Spartiatis Ιούνιος 16, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [20-05-2004 15:34] Για το Arctic Cooling VGA Silencer έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια. :T: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιούνιος 16, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Dorian [Σήμερα, στις 01:20] Η rev 3 δεν είναι μόνο για τις ΧΤ? Απο 9000 και πανω συν τις ΧΤ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 16, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Νομίζω δεν κάνει για τις 9000...Ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.jes-computer.de/catalog/product_info.php?cPath=169_64&products_id=15973 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgel Ιούνιος 18, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Δεν ακούγεται πόλη στην δυνατή σκάλα, Δεν έχω μέτρηση θερμοκρασία αλλά τώρα μπορώ να ακουμπήσω την κάρτα για τη πριν έκαιγε κυριολεκτικά. Κατά την γνώμη μου είναι πολλή καλή ψήκτρα και βγάζει όλη την θερμότητα από τον επεξεργαστή της κάρτας έξω όποτε δεν μένει μέσα στο κουτί, Μοναδικό μείον που έχω δει είναι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το διπλανό PCI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 18, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Φίλε μου απλά μια προειδοποίηση. Εάν βάλεις την arctic για ψύξη του core ΜΗΝ την συνδιάσεις με τα χάλκινα ψυκτράκια για μνήμες της Revoltec γιατί δέν χωράνε (στα απο κάτω BGA). Νομίζω το ίδιο θα ισχύει και για τα αλουμινένια, αλλά για τα χάλκινα 100% (αναγκάστικα και τα πριώνισα.......καινούργιο πράγμα να το βιάζεις δε λέει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 30, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 το ανεμιστηρακι της arctic τι ταση τροφοδοσιας παιρνει?και ποσο γραφει επανω αν εχει προσεξει κανεις?μπας κ μπορει να δουλεψει σε μεγαλυτερες στροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
crAss Αύγουστος 31, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Εγώ έχω απλά στερεώσει έναν 8αρι ανεμιστήρα να φυσάει αέρα πάνω στον ανεμιστήρα/ψύκτρα της radeon 9700@9700pro. Οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αρκετά, ο θόρυβος καλύπτται έτσι και αλλιώς από τους 2 αργούς 12ρηδες του κουτιού και βοηθάει και στην ψύξη των μνημών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 1, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Η δικη μου απαντηση ειναι ακριβως ιδια με του Unsto.Αγορασα μια Ψυκτρα Evercool, Χαλκινη με αλουμινενια φινς και την εβαλα στην 9800Προ.Διαφορα απο την default ψυκτρα??? Περιπου 30+ βαθμοι στο πισω μερος του PCB, μετρουμενο παντα με αισθητηρα.Κοστος....χεχεχε.....12. και ποσο ειχες πριν την βαλεις την ψυκτρα?οι 30 βαθμοι ειναι κατα τη διαρκεια παιχνιδιου ή idle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 1, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Εγώ έχω μία 5200 με παθητική ψύκτρα.Τη διαμόρφωσα να δουλεύει ως ενεργητική-μερικά πτερύγια πήγαιναν παράλληλα με την κάρτα απέκλειαν πολλά κάθετα!!!- στερέωσα ένα 8άρι αθόρυβο.Τώρα θα βρω και τα ψυκτράκια για τις μνήμες αλλά θα χρειαστεί κόψιμο η ψύκτρα για να χωρέσουνε!!! Επόμενος στόχος ,ψύξη της κάρτας τηλεόρασης :έχετε ελέγξει καμμιά φορά πόσο ζεματάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 2, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 όντως, στην κάρτα τηλεόρασης καίει ελλεινά ο μετατροπέας της κεραίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.