jax7480 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2004 Ειναι πολυς ο καιρος που ο συγκεκριμενος κυριος εμφανιστηκε στις οθονες των υπολογιστων μας. Πρωτος εκανε την κινηση ο Hipro ο οποιος ασχοληθηκε μαζι του και βρηκε τον συγκεκριμενο ορο (Troll) να του ταιριαζει γαντι. Πληροφοριες για τον ορο TROLL μπορειτε να βρειτε ΕΔΩ.Ο λογος δεν ειναι προσωπικος για αυτα που θα επακολουθησουν απλα στην αρχη ηταν καθαρα περιεργια και μετα αγανακτηση.....Μιλαμε φυσικα για τον BillPeppas.Γνωστο "παλικαρι" στα ελληνικα φορα που συχναζουμε ολοι μας...Με ενα υφος ομως υπεροπτικο και εκνευριστικο μαζι που σε κανει να αναρωτιεσαι.Δεν ειναι πολλοι αυτοι που τον συμπαθησαν εως και κανενας το θεμα ομως δεν ειναι εκει....Το "παλικαρι" ειναι μεγαλος ΨΕΥΤΗΣ(αν θεωρηθει προσωπικη επιθεση το δεχομαι και μαζι και το BAN) αν κι εγω πιστευω οτι περισσοτερο καποιες διευκρινεις μαζι με αποκαλυψεις θα κανω παρα θα τον βρισω. Αυτο το αφηνω σε εσας.Ακουσα απο καποιον εδω στην Θεσσαλονικη λοιπον σε εναν απο τους γνωστους καφεδες της Παρασκευης οτι ο κος Πιππας,(το ι μπηκε τυχαια γιατι ειναι ακριβως διπλα στο ε) σπουδαζει στην Λαμια. Η Λαμια ως γνωστον, διπλα απο τα Highlands, εχει μονο ΤΕΙ.Ενα μικρο search στο google και ιδου.... http://www.teilam.grΜαζι φυσικα και φορουμ συζητησεων. http://forum.teilam.gr/index.phpΕκει κυριες και κυριοι ο Mr. Peppas διαπρεπει και οταν φυσικα λεω διαπρεπει ΔΕΝ το εννοω.....Στην ουσια δημιουργει.....Ενα απο τα κορυφαια ποστ του ειναι το παρακατω... http://forum.teilam.gr/viewtopic.php?t=326 Κορυφαιο νομιζω. Το απιστευτο ψωνιοΑλλα τα καλυτερα ερχονται αργοτερα. Εκανα κι εγω εγγραφη στο εν λογω φορουμ χωρις φυσικα ο κος πεππας να το γνωριζει.M0rf3a$ το ονομα μου και μερικες απο τις συζητησεις που καναμε θα εμφανιστουν παρακατω.Ειδα για αλλη μια φορα το υπεροπτικο υφακι που εχει, του παντογνωστη και φυσικα του κορυφαιου. Σε ενα Thread για συζητηση περι μνημων Winbond αναφερθηκε στα κιτ με BH-5 που εχει.Δεν εχασα την ευκαιρια και ρωτησα για το κιτ που αναφερε με 2GB το οποιο λεει οτι ειναι 2 DIMM των 1024ΜΒ εκαστως με φυσικα τσιπακια BH-5. Φυσικα κατι τετοιο δεν ισχυει.Το thread Που εξελιστηκε ειναι αυτο...http://forum.teilam.gr/viewtopic.php?t=166&start=15 Και για να αποδειξω σε ΟΛΟΥΣ οτι κατι τετοιο δεν υπαρχει οριστε και η επισημη απαντηση της Corsair πανω στο ΘεμαDear Sir/Madam Thank you for your interest in Corsair memory. We are no longer producing the XMS3500C2. When we were producing those modules there was never a 1024MB module. Sorry if this throws a monkey wrench into your plans. Thank You! ramguy@corsairmemory.comCorsair Micro Inc.Corsair Corporate Headquarters44141 S. Grimmer Blvd..Fremont, CA 94538phone 510-657-8747 fax 510-657-8748www.corsairmemory.comwww.asktheramguy.comWhen and/or if you reply to an email please include all previous emails. ----- Original Message ----- From: z_ginelis2002@yahoo.gr [mailto:z_ginelis2002@yahoo.gr] Sent: Monday, May 17, 2004 7:36 PMTo: info@corsairmemory.comSubject: 2048MB Kit XMS3500C2Dear Sir/Madam,I would like you to send me some info about your memory kit CorsairXMS3500C2 2x1024, total 2048MB DDR RAM. I want to buy this kit not froma store but i couldn't find any info on your official site.If there is a kit like this could you please send me a link so i can seethe full specifications for it.With Regards,Ginelis Zacharias Ταυτοχρονα ομως εγινε και μια συζητηση για το SuperPi. Στο συγκεκριμενο thread αναφερθηκε στο προγραμμα αυτο και ειπε οτι το SuperPi που εχει ειναι 34Sec. Δεν αντιλεγω φυσικα αλλα δεν ανεφερε πουθενα MHz στην αρχη. Ειπε απλα ΣΕ ΠΟΛΛΑ.Μετα ομως τα ανεφερε και ειπε οτι ειναι πρωτα στα 2689ΜHz. Δεκτο κι αυτο. Αλλα εχει κανει το bench και στα 2912. Στα οποια φυσικα ηταν απολυτα σταθερος.Αυτες ομως τις συχνοτητες τις εχει για ψωμοτυρι ο κος Πεππας.Γιατι τις εχει ποιασει με τους παρακατω επεξεργαστες:AMD Athlon XP3000+ 2 AMD Athlon XP3200+ 1 AMD Athlon XP2800+ 2 AMD Athlon XP2600+ 4 AMD Athlon XP2500+ Βεβαια μην το προσπαθησετε σπιτι γιατι ειδικα τα 2689MHz ειναι με extreme air cooling και μαλλον θα αποτυχετε.Τα 2912 ομως που εποιασε με το Nventiv Mach-II φυσικα ποιανονται ανετα με ολους τους παραπανω επεξεργαστες.Βλεποντας ομως το παρακατω thread ΕΔΩ θα δειτε οτι οχι μονο ειναι στα 2912 MHz αλλα τα εχει περασει κιολας απολυτως σταθερα και αυτη την στιγμη ειναι στα 3012MHz. Αν παρατηρησετε τις ημερομηνιες των ποστ, το πρωτο με τα 3012MHz εχει γινει τον Ιανουριο και το αλλο με τα 2912 εγινε τον Μαρτιο. Βεβαια εκανε λιγο underclocking γιατι ειχαν αρχισει οι ζεστες.Δεν ασχοληθηκα αλλο γιατι νομιζω οτι και το τοσο που ασχοληθηκα(2 μερες ηταν παρα πολυ, φυσικα οχι συνεχομενα) Μαζεψα τις παρακατω πληροφοριες για να δω τι θα πει ο ιδιος αν και ηδη ξερωΟι μνημες ειναι ειδικη παραγγελια απο την CorsairΤα 34SuperPi δεν το ειπε ποτε, καλλιστα μπορει να γινει κι edit, οποτε μπορει να το αλλαξει, αλλα μαλλον με τα 2GB(2x1024)XMS3500C2,BH-5 εγιναν κι αυτα.Τα συμπερασματα φυσικα ΔΙΚΑ ΣΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Φιλε jax.....απλα χαλας το "σαλιο" σου............Ο νοων νητο......... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Ζάχο.... ότι και να πω είναι λίγο. Δεν θέλω ποτέ να βρεθώ αντίπαλός σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 01:51] Δεν θέλω ποτέ να βρεθώ αντίπαλός σου. :'( :...: :nuke: !!!!! ουτε γω !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Jax αν δεν γουστάρεις , απλά μην διαβάζεις αυτά που γράφω.Δεν με νοιάζει ότι και να βρείς σε οποιοδήποτε φόρουμ.Ψάχνοντας ακόμα μπορεί να βρείς και άλλον Βασίλη Πέππα.Δεν έχω πρόβλημα , φόρτωσε ότι μπορεί να πεί και άλλος σε εμένα.Στις γκάφες , σημείωσε και αυτή: Σήμερα έγραψα για έναν φίλο μου το Unreal Tounrament 2005 Beta 2.Το έγραψα σε δισκέτα , επειδή δεν είχα άγραφο CD.Τώρα με πήρε , και μου είπε πως δεν παίζει.......-----------------------------------Αν θες να μου την μπείς δηλαδή ( που αυτό θες ) , απλά ΜΙΛΑ για Threads από αυτό το FORUM. ( στα άλλα μπορεί να μαλακίζομαι και για την πλάκα μου )--------Για το άλλο Thread με τα Q-Tec...Τι να πω.Δεν σας απαγόρευσα να πάρετε Q-Tec.Πάρτε.Εγω απλά κάτι είπα.Ποιός ξέρει , μπορεί να λέω και αρλούμπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 19, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Δεν έχω πρόβλημα , φόρτωσε ότι μπορεί να πεί και άλλος σε εμένα. Τι να σου φορτωσουμε ρε, να μην σε χαρακτηρισω, αφου και σε εκεινο το FORUM την ΦΑΤΣΑ σου ειχες στο Avatar. Αυτη που εχεις κι εδω......Μας το παιζεις και θιγμενος.......Αρχική απάντηση από billpeppasΑν θες να μου την μπείς δηλαδή ( που αυτό θες ) , απλά ΜΙΛΑ για Threads από αυτό το FORUM. ( στα άλλα μπορεί να μαλακίζομαι και για την πλάκα μου )Τι να σου πω απο αυτα το φορουμ? εδω οι περισσοτεροι σε εχουν στην ignore list γι'αύτο δεν ασχολουνται. Και στο pctech τα ιδια δεν εκανες?????Και μονο οι πετρες δεν σηκωθηκαν να μουτζωσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Δεν μπορούμε να καταλάβουμε , ή δεν θέλουμε?Δεν αναφέρθηκα για το Forum του Τ.Ε.Ι.Γενικώς.Πρόβλημά μου , και μπορώ να κάνω ότι γουστάρω στα Forum που γράφω.Όσο δεν παραβαίνω τους κανόνες του Forum.Πέραν αυτού , έχεις κάτι να πείς που σχετίζεται με το TheLab?Όχι forum.teilam , κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 20, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Δεν μπορούμε να καταλάβουμε , ή δεν θέλουμε? Μαλλον εσυ εισαι αυτος που δεν θελει να καταλαβει. Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι στον ουτοπικο ψευτικο κοσμο που ζεις , οπου ολα γυριζουν γυρω απο την μηδαμινη υπαρξη σου ΕΙΣΑΙ παντελως μονος σου, και αν συνεχισεις ετσι καλυτερα να κλεισεις απο τωρα εισητηρια για το τρελαδικο. Γιατι πιθανοτατα εκει θα καταντησεις. Και μην αρχισεις να μου λες τις κλασικες π@π@ριες. Για τα συγκεκριμενα γεγονοτα εχεις να πεις τιποτα. Μια αποδειξη εχεις να δειξεις. Ή απλα μια ζωη θα το παιζεις καποιος που ΔΕΝ εισαι και με τα μυαλα που κουβαλας δεν προκειται να γινεις ΠΟΤΕ?????Τελικα ο Αραπης ειχε μεγαλο δικιο σε κατι. You are a pathetic fοοl (για να σου απαντησω στα απταιστα Αγγλικα που μιλας απο 4 χρονων) και στο λεω και καταμουτρα αν θελεις. Τελικα εισαι μονο ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. Για τιποτα αλλο.....Μπραβο κερδισες αλλη μια ignore list κι απο εμενα......Σε λιγο καιρο θα εισαι και στους κανονες του φορουμ. Αν σας λενε billpeppa μην κανετε register. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Να το πω ωμά: Χέστηκα και για την Ignore list σου , κλπ.Το ποιός είμαι , κλπ , τι κάνω , κλπ δεν μπορείς να το μάθεις μέσα από το Internet , κλπ κλπ.Για τα άπταιστα αγγλικά , Fool γράφεται , όχι Full...Στους κανόνες του FORUM , και στου προηγούμενου που βρισκόμασταν /σασταν πρέπει να μπαίνανε κανόνες.Αλλά ας μην χαραμίζομαι τώρα...Και φωτό από Athlon FX-53 & Εμένα να τον κρατάω , πάλι θα βγάζατε ότι ήταν....μοντάζ , δεν ήμουν εγω , κλπ ... ( βλ. παλιά τι γινότανε @ tech , κλπ κλπ... )Ούτως ή άλλως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να ποστάρω benchmarks , κλπ.Και να έλεγα ότι έπιασα 49sec SuperPi 1M στα 2167MHz ( Default XP3000+ freq ) , πάλι δεν θα το πιστεύατε.Τέλος πάντων , δεν θα ασχολούμαι και πολύ σε τέτοια θέματα...ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FORUM ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ?Επίσης δεν μου αρέσει και το δικό σου στυλ γραφής αν το θέτεις έτσι.Μιλάς για το "ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΥΦΟΣ" , και λες: "Δεν ειναι πολλοι αυτοι που τον συμπαθησαν εως και κανενας το θεμα ομως δεν ειναι εκει....¨"Αλλά εσύ βέβαια σαν ΘΕΟΣ , μπορείς να ξέρεις πόσοι , και ποιοί με συμπάθησαν , κλπ.Με το απλοϊκό , ήρεμο , και ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ γράψιμο..." Πιππας"Πρόσεχε πως & τι γράφεις & μιλάς.Θα ήθελα να δω τι υποστηρίζεις και για τα παλιά γνωστά τροπάρια του "προηγουμενου" Forum...Χμ ναι , για πόσταρε screenie , photo , link...Έμπαιναν όλα αυτά...Ακολουθούσε: Photoshop , ε? Σιγά , αυτά τα βρίσκουμε και στο net...Υ.Γ. ότι και να θες να πείς , πες το.Δεν μου καίγεται καρφί.Γράφε όλη μέρα για εμένα.Κάνε ότι θες.Εγω ένα ξέρω , πολλοί μέσα από τις απαντήσεις μου βρήκαν λύση στα προβλήματά τους.Αυτό ξέρω μόνο.Τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 20, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Δε νομίζω πως η συλλογή απόψεων σε ένα φόρουμ μπορεί ποτέ να είναι 100% ακριβής ή αντικειμενική. Παρόλα αυτά κάποιος συνήθως στη προσπάθεια να δει πέρα από review και συγκριτικές δοκιμές, εμπιστεύεται το κοινό ενός φόρουμ, από τη σκοπιά του τελικού χρήστη. Γιατί είναι ο τελικός χρήστης που έχει βάλει από τη τσέπη του για κάποιο προιόν και δεν έχει κάποιο κέρδος να υποβιβάσει ή να αναδείξει πέραν του πραγματικού μια αγορά. Φυσικά αυτό και δε στέκει 100% αλλά γενικότερα ισχύει, σε ενημερωμένα φόρουμ που ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο.Δε μου αρέσουν τα λαικά δικαστήρια αλλά ορθά, κοφτα βγήκες αναξιόπιστος σε άλλο φόρουμ bill και δε βοηθά καθόλου την εμπιστοσύνη που θα μπορούσαν να δείξουν σε εσένα σε αυτό το φόρουμ. Δεν θα αναφερθώ στα "λάθη" που επισημάνθηκαν εδώ, σε υλικό που είχες "δοκιμάσει" και "διορθώθηκαν" μετά την επισήμανση άλλων. Τα εισαγωγικά γιατί αμφισβητώ στα ίσια πως έχεις δει καν τα περισσότερα από αυτά και σε φωτογραφίες. Ναι σε αυτό το φόρουμ αφού επιμένεις τόσο και μη με προκαλέσεις να αναφερθώ σε περιπτώσεις γιατί δε θα προσπαθήσω πολύ, υπάρχουν και bookmarks.Δε με ενδιαφέρει ποιός είναι ο χρήστης πίσω από το νικ, με ενδιαφέρει που διαβάζω ανακρίβειες από τις οποίες μπορεί κάποιος άπειρος χρήστης να σπαταλήσει χρόνο και χρήμα να διορθώσει.Τα παραπάνω ως απλός χρήστης και καμια σχέση με το σηματάκι αριστερά, ούτε εκφράζω το TheLab.gr με αυτά.Όσο για τους κανόνες, πιστευω η χρήση αγγλικής πέρα από της ανάγκες αναφοράς σε ξένα φόρουμ και ειδήσεις, δεν επιτρέπεται διότι δε γνωρίζουν και όλοι αγγλικά. Δε θα επεκταθώ πάνω στους κανόνες, γιατί μια ελαστικότητα υπάρχει για όλους και δε μπορούν να εφαρμόζονται κατά γράμμα. Τουλάχιστον όμως το παραπάνω όφειλες να το σεβαστείς.Θα παρακαλούσα να το κλείσουμε εδώ, αν και είμαι ανοικτός στο διάλογο δύσκολα το βλέπω να βγάζει κάπου.. Για να είμαι ξεκάθαρός, δε θα προτιμούσα ένα TheLab χωρίς billpeppa. Θα προτιμούσα πιο υπεύθυνη χρήση της δυνατότητας να είναι κάποιος μέλος του TheLab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 20, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 03:21] Να το πω ωμά: Χέστηκα και για την Ignore list σου , κλπ.Το ποιός είμαι , κλπ , τι κάνω , κλπ δεν μπορείς να το μάθεις μέσα από το Internet , κλπ κλπ.Στους κανόνες του FORUM , και στου προηγούμενου που βρισκόμασταν /σασταν πρέπει να μπαίνανε κανόνες.Αλλά ας μην χαραμίζομαι τώρα...Οντως μην χαραμιζεσαι εδω. Πανε σε κανενα αλλο φορουμ να χαραμιστεις. Και πολυ μας εκανες την χαρη.Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 03:21] Και φωτό από Athlon FX-53 & Εμένα να τον κρατάω , πάλι θα βγάζατε ότι ήταν....μοντάζ , δεν ήμουν εγω , κλπ ... ( βλ. παλιά τι γινότανε @ tech , κλπ κλπ... )Στα πιο τρελα σου ονειρα σιγουρα δεν δουλευουν οι φωτογραφικες μηχανες. Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 03:21] Ούτως ή άλλως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα να ποστάρω benchmarks , κλπ.Και να έλεγα ότι έπιασα 49sec SuperPi 1M στα 2167MHz ( Default XP3000+ freq ) , πάλι δεν θα το πιστεύατε.Μα ουτε αυτον εχεις για να ποσταρεις benchmarks εκει ειναι το θεμα. ΨΑΞΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ BENCH. Α, ναι δεν χρειαζεται προμι για να δουλευεις default, αλλα πιθανοτατα το ξερεις αυτο.ΞΑΝΑΠΑΡΕ το λινκ για να δεις πως ειναι http://www.nventiv.com/ μηπως και το ξεχασες.Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 03:21] Τέλος πάντων , δεν θα ασχολούμαι και πολύ σε τέτοια θέματα...ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FORUM ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ?Βαριεμαι φιλε μου να κατσω να ψαξω τα 1200+ ΑΝΟΥΣΙΑ ποστ σου για να δω τι π@@@ριες εχεις γραψει κατα καιρους. Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 03:21] Επίσης δεν μου αρέσει και το δικό σου στυλ γραφής αν το θέτεις έτσι.Μιλάς για το "ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΥΦΟΣ" , και λες: "Δεν ειναι πολλοι αυτοι που τον συμπαθησαν εως και κανενας το θεμα ομως δεν ειναι εκει....¨"Αλλά εσύ βέβαια σαν ΘΕΟΣ , μπορείς να ξέρεις πόσοι , και ποιοί με συμπάθησαν , κλπ.Με το απλοϊκό , ήρεμο , και ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ γράψιμο..." Πιππας"Πρόσεχε πως & τι γράφεις & μιλάς.Θα ήθελα να δω τι υποστηρίζεις και για τα παλιά γνωστά τροπάρια του "προηγουμενου" Forum...Χμ ναι , για πόσταρε screenie , photo , link...Έμπαιναν όλα αυτά...Ακολουθούσε: Photoshop , ε? Σιγά , αυτά τα βρίσκουμε και στο net...Υ.Γ. ότι και να θες να πείς , πες το.Δεν μου καίγεται καρφί.Γράφε όλη μέρα για εμένα.Κάνε ότι θες.Εγω ένα ξέρω , πολλοί μέσα από τις απαντήσεις μου βρήκαν λύση στα προβλήματά τους.Αυτό ξέρω μόνο.Τίποτα άλλο. Αν σου αρεσει ή οχι το στυλ γραφης μου θα σου απαντησω με τον τροπο που απαντησες κι εσυ. χεστηκ@ λοιπον . Εγω δεν ειμαι Θεος και δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. Εσυ ομως με το γνωστο "υφακι" σου αυτο πας να αποδειξεις. Οπως επισης και για το ποσοι ειναι που σε "πανε" και ποσοι οχι, και αυτο το γνωριζω καλυτερα απο σενα. Και πιστεψε με ειναι πολυ περισσοτεροι απ'οσο φανταζεσαι. Οσο για το photoshop καλος εισαι αλλα ενα photoshop δεν λεει τιποτα. Δεν εχεις δωσει ποτε ενα compare link ή κατι τετοιο. Βεβαια δεν προλαβαινεις απο τις πολλες δουλειες που εχεις, απο τα τοσα σαιτ που εισαι administrator και moderator και φυσικα απο τις πολλες σελιδες που πρεπει να ελεγχεις αν δουλευουν σωστα.Κατεβα μεγαλε απο το τεραστιο ΚΑΛΑΜΙ σου και κοιτα καταματα την ζωη(αν δεν τρομαξει) γιατι στην ζωη σου θα δυστυχησεις και μαλιστα πολυ.Το ποσοι βρηκαν απο τις απαντησεις σου λυσεις ασε να το κρινουν αλλοι και οχι εσυ, παλιοψωναρα. Αν υπαρχουν βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 20, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Chroma: Δικαίωμά σου να αμφισβητείς ότι δεν πιστεύεις. Βεβαίως φαντάζομαι αν δεις κάτι που λέω ότι έχω δοκιμάσει , και βγάλεις τα ίδια "συμπεράσματα" με εμένα , τι λες , θα σημαίνει πως έλεγα *#&(@#) και δεν το είχα δοκιμάσει?Τέλος πάντων...Υ.Γ. Αν διαβάσεις κάποια πράγματα στο Forum του Τ.Ε.Ι. θα καταλάβεις γιατί το έριξα στο χαβαλέ , και έγραφα @#)(# ...Αν έβγαινα π.χ. εδώ , που είναι FORUM γενικού ενδιαφέροντος ( και όχι κλειστού topic ) , και έγραφα ότι να 'ναι , ας με κάνατε ban , και 'γω δεν ξέρω τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 20, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 04:03] Αν έβγαινα π.χ. εδώ , που είναι FORUM γενικού ενδιαφέροντος ( και όχι κλειστού topic ) , και έγραφα ότι να 'ναι , ας με κάνατε ban , και 'γω δεν ξέρω τι. Εδω ηξερες οτι δεν σε επερνε να γραψεις μ@λ@κιες γιατι γνωριζεις οτι θα κραχτεις οπως κι εγινε αρκετες φορες. αλλα τι τα λεω ξανα και ξανα. Πανε να δοκιμασεις τον Athlon Fx-53 με το προμι σου και ας ειναι και default. Αλλωστε γι'αυτο το πηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 20, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Jax : Για το πόσοι βρήκαν λύσεις από τις απαντήσεις μου , μπορείς να το δείς και μόνος σου , βλέποντας τα topics.( άλλο αν δεν θες να το δεις )Και τα παιδιά αυτά δεν ποστάρουν να το πουν , για διάφορους λόγους.Όπως φυσικά λες , ναι , στα όνειρά μου δεν λειτουργεί η φωτογραφική.Αλλά επειδή τον XP3000+ τον έχω δίπλα μου ( και όχι στα όνειρά μου ) , ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ δουλεύει μια χαρά.Μήπως δεν δουλεύει κάτι άλλο?Για τα site , κλπ , καλά κάνω όπου είμαι , και ότι γουστάρω θα κάνω.Εσύ απλά μείνε μακριά από αυτά τα site ( αλλά τι λέω , αφού ούτως ή άλλως δεν σε ενδιαφέρουν )Ναι ΣΙΓΟΥΡΑ , compare url δεν έχω δώσει ποτέ...Και στην ΠΙΣΙ ΤΕΚ εποχή αυτά λέγαμε...Αυτό δεν είναι compare url , είναι link....http://service.futuremark.com/compare?2k1=6735600Να μην πω και την ημερομηνία που είχε δημοσιευτεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 20, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Επειδή δεν είσαι ο μόνος που μπαίνεις σε διεθνή φόρουμ σε πληροφορώ πως σε κοινότητες όπως xtremesystems, vrzone κλπ. θα είχε προηγηθεί αποκλεισμός από το φόρουμ πολύ γρήγορα. Ούτε για υπεροψίες, ούτε στυλάκια.. Το θέμα είναι πως έχεις άποψη για τα πάντα και αποδείξεις για τίποτα.. Αν αυτό δεν ενοχλεί, θεωρείται το λιγότερο spam.. "Δυστυχώς" μια κοινότητα που ασχολείται με υπερχρονισμό, vmods και χώνει σοβαρά λεφτά στο χόμπι, απαιτεί αποδείξεις και να είσαι σε θέση να στηρίξεις αυτά που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 20, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Μεγεια σου με χαρα σου για τον 3000+, (αληθεια τωρα ποσο κοστιζει, 130) αλλα πλεον οτι και να πεις, και ο Θεος ο ιδιος να κατεβει εισαι και θα εισαι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.Οσο για το compare link αστο για αλλη φορα. πλεον ειναι πολυ αργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 20, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Λοιπόν, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει ώρα τώρα. Όποιος έχει πρόβλημα με αυτό ας μου στείλει pm..κλικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.