Jump to content

Ασυρματο οικιακό δίκτυο: σχεδίαση, κατασκευή και υλοποίηση

rita

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι ολοκαινουργια στο forum !!!!εχω ενα προβλημα!!εχω να κανω μια εργασια με θεμα "Ασυρματο οικιακό δίκτυο: σχεδίαση, κατασκευή και υλοποίηση" κ δεν εχω ιδεα!!!!μηπως μπορειται να με βοηθησετε για το που θα βρω κατι π να με βοηθησει?ευχαριστω!!!

• 4 weeks later...
mhpws gnwrizei kaneis sthn sxediash ti mporw na kanw?ena sxedio?

Δομική κάτοψη του κτιρίου (ίσως από αρχιτεκτονικό σχέδιο) στο οποίο θα τοποθετήσεις τα σημεία προσβασης (ενσυρματα με υποδοχες στον τοίχο, ασύρματα hotspots κτλ). Στα ασυρματα μπορείς να κάνεις ενα αλλο σχέδιο που θα δείχνεις την κάλυψη.

Αν το κτίριο εχει παραπάνω ορόφους, κανεις το ίδιο για όλους + μια πλαγια όψη όπως αυτή στο λινκ που θα φαίνεται η κατακόρυφη κάλυψη (λίγο πιο επίσημη ομως).

Στην εργασία σου μη ξεχάσεις να αναφερθείς σε πηγές θορύβου που χαλανε το σήμα πχ φουρνος μικροκυμμάτων και δομικά συστατικά που το μειώνουν πχ οπλισμένο σκυρόδεμα στους τοίχους, μεταλλικές πόρτες, πλάκα ορόφου κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.