jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 όταν βάλω το usb στο κιν, μετά τι κάνω? μου βγάζει ένα παράθυρο στο κιν που λέει massive storage, webcame, com1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Teamviewer έχεις ?? Βάλε και στείλε μου id & pass σε πμ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 ευχαριστώ φίλε ΜΟΣ αλλά δεν δούλεψε τελικά, είναι αυτό που είπε ο περικλής!! όπως είπαμε και με τον φίλο ΜΟΣ, αν κάποιος ξέρει πως να ψάξω στο ebay η κάπου αλλού να αλλάξω πλακέτα με γνήσιο n96 θα ήταν πολύ χρήσιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 ευχαριστώ φίλε ΜΟΣ αλλά δεν δούλεψε τελικά, είναι αυτό που είπε ο περικλής!! όπως είπαμε και με τον φίλο ΜΟΣ, αν κάποιος ξέρει πως να ψάξω στο ebay η κάπου αλλού να αλλάξω πλακέτα με γνήσιο n96 θα ήταν πολύ χρήσιμο!!Δεν βρίσκω κάτι στο ebay Βέβαια άμα το καλοσκεφτεις θα είναι σαν να αγοράζεις καινούργιο κινητό (ή έστω μεταχειρισμένο) γιατί η πλακέτα είναι το πιο ακριβό κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 μόλις την βρήκα εδώ πέρα στα 77€Buy nokia-N96-mainboard Compatible Nokia N96 Cell Phone Mainboard With Power IC & Used Flash ICs from china cell phone pcb boards wholesaler and dropshipperεπίσημη, ορίτζιναλ καινούρια.το θέμα είναι αν θα κάνει το κινητό να λειτουργήσει ΓΝΗΣΙΟ, και εννοώ με wifi, gps και ότι συναφή έχει, τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Θα κάνει η οθόνη που έχεις τώρα? Γιατί άμα το μαϊμού έχει άλλο hardware τότε λογικά δεν θα μπορεί να λειτουργήσει με την αυθεντική πλακέτα.Όπως και η κάμερα και ότι άλλο συνδέεται πάνω στην mainboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 η οθόνη τι πρόβλημα να έχει, απο άποψη συνδεσιμότητας ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ναι μπορεί να μην ταιριάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 δεν το είχα σκεφτεί αυτό! η κάμερα είναι vga άρα όχι δλδ τίποτα δεν δουλεύει τώρα που το σκέφτομαι! αφού μου έρθουνε τα ανταλλακτικά και τα αλλάξω, αφού θα είναι σαν καινούριο λέτε να το δώσω για κάνα 30ρι-40ρι ή θα είναι "ανήθικο" να δώσω Chinese κινητό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 δεν το είχα σκεφτεί αυτό! η κάμερα είναι vga άρα όχι δλδ τίποτα δεν δουλεύει τώρα που το σκέφτομαι! αφού μου έρθουνε τα ανταλλακτικά και τα αλλάξω, αφού θα είναι σαν καινούριο λένε να το δώσω για κάνα 30ρι-40ρι ή θα είναι "ανήθικο" να δέσω Chinese κινητό?Άμα το λες ότι είναι κινέζικο όχι άμα το πας μουλωχτά ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Άμα το λες ότι είναι κινέζικο όχι άμα το πας μουλωχτά ναικαινούρια μπαταρία ζήτημα να έχει δουλέψει μία ώρα, καινούριο γύρο γύρο μαζί με 1GB micro sd πόσο λένε να το δώσω? μόνο η μπαταρία πήγε ένα εικοσάρικο και ένα δεκάρικο τα πλαστικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 σειρά μου τώρα και εγώ τύνω προς το 5800 γιατί το μινι μου φαίνεται πολύ μικρό. 2 φίλοι μου που το πήρανε και το είδα παραήταν μικρό (2.5ιν οθόνη έχει?) αλλά μου ήπανε πως το android δεν συγκρίνεται με τπτ! τώρα για το 5800, και με βολεύει και η οθόνη του που είναι μεγάλη και ξέρω πως για τα sybian θα βρω πολλές εφαρμογές αλλά κάτι μου λέει πως σε android θα είναι το πλεονέκτημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Πούλα ότι παράγγειλες χωρίς να το συναρμολογήσεις θα βγάλεις και κέρδος αμα αναλογιστείς ότι στην ελλαδα είναι ακριβά όλα τα ανταλλακτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 δεν το κατάλαβα αυτό δεν το κάνεις πιο λιανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ρε πιάσε τον μακακα και κοφτου τα αρχκσκσκσκσκσκ !!...αν είναι για να το πουλήσεις πούλα το σαν κινέζικο, όχι σαν μούφα, μην κάνει αυτό που σου κάνανε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 και εγώ αυτό νομίζω...ίσως το 5800. το μινι το πήρε ο κολλητός μου και άλλος ένας φίλος και είναι πολύ μικρό!να ρωτήσω κάτι αφού Περικλή είχες το 5800, από ιντερνετ και παιχνίδια τι λέει?είναι πρώτη φορά μετά από 6-7 χρόνια που θέλω να ξαναπαίξω παιχνίδια στο κινητό!! (εποχές 6600 και κ750!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ρε πιάσε τον μακακα και κοφτου τα αρχκσκσκσκσκσκ !!...αν είναι για να το πουλήσεις πούλα το σαν κινέζικο, όχι σαν μούφα, μην κάνει αυτό που σου κάνανε !! Του πρότεινα εργαλεία για την δουλειά αλλά δεν θέλει Ήθελα να πω όπως σου έρθουν από το ebay πούλα τα (το housing, την μπαταριά, κτλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #98 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 και εγώ προς 5800 λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #99 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 xaxaxa Σωστά, κάνε υποκατάστημα του ebay !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #100 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 το 5800 από ιντερνετ και παιχνίδια/εφαρμογές τι λέει? και εγώ προς εκεί τείνω... μετά από 6-7 χρόνια (εποχές 6600 και κ750) θέλω να ξαναπαίξω παιχνίδια στο κινητό και να το φουλάρω με προγράμματα! εδιτ : άκυρο τα έβγαλε τα παραπάνω μηνύματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.