Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2011 Καλημέρα παίδες & Χριστός Ανέστη! Όπως λέει ο τίτλος ψάχνω για ένα ηχοσύστημα 5.1 γύρω στα 200 ευρώ το πολύ. Θα συνδεθεί σε ps3 slim και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από την "ιπποδύναμη" aka RMS Watts, δεν χρειάζονται να τρίζουν οι τζαμαρίες δλδ. Αυτό που θέλω είναι καθαρός 5.1 ήχος. Από κει και πέρα, όσα πιο πολλά watts τόσο το καλύτερο Τέλος, επειδή το σύστημα θα μπει σε σαλόνι, θα προτιμούσα (αν είναι δυνατόν σε τέτοια τιμή) τα πίσω ηχεία να είναι ασύρματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Απρίλιος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2011 Καλημέρα παίδες & Χριστός Ανέστη!Όπως λέει ο τίτλος ψάχνω για ένα ηχοσύστημα 5.1 γύρω στα 200 ευρώ το πολύ. Θα συνδεθεί σε ps3 slim και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από την "ιπποδύναμη" aka RMS Watts, δεν χρειάζονται να τρίζουν οι τζαμαρίες δλδ. Αυτό που θέλω είναι καθαρός 5.1 ήχος. Από κει και πέρα, όσα πιο πολλά watts τόσο το καλύτερο Τέλος, επειδή το σύστημα θα μπει σε σαλόνι, θα προτιμούσα (αν είναι δυνατόν σε τέτοια τιμή) τα πίσω ηχεία να είναι ασύρματα. οριστε και με ψηφιακη εισοδο και με τιμη χωμα Samsung HT-C350 Home Theater (5.1) - Set Home Cinema - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Απρίλιος 25, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2011 οριστε και με ψηφιακη εισοδο και με τιμη χωμαSamsung HT-C350 Home Theater (5.1) - Set Home Cinema - plaisio.gr τα πίσω ηχεία είναι ασύρματα; προφανώς αυτό είναι set, άλλα np, ένα dvd player κάπου θα μπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.