jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #101 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 σαν κινέζικο θα το πουλήσω σιγά μην κάτσω να τρέχω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #102 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Τα πάντα όλα !! Symbian είναι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #103 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 cyberdyne τι έκανες με το pass ???jackess καλύτερα αλλά ότι και να κάνεις είσαι χαμένος για έναν μαλ@κα να πούμε, που του κάπνισε να σου κάνει φουστιά, αυτό το προαίρεση δεν το είδες ρε γμτ, δεν το είδες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #104 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 λέτε ε? υποκατάστημα hmm τώρα που το λέτε καλή ιδέα! να αγοράζω από ebay με χαμηλές τιμές και να πουλάω με χαμηλότερες στην ελλάντα!χαχαχαχα πλακα πλάκα μόνο να μικρά κουμπάκια + πληκτρολόγιο στο μόνο μαγαζί που τα βρήκα δείτε πόσο έχουν! 1 x Γνήσιο Nokia N96 Set πληκτρολόγιο Nummeric & Function Latin Black (KPD-N96 SET BLACK) 20,24€ + ΦΠΑ =24,90€ 1 x Γνήσιο εξωτερικό άνω πληκτρολόγιο Nokia N96 Λειτουργιών S60 (KPD-N96 FUNCTION ITU) 9,67€ + ΦΠΑ =11,89€ 1 x Γνήσιο πληκτρολόγιο Nokia N96 media (KPD-N96 MEDIA) 7,24€ + ΦΠΑ =8,91€ 1 x Γνήσιο πληκτρολόγιο Nokia N96 navy (KPD-N96 NAVY) 4,80€ + ΦΠΑ =5,90€ Σύνολο: 51,60€ ( ΦΠΑ : 9,65€ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #105 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 cyberdyne τι έκανες με το pass ???jackess καλύτερα αλλά ότι και να κάνεις είσαι χαμένος για έναν μαλ@κα να πούμε, που του κάπνισε να σου κάνει φουστιά, αυτό το προαίρεση δεν το είδες ρε γμτ, δεν το είδες ?? γιατι το αποβολή κλίσης είναι νορμάλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #106 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 ανεβαίνει βίντεο από ν96... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #107 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 λέτε ε? υποκατάστημα hmm τώρα που το λέτε καλή ιδέα! να αγοράζω από ebay με χαμηλές τιμές και να πουλάω με χαμηλότερες στην ελλάντα!χαχαχαχα Μην το γελάς σήμερα το πρωί το σκεφτόμουν σοβαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #108 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 cyberdyne τι έκανες με το pass ???jackess καλύτερα αλλά ότι και να κάνεις είσαι χαμένος για έναν μαλ@κα να πούμε, που του κάπνισε να σου κάνει φουστιά, αυτό το προαίρεση δεν το είδες ρε γμτ, δεν το είδες ??ρε συ πριν από τόσο καιρό που μου το γύρισε δεν το πρόσεξα καν ούτε που άνοιξα το κιν...εγώ ένα λέω...να το δώσω ένα 60ρι, να πω ότι είναι κινέζικο και θα έχει την καινούρια μπαταρία και όλα τα υπόλοιπα πλαστικά που στην ελλάδα έχουν μόνο τα ΜΙΣΑ πλαστικά τόσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #109 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 ρε συ πριν από τόσο καιρό που μου το γύρισε δεν το πρόσεξα καν ούτε που άνοιξα το κιν...εγώ ένα λέω...να το δώσω ένα 60ρι, να πω ότι είναι κινέζικο και θα έχει την καινούρια μπαταρία και όλα τα υπόλοιπα πλαστικά που στην ελλάδα έχουν μόνο τα ΜΙΣΑ πλαστικά τόσο...δουλεύει εστω και σαν κινεζικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #110 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 γιατι το αποβολή κλίσης είναι νορμάλ :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #111 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 δουλεύει εστω και σαν κινεζικο?σαν κινέζιικο μια χαρά δουλεύει (άσχετο το ότι δεν ξέρω πως δουλεύουν τα κινέζικα...:fist:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #112 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 σαν κινέζιικο μια χαρά δουλεύει (άσχετο το ότι δεν ξέρω πως δουλεύουν τα κινέζικα...:fist:)Ελα ρε συ θέλω να πω μπαίνει κανονικά στα μενού? Βγάζει φώτος κτλπ?Ρωτάω γιατί νομίζω οτι αν το φλασαρεις δεν ανοίγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #113 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 μα δεν φλασάρετε....θέλει drivers, τρέχα γύρευε !! κάτσε ρε δεν είναι και πύραυλος, κινητό είναι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #114 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 btw άμα το δώσω κάνα 60ρι να βάλω άλλα τόσα και να πάρω Βρείτε NEW NOKIA 5800 XPRESS MUSIC UNLOCKED 3G GPS WI-FI BLUE στη Διεθνή Αγορά του eBay, με παγκόσμιες προσφορές για αντικείμενα από όλες τις αγαπημένες σας κατηγορίες. Τα πάντα αποστέλλονται στη χώρα σας!ήΒρείτε Sony E10 E10i xperia X10 Mini Black Unlocked WARRANTY στη Διεθνή Αγορά του eBay, με παγκόσμιες προσφορές για αντικείμενα από όλες τις αγαπημένες σας κατηγορίες. Τα πάντα αποστέλλονται στη χώρα σας!και τα δύο έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός :εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες και θα προτιμούσα το νόκια γιάυτό το λόγοαλλά με τραβάει πολύ το android και θα προτιμούσα το σόνυ γιαυτό το λόγοτι να κάνω άμα καταφέρω και σπρώξω το κινέζικο?σορρυ που σας κουράζω παίδες αλλά δεν ξέρω από αυτό το θέμα καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #115 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 μα δεν φλασάρετε....θέλει drivers, τρέχα γύρευε !!κάτσε ρε δεν είναι και πύραυλος, κινητό είναι !! Το μαϊμού κινητό όμως εχει πιο πολυ ραμ και απο τον υπολογιστή του διαστημικό λεωφορείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #116 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Σιγα που μας κουράζεις! Εγώ ειχα το νοκια και ημουν αρκετα ικανοποιημένος! Το se ειναι υπερβολικα μικρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #117 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 όλοι θα σου πουν πάρε το android, εγώ θα σου έλεγα πάρε το 5800, τίμιο κινητό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 29, 2011 #118 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 cyberdyne τι έκανες με το pass ???jackess καλύτερα αλλά ότι και να κάνεις είσαι χαμένος για έναν μαλ@κα να πούμε, που του κάπνισε να σου κάνει φουστιά, αυτό το προαίρεση δεν το είδες ρε γμτ, δεν το είδες ?? MOS έχει μέινει από μπαταρία το ρημάδι και δεν βρίσκω τον φορτιστη!!! Όταν τον βρω θα σου στείλω pm! Μάνο το 5800 είναι τίμιο κιν. πάρτο. (από μαγαζί μην έχουμε τα ίδια! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 29, 2011 Author #119 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 μην φοβάσαι η μόνη σχέση πια που έχω με την βόντα είναι στικάκι για ιντερνετ (γενικώς, έχω 3 στικάκια ένα βοντα, ένα κοσμο και ένα γουιντ)...το συμβόλαιο ο πατέρας μου το διέκοψε μετά από περίπου 22 χρόνια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 29, 2011 #120 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.