astrolabos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Πήρα αυτό το μόντεμ από έναν φίλο που δε το χρειαζόταν και είπα να το δοκιμάσω. Το μοντεμ αυτό το δίνει η WIND και όταν το δοκίμασα, συγχρόνιζε πιο ψηλά από το thomson που έχω, αλλά δεν συνδεόταν στον ΟΤΕ στον οποίο έχω συνδρομή. Υπάρχει περίπτωση το μόντεμ να είναι κλειδωμένο μόνο στην WIND και να μην μπορεί να συνδεθεί αλλού; Αν ναι, υπάρχει firmware το οποίο να το "ξεκλειδώνει" από την WIND; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Απρίλιος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 και ΄γω που νόμιζα ότι μιλάς για κινητό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 27, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Τελικά ήταν δικιά μου αβλεψία και χρησιμοποιούσα λάθος κωδικό. Τούμπανο πάντως το ZTE. Από 14500 που συγχρόνιζα με το thomson tg585v7 τώρα συγχρονίζω στα 18500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 το θεμα ειναι μη σου κρεμαει την συνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 28, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ακόμα είναι νωρίς να κρίνω, αλλά θα ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 btw μου θυμησες οτι το πρωτο μου modemaki usb που μου ειχε δωσει η altec (η ποιά??) ηταν της ZTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.