astrolabos Απρίλιος 24, 2011 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Χαίρομαι που το διευκρινήσαμε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperhellas Απρίλιος 24, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Άρα μιλάς για ( one way ) video conference με ( two way ) audio ( να μπορεί να μιλάει και το "κοινό" ) καθώς και text chat.Κάτι που γίνεται και με υπάρχοντα tools & σχετικά websites.Εσείς τώρα θέλετε να διαφοροποιηθείτε ως πρός το περιεχόμενο ( "διδακτικό/tutoring" δηλαδή αν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνετε ) και ότι σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια "online library" με tutoring videos ?Σιγουρα θα λυθουν πολλες αποριες σου, οταν δεις την 1η παρουσιαση!Θα υπαρχει η δυνατοτητα ερωτησεων ανα πασα στιγμη... τωρα το μικροφωνο το διαχειριζεται αυτος που παρουσιαζει.. μπορει να μην δωσει τον λογο σε κανεναν κ κανεις να μην μπορει να μιλαει την ωρα της παρουσιασης, μονο με chat ερωτησεις!Ναι πανω κατω κατι τετοιο θα γινει . ! Πως σου φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 24, 2011 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Κατι αναλογο εχουμε κανει και εμεις για προγραμματισμο, μαλιστα ζητησαμε και αιθουσα-εργαστηριο το οποιο εξοπλισαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperhellas Απρίλιος 24, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Χαίρομαι που το διευκρινήσαμε αυτό αργώ λιγο γιατι προσπαθω να απαντησω σε ολους ! Κατ'αρχήν! θα ήθελα πολύ να σβήσεις αυτό που δημοσίευσες, πριν όμως το κάνεις θα ήθελα να τονίσω τα εξής γιατί με τον τρόπο σου ρίχνεις άθελα σου λάσπη σε αυτό που πάμε να κάνουμε.. 1. Ναι εγώ ειμαι αυτός! και δες ημερομηνίες δημοσίευσης στο FB. 2. Είναι ένας πολύ καλός φίλος και του έκανα μια σελίδα για την επιχείρηση του. 3. Μέσα σε όλη την διαδικασία αυτή δεν πρόκειται να διαφημιστεί αυτό το μαγαζί ! 4. Δεν θα υπάρξουν διαφημίσεις στις παρουσιάσεις αυτές! Το μόνο που μπορεί να υπάρξει είναι όταν δώσει τα στοιχεία του αυτός που παρουσιάζει , να προσθέσει και τι δουλεία κάνει, σε ποια εταιρια κτλ. Όμως όχι αυτή η επιχειρηση! Αυτο το εγγυόμαι προσωπικα ! Σιγουρα γιαυτο δεν εχω αποδειξη απλα θα το δειτε αν παρακολουθησετε καποιες παρουσιασεις! 5. Όλα αυτά τα κανουμε δωρεαν χωρις χρηματα και ουτε θα παρουμε χρηματα απο κανεναν! αλλη απορία? Θα σε παρακαλουσα να σβησεις την εικόνα... εάν έχεις απορίες μπορουμε να το συζητησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2011 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 εμένα ποιος με κατοχυρώνει οτι η παρουσίαση δουλειά που θα κάνω και θα ανέβει ως βίντεο στο ίντερνετ δε θα την χρησιμοποιήσει κάποιος για να προμοτάρει το site του....θα μπορώ να υπογράψω ηλεκτρονικά για τα πνευματικά δικαιώματα της παρουσίασής μου?δε θέλω δηλαδή να δω τον κόπο μου ως επεξηγηματικό βίντεο ενός site πώλησης software και λοιπόν υπηρεσιών ως έξτρα επεξηγηματικό video tutorial για να προσελκύσει κόσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperhellas Απρίλιος 24, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Κατι αναλογο εχουμε κανει και εμεις για προγραμματισμο, μαλιστα ζητησαμε και αιθουσα-εργαστηριο το οποιο εξοπλισαμε Φιλε μου χαιρομαι γιαυτο που μου λες! απλα εμεις δεν ζηταμε ουτε εργαστηριο ουτε τιποτα απο το ΤΕΙ, έχουμε σερβερ και θα παρουμε ενα domain μόνοι μας (δεν θα υπαρξει ουτε οικονομική ουτε αλλη στηριξη απο το ΤΕΙ). Ειναι μια προσπαθεια φοιτητων κ μη, όλο αυτό. Μπορείς αν θελεις να έρθεις και εσυ στην ομαδα! ειμαστε μολις 4 ατομα και θελουμε φυσικα κ αλλους! Εαν εχεις χρονο κ θελεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperhellas Απρίλιος 24, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 εμένα ποιος με κατοχυρώνει οτι η παρουσίαση δουλειά που θα κάνω και θα ανέβει ως βίντεο στο ίντερνετ δε θα την χρησιμοποιήσει κάποιος για να προμοτάρει το site του....θα μπορώ να υπογράψω ηλεκτρονικά για τα πνευματικά δικαιώματα της παρουσίασής μου? Δεν καταλαβα πολυ την ερωτηση σου, αν θελεις καντην πιο απλη.. φυσικα μεσα στις διαφανειες μπορεις σε καθε διαφανεια να βαλεις το ονομα σου... και στο τελος καποια στοιχεια σου.. σε ικανοποιει κατι τετοιο ? ή μηπως δεν σε καλυψα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperhellas Απρίλιος 24, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 εμένα ποιος με κατοχυρώνει οτι η παρουσίαση δουλειά που θα κάνω και θα ανέβει ως βίντεο στο ίντερνετ δε θα την χρησιμοποιήσει κάποιος για να προμοτάρει το site του....θα μπορώ να υπογράψω ηλεκτρονικά για τα πνευματικά δικαιώματα της παρουσίασής μου?δε θέλω δηλαδή να δω τον κόπο μου ως επεξηγηματικό βίντεο ενός site πώλησης software και λοιπόν υπηρεσιών ως έξτρα επεξηγηματικό video tutorial για να προσελκύσει κόσμο.Φυσικά αν γίνει καναλι στο youtube όπως ξερεις μπορει ο καθενας να κατεβασει το βιντεο... όμως...1 . μπορεις να γραφεις το ονομα σου παντου στις διαφανειες.. 2. μπορει να μην γίνουν βίντεο και να κανεις μονο live παρουσιαση και οποιος την δει! (αν και ολο αυτο δεν θα δημιουργηθει η βαση που θελουμε, απλα ειναι ενας τροπος για να μην υποκλαπούν τα βιντεο απο τετοιες ενεργειες που λες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperhellas Απρίλιος 24, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Για να μην απαντάτε ελπιζω πως ελυσα καποιες απο τις αποριες σας! Σιγουρα θα καταλαβετε περισσοτερα αν δειτε μια παρουσιαση! Ελπίζω να γίνει αυτό που σκεφτομαστε για να δουμε αν ειναι αποδοτικο! ΥΓ. παρακαλω τον admin να σβήσει τη φωτο που ανέβασε, εχω γράψει σε προηγουμενο ποστ τους λογους ! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.