Dimitris87 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2011 Καλησπερα εχω το pcακι της υπογραφης μου δηλαδη μια gigabyte GA 965p ds4 (rev.1) και εναν q6600 (g0) που μεχρι προτεινος δουλευε κανονικοτατα στα 3,2ghz απροβληματιστα. Την περασμενη εβδομαδα πηγα να συνδεσω ενα stickακι σε μια usb απ'της πισηνες και κωλλησε το pc. Mετα την επανεκκινηση εχασε το overclock οτι και οσο και αν προσπαθησω να κανω overclock δεν μπορει να ανοιξει το pc και το κανει reset σε εργοστασιακες ρυθμησεις. Εψαξα στο νετ μπας και ειναι καποια καλουδια της intel οπως το speedstepping αλλα δεν βρισκω ακρη παντα πρεπει να κανω reset στο bios σε εργοστασιακες ρυθμησεις κ τοτε μου δουλευει κουτι. Exω κανει τα ακολουθα μπας και βρω λυση αλλα δεν...:Αλλαξα τροφοδοτικο μπας και ειχε φαει τα ψωμια του αλλα τιποτα.Για ψυξη δεν παιζει εχει την H50 και ο 6600 δουλευε στους 38οC(min o ψυχροτερος πυρινας ειχε 34) overclockedΠειραματιστηκα σε διαφορες ρυθμισεις bios αλλα κανενας συνδιασμος δεν τον κανει σταθερο.Εστω και 1mhz να τον ανεβασω δεν το παιρνειΤο συγκεκριμενο mobo εχει το Μ.Ι.Τ. για οσους το ξερουν που κανει το clocking σχετικα ευκολο και εχω ευκαιρα settings για mobo,pci-x,ram,cpu αλλα ακρη δεν βρηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Απρίλιος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 απενεργοποίησε απο το bios to usb legacy support.....Δοκιμασε να μπουτάρεις με o/c χωρίς καμία usb συσκευή συνδεδεμένη και πες μας αν βλέπεισ διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris87 Απρίλιος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 Και ομως μου bootαρε και μαλιστα δεν χρειαστηκε να αποσυνδεσω καμμια usb συσκευη.. τρεχει κανονικα στα 3,2. Σ'ευχαριστω φιλε cosmic! Ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση μπορει να εχει το legacy support με τα voltage του cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.