digitaltiger Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2011 Καλησπερα ,λοιπον θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο πληκτρολογιο διοτι σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος,αν το εχει καποιος καλο θα ηταν να μας πει δυο πραγματα....και γενικα αν αξιζει για gamingΕυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Απρίλιος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Μίας και είμαι κάτοχος ένος τέτοιου έδω και περίπου 2 μήνες μπορώ να σου πω οτι είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του!Go for it αν δε θες να ξοδέψεις μια "περουσία" για gaming (και όχι μόνο) keyboard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 εγω αγορασα το X6 apo eshop @ 22 ευρω bulk καρααξιζει φιλε μου δεν το μετανιωσα καθολου, φανταζομαι το χ4 το ιδιο θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 27, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Οκ με ψησατε το παραγγειλα απο πλαισιο..ναι σχεοδν ιδιο ειναι με το χ6, μου αρεσει πολυ και το backlight που εχουν..Ευχαριστω :nada:22 μονο? 60 ευρω το εχουν ολοι τωρα ...:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 40 ηταν bulk αλλα ετυχε ενα crazy sunday στα 20 κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 27, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Έχω το Χ6 (sirdiman μια από τα ίδια crazy 27ευρω πήρα και το mouse!!) και έχω να πώ τα εξής: Το Χ4 έχει μηχανισμό anti-ghosting. Το Χ6 δεν έχει. Τα πλήκτρα γενικά είναι λίγο μικρότερα από τα απλά πληκτρολόγια όποτε είναι θέμα συνήθειας. Δείχνει καλή αγορά χτύπα το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 27, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 θα το συνηθίσει γρηγορα...ειδικα για gaming ειναι πολύ ξεκούραστο πληκτρολόγιο, το antighosting αναθεμα αν σου χρειαστεί ποτε :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.