Jump to content

iphone 4 apo e bay

george syr

Recommended Posts

παιδια σκεφτομαι να αγορασω το iphone 4 απο το ε bay για κα8αρα οικονομικους λογους αλλα το 8εμα ειναι οτι τ iphone ειναι απο αμερικη κι 8α μου κοστισει γυρω στα 400 με μεταφορικα . Το ερωτημα ειναι πως 8α πληρωσω τελωνειο κι αν ναι ποσο κι 2) ειναι εμπιστο απο 8εμα κλοπης των χρηματων

ευχαριστω

Τσέκαρε αν ο πωλητής έχει καλό rating αν φοβασε ότι θα σου κλέψει τα λεφτά (δες reviews απο άλλους χρήστες κτλπ).

Θα είναι καινούργιο? Αν ναι καλύτερα να το βάλει σε συσκευασία και από έξω να γράψει ότι είναι για δώρο γιατί λόγο της αξίας του μπορεί να πληρώσεις τελωνείο. (ακόμα καλύτερα άμα στο στείλει ανοιγμένο)

Άμα χρειαστεί πας στο αεροδρόμιο και κάνεις εκτελωνισμό (αυτό είχα κάνει εγώ)

παιδια σκεφτομαι να αγορασω το iphone 4 απο το ε bay για κα8αρα οικονομικους λογους αλλα το 8εμα ειναι οτι τ iphone ειναι απο αμερικη κι 8α μου κοστισει γυρω στα 400 με μεταφορικα . Το ερωτημα ειναι πως 8α πληρωσω τελωνειο κι αν ναι ποσο κι 2) ειναι εμπιστο απο 8εμα κλοπης των χρηματων

ευχαριστω

Mην το φοβασαι το τελωνειο, ολοι οι πωλητες πλεον γραφουν στην συσκευασια toy/commercial sample και δεν υπαρχει θεμα.

Αν και κάνω το Post λίγο αργά τα προϊόντα της apple απο Αμερική είναι κλειδωμένα στον πάροχο ΑΤ&Τ αυτό δεν συμβαίνει στα Ευρωπαϊκά!Οπότε προσοχή στις αγορές απο Αμέρικα!Εκτος κ αν ο πωλητής λέει οτι είναι Unlocked.Τώρα 410 είναι πολλή καλή τιμή!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.