Jump to content

πρόβλημα με σταθερό μένει στην αναμονη

ampis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΨΩ ΑΝΑΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ι ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΟΥΝΑΟ ΛΕΙΓΟ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ RESTART ΤΗΝ ΜΙΤΡΗΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΠΟ ΑΝΟΙΓΗ ΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ

ΜΙΤΡΗΚΗ asrock 890gx extreme 4 - επεξεργαστης AMD 1100 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ THERMALTAKE 800W

ειναι ασροκ :shout:

σοβαρα τωρα, τον εχεις φτιαξει μονος σου? κανε ενα reset bios και βγαλτα ολα απο το κουτι και δες αν δουλευει, μπορει να βραχυκυκλωνει, καπου να ακουμπαει. μετα οταν αναψει ελεγξε τις μνημες και τον σκληρο.

στο εκανε τωρα τελευταια?

H καρτα γραφικων δε παταει καλα

Βγαλτη και ξαναβαλτη.

Και σιγουρεψου οτι το καλωδιο της οθονης ειναι καλα κουμπωμενο στην καρτα γραφικων

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΓΟΩ ΤΩΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΓΑΖΩ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΟΥΤΕ ΜΠΙΠ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ RESET ΤΗΝ ΜΙΤΡΗΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΩΣ RESET BIOS ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ.ΑΦΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΨΕΙ

ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ

:wall:

1.βγαλτα και συνδεσε τα εξω απο το κουτι σου πανω σε ενα χαρτινο κουτι,μονο μητρικη, επεξεργαστη και μνημη (μονο μια στην αρχη και μετα και τισ αλλες)συνδεσε onboard vga και αν ολα πανε καλα και την pcx μετα...για να το ξεκινησεις μπορεισ με ενα μικρο κατσαβιδι να βραχυκυκλωσεισ τον διακοπτη poweron (τα καλωδια του κουτιου θα πρεπει να τα βγαλεις)

2.δες αν εχει κατσει καλα το cooler....

3.ελενξε τα βυσματα τροφοδοσιας της μητρικης μηπως δεν παταει κατι καλα ή εχει καει κανα pin...

ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ

μου το ξαναεκανε ξεκουμπωσα την ψυκτρα του επεξεργαστη και την ξανακουμπωσα χωρις να την ωγαλω και δουλεψε το θεμα ειναι αν το βγαλω τελειως και το ξαναωαλω δεν θα εχει προβλημα γιατι αυτο επανω εχει μια κολλα?

Αν ειναι προσφατη η παστα (δεν ειναι κολλα)δεν εχεισ προβλημα ...αν εχει ξεραθει τοτε πρεπει να καθαριστει(και απο τον επεξεργαστη και απο την ψυκτρα) με χαρτι και να βαλεισ καινουρια ....βαζεις λιγο(σαν ενα μικρο φουντουκι) στο κεντρο πανω στον επεξεργαστη και μολισ ''κατσει'' το cooler απλωνεται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.