jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Τέλος πάντων. Μετά την ατυχία με την θήκη για την μόντα που μου την πείρανε μέσα από τον δρόμο που την είχα για βάψιμο, τώρα αυτό. Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ε καλά και εσύ την θήκη στο δρόμο ρε φίλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ε καλά και εσύ την θήκη στο δρόμο ρε φίλε? /offtopic την είχα βάλει στο πεζοδρόμιο για να την βάψω, οταν πήγα να πάρω τα σπέι, την βουτήκαne Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 28, 2011 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ρε φίλε τι έγινε τώρα? Σου έκανε τέτοια Πουστι@ ο "φίλος"? Για να είσαι απόλυτα σίγουρος κατέβασε το Nokia Ovi και σύνδεσε το κινητό στο pc σου να δεις αν το αναγνωρίζει και αν μπορεί να κάνει update το λειτουργικό του. Αν όχι τότε κάνε ακρίβως βήμα-βήμα αυτό που λέει ο periklis! :triniti: :rant: Φίλοι σου λέει μετά... Πάντως jack όντως δε σε πάει... ελπίζω η θήκη που περιμένεις να μην έχει κανα Alien στη συσκευασία της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ρε φίλε τι έγινε τώρα? Σου έκανε τέτοια Πουστι@ ο "φίλος"? Για να είσαι απόλυτα σίγουρος κατέβασε το Nokia Ovi και σύνδεσε το κινητό στο pc σου να δεις αν το αναγνωρίζει και αν μπορεί να κάνει update το λειτουργικό του. Αν όχι τότε κάνε ακρίβως βήμα-βήμα αυτό που λέει ο periklis! :triniti: :rant: Φίλοι σου λέει μετά... Πάντως jack όντως δε σε πάει... ελπίζω η θήκη που περιμένεις να μην έχει κανα Alien στη συσκευασία της! Αν και είναι μια λύση το Ovi Suite το λέω με σιγουριά πως είναι μαϊμού λόγο της μετάφρασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Είναι 100% Μαϊμού το κινητό, είχε περάσει εν αγνοία μου παλιότερα ένα ακριβώς ίδιο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 28, 2011 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Κρίμα και άδικο! Τσαντιστηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Το είχες πληρώσει σαν κανονικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 200€ ( περίπου και αν θυμάμαι καλά, μπορεί να κάνω και λάθος) το είχα πάρει τότε. πάντα με αναβάθμιση στην vodafone + κάποια έξτρα λ7 από εμένα...και ένα sagem και νοκια πολλά είχα πάρει έτσι...Nokia 6600, Nokia N73, Nokia N96 όλα έτσι...τώρα ωστόσο για το ovi suite είχα κατεβάσει το pc suite και δεν το αναγνώριζε...θα δοκιμάσω ovi suite και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ρε φίλε τι έγινε τώρα? Σου έκανε τέτοια Πουστι@ ο "φίλος"? Για να είσαι απόλυτα σίγουρος κατέβασε το Nokia Ovi και σύνδεσε το κινητό στο pc σου να δεις αν το αναγνωρίζει και αν μπορεί να κάνει update το λειτουργικό του. Αν όχι τότε κάνε ακρίβως βήμα-βήμα αυτό που λέει ο periklis! :triniti: :rant: Φίλοι σου λέει μετά... Πάντως jack όντως δε σε πάει... ελπίζω η θήκη που περιμένεις να μην έχει κανα Alien στη συσκευασία της! ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ jack!!! έλααααα! θα σκοτώσουμε τον φίλο!!!!:hang3: τίποτα ούτε με το όβι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Για να καταλάβω καλά το κινητό το πήρες με επιδότηση voda και σου έδωσαν μαϊμού????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 όχι. το είχα πάρει. το λειτουργούσα κανονικά πόσο καιρό και μετά ο ναύτης του πατέρα μου ήθελε επιγόντος ένα κινητό. ε τότε μου ήρθε και εμένα και πήρα το samsung preston του πατέρα μου επιδή ήθελα ένα κινητό αφής. πριν από καιρό μας το έδωσε πίσω το κινητό. δεν το πείραξα όμως καθόλου το έβαλα στο κουτί και το άφησα και τώρα που τα έπαιξε το preston είπα να πάρω το n96...και μας είχε δώσει το μούφα n96 και κράτησε το αυθεντικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 28, 2011 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Θέλω να γίνουμε φίλοι! Χρειάζομαι επειγόντως ένα pc φίλε μου! Θα μου δανείσεις το δικό σου?? Ακύρωσε τουλάχιστον το ebay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Θέλω να γίνουμε φίλοι!Χρειάζομαι επειγόντως ένα pc φίλε μου! Θα μου δανείσεις το δικό σου?? Ακύρωσε τουλάχιστον το ebay! μπα...λέω τουλάχιστον να το φτιάξω και να το δώσω στην αδερφή μου να έχει να παίζει... εξάλλου στην μπαταρία έφυγε ένα 20ρικο, να την αφήσω έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ακύρωσε τουλάχιστον το ebay! Γίνεται? Λοιπόν πάμε επίσκεψη στην ναύτη? Εγώ βάζω το ελικόπτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 28, 2011 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Πάτα λίγο σε παρακαλώ εκεί που παίρνεις τηλ. *#0000# και πες μας τι λέει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 28, 2011 Author #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Γίνεται?Λοιπόν πάμε επίσκεψη στην ναύτη? Εγώ βάζω το ελικόπτερο βάζω την καλή παρέα πάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Πάτα λίγο σε παρακαλώ εκεί που παίρνεις τηλ. *#0000# και πες μας τι λέει ! μαϊμού είναι μην το ψάχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 28, 2011 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 βάζω την καλή παρέα πάμε! Έγω βάζω τις μπύρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Έγω βάζω τις μπύρες! offtopic μπύρες και μεγάλου διαμετρήματος όπλα δεν είναι καλός συνδυασμός /offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.