

Έλεος πλέον με τα strategy μαζεύω μαζεύω μαζεύω επιτίθεμαι...

Πραγματικό παιχνίδι στρατηγικής... Και single player που σπάει κόκαλα.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Αν θέλεις να ασχοληθείς παραπάνω από Single Player και να ασχοληθείς για καιρό... seriously, Starcraft 2, δεν υπάρχει ανταγωνισμός atm. Not even close...

Μπορεί να μην είναι το πιο "Στρατηγικό" παιχνίδι, αλλά είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι "στρατηγικής" atm. Σκευτείτε το σαν το ποδόσφαιρο, δεν είναι το καλύτερο άθλημα άλλα εχει τον περισσότερο κόσμο... με διαφορά.

Το SC2 έχει άπειρα tournaments, άπειρο κόσμο, μεγάλο ελληνικό community για RTS, πολύ προσεγμένο multiplayer (ένα κουμπί πατάς και σου βρίσκει αντίπαλο ισάξιου skill μέσα σε δευτερόλεπτα), άπειρα casts για ψυχαγωγία ή και "εκμάθηση"... so much stuff.

Έχω φίλους που δεν έχουν το Game, δεν παίζουν καν rts και όμως παρακολουθούν τα Casts από tournament games.

Έχει πέσει ΠΟΛΥ χρήμα στο starcraft 2 και θα αργήσει πολύ να φύγει από το competitive gaming scene. Εδώ έχουμε ελληνικό league με πάνω από 1500€ prize pool !!!

Παραθέτω μερικά casts για να πείσω...

Χθεσινό cast, ένα από τα matches του IGN League, σύντομο game.

IGN Pro League - EG.Idra vs ROOT.KiWiKaKi

Τελικοί από "πρόσφατο" Ελληνικό Cup - Bo5

Team-Gr8 SC2 Cup Finals - Teezee vs ming_RICE

εγω παντως βλεποντας το starcraft αηδιαζω

δε πα να ειναι και το καλυτερο strategy..

Καλό θα ήταν πέρα από κανένα video στο YouTube, αν μπορείς να δεις από κοντά μερικά από τα παιχνίδια που σου προτείνονται. Ο καθένας σου προτείνει αυτό που κατά τη γνώμη του είναι καλύτερο που δεν πάει να πει αυτό ότι ταιριάζει στα δικά σου γούστα.

@periklis από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρουν να γραφικά, και αν δεν έχεις όρεξη για σκάκι η επόμενη κίνηση είναι ΜΠΙΡΙΜΠΑ, χωρίς πλάκα. Τρομερό mutliplayer playability... ;)

παίζω σκάκι σε σκακιέρα δεν θέλω να παίζω και στον υπολογιστή.

Thanks guys θα πάρω το SC2 και κάνα Total war να τα δοκιμάσω και τα δυο.

εγω παντως βλεποντας το starcraft αηδιαζω

δε πα να ειναι και το καλυτερο strategy..

Τα ίδια έλεγε και ο MrX, Ιάσωνα! Μετά από ένα 5μηνο snob-αρίσματος εκ μέρους του και πριξίματος εκ μέρους μου, δοκίμασε το παιχνίδι ο ίδιος και τώρα έχουμε καταντήσει να με παίρνει τηλέφωνο στην δουλειά και να με ενημερώνει για patch changes :slap::p :clap:

ενταξει παρε εναν βατραχο , βαλτου κρανος , δωστου οπλο και παιξε battlefield.

Δε μαρεσει αυτο που βλεπω.Ανεξαρτητα με το gameplay.Απλο δεν ειναι ;

ενταξει παρε εναν βατραχο , βαλτου κρανος , δωστου οπλο και παιξε battlefield.

Δε μαρεσει αυτο που βλεπω.Ανεξαρτητα με το gameplay.Απλο δεν ειναι ;

:offtopic2:

Τι εννοείς? Ότι όσοι παίζουν battlefield είναι βάτραχοι με κράνος και όπλο? :innocent:

Αν δεν σε ενδιαφέρουν γραφικά, c&c generals zero hour και c&c tiberium wars (αν και αυτό έχει καλά γραφικά ακόμα και σήμερα). Ποτέ δε κατάφερα τα ιστορικά (άλογα, βέλη, σφεντόνες.. lol) όσο για sc2 είμαι με τον gomar. Κατσαρίδες με κράνη.

Ρε προκοπη μη μου σπας τα νευρα :p

Οσο απιστευτο gameplay να εχει ενα πολεμικο παιχνιδι , θα πρεπει να σε συγκινει και αυτο που βλεπεις.Αυτο λεω.

Τα strategy τα εχω συνδιασει διαφορετικα.Δεν παιζω μονο γιατι θελουν στρατηγικη αλλα παιζω γιατι ταιριαζουν και στον χαρακτηρα μου.

ουτε το πρωτο σταρκραφτ με συγκινησε

edit : πχ.....εμενα μαρεσουν ιστορικα , καταπελτες αλογα , γενναιοι πολεμιστες με ξιφοι και τοξα!

Αλλους οχι.

Οπως επισης δε μαρεσει με ενα superweapon να μου καταστρεψει ολη την βαση..

παίζω σκάκι σε σκακιέρα δεν θέλω να παίζω και στον υπολογιστή.

Thanks guys θα πάρω το SC2 και κάνα Total war να τα δοκιμάσω και τα δυο.

Πάρε Company Of heroes είναι τσάμπα και θα με θυμηθείς!!

Company of Heroes: Anthology | Skroutz.gr

με 30€ παίρνεις και τα δύο expansion (στο steam θα το βρεις και πιο φτηνά) και λιώνεις (6 τελείως διαφορετικούς στρατούς, όταν λέμε διαφορετικούς δεν εννοώ μόνο οτι οι μεν είναι αράχνες και οι άλλοι ανθρωποι, με τελείως διθαφορετική φιλοσοφία και στρατηγική) ... Έχει πάρει άπειρες διακρίσεις.

ΈΛεος πλεον με το starcraft 2... Απίστευτα βαρετό και χιλιοπαιγμένο... Μαζευω μαζευω μαζευω...

Πάντως το strategy που παίζω ακόμα είναι AOE2 μαζί με το conj. Lan είναι όλα τα λεφτά.

ΤΟ SC2 το είχα σιχαθεί πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Με τόση διαφήμιση το βαρέθηκα πριν δω το demo.(blizzard γαρ....μπλιαχχ)

Πάντως το strategy που παίζω ακόμα είναι AOE2 μαζί με το conj. Lan είναι όλα τα λεφτά.

ΤΟ SC2 το είχα σιχαθεί πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Με τόση διαφήμιση το βαρέθηκα πριν δω το demo.(blizzard γαρ....μπλιαχχ)

αοε2 η conquerors?

εχω ολη τη σειρα γνησια αλλα επαιζα conquerors στο ms zone

αν ψηνεστε και βρουμε χρονο ειμαι μεσα μεσω haimachi.

Αλλα τι παιχνιδι παιζετε ; Με τους παλιους κανονισμους του mszone?

Καταρχάς γιατί να μην σου σπάσω τα νεύρα αφού ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσει ρε Jason! :T:

1) To starcraft 2 δεν εχει superweapon που σου καταστρέφει την βάση το μπερδεύεις με άλλο game.

2) Έχω στον νου άλλο ένα παιχνίδι που μορφές σαν κατσαρίδες φορούσαν κράνη και πυροβολούσαν όπλα με αστραπές... αλλά δεν το θυμάμαι καλά μπορεί να κάνω λάθος... :dance3:

3) To ότι σου αρέσει να βλέπεις ιππότες, άλογα, ελέφαντες, καταπέλτες και δούλους αντί για πεζονάυτες, μεγάλα ρομπότ, τανκ, εξωγήινες φυλές προηγμένης τεχνολογίας και μια ορδή από τεράστια έντομα το σέβομαι.. αλλά δεν το κατανοώ. :wall::p :p

4) To Company of Heroes ήταν όντως κορυφαίο rts όπως επίσης και το dawn of war 1 (μου άρεσε παραπάνω αυτό για τους ίδιους λόγους της απάντησης 3). Και είναι όντως πολύ καλή η τιμή που λέει ο φίλος παραπάνω. Αλλά αν πας να παίξεις τώρα company of heroes Online.... good luck.

όταν λέμε διαφορετικούς δεν εννοώ μόνο οτι οι μεν είναι αράχνες και οι άλλοι ανθρωποι, με τελείως διθαφορετική φιλοσοφία και στρατηγική

Τα macro mechanics και των 3 race είναι πολύ διαφορετικά, από τους συμβατικούς terran όπου κάθε κτίριο παράγει τα δικά του units (όπως το 90% των RTS ) στους "πρωτότυπους" zerg όπου ένα hatchery βγάζει όλα τα units του race στους protoss που μπορούν να κάνου reinforce σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη έχεις pylon. (even inside an enemy's base if it goes unnoticed)

Έχει race που δεν έχει ούτε ένα melee unit (terran) και άλλο race που τα βασικά ground units του είναι melee (zerg). Και όμως είναι balanced.

Υπάρχει ποικιλία, όχι σαν άλλα RTS που οι διαφορές φαίνεται να είναι.... χρωματικές/γραφικές μόνο ή στην καλύτερη με heavily changed stats. :fist:

PS. To single player του SC2 δεν είναι τόσο καλό!! Αν θες single player τα CoH είναι όντως καλύτερα imo!!

Rise of Nations ,αγαπημενο μου!!!!

Το Rise of Nations μου άρεσε και εμένα πολύ αλλά είπα να δω και κάτι καινούργιο! Θυμάσαι τον Leviathan?

Είδα και κάποια βιντεακια του company of heroes και μου άρεσαν + η τιμή του όντως είναι δελεαστική.

. Και όμως είναι balanced.

PS. To single player του SC2 δεν είναι τόσο καλό!! Αν θες single player τα CoH είναι όντως καλύτερα imo!!

διαφωνω και στα 2 :p

ειναι σε καλο επιπεδο, αλλα balanced δε το λες ακομα .

το single του ειναι καλο, απλα ειναι μικρο -συγκριτικα με το 1 παντα-. Σιγουρα ομως ειναι πανευκολο στο νορμαλ. Brutal ειναι απολαυστικο ομως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.