NooDle Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2011 Παίδες αφου χάλασε το raid 0 στο pc μου το ξαναέφτιαξα πέρασα κάποια δεδομένα απο τον εξωτερικό που έχω για back up αλλά επειδή έχω χάσει πολύ υλικό (πρόσφατο) μπορώ να βάλω κάποιο πρόγραμμα και να επανακτήσω τα πρόσφατα αρχεία μου??Σημείωση εχω περάσει κάποια αρχεία στο καινούριο raid.. τα παλιά θα φανούν άραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Δοκίμασε με το Raid Reconstructor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 25, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2011 99usd λεει...Κάποιο που να είναι free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 25, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2011 Νομίζω έχει έκδοση trial που σου δείχνει τι βρήκε αλλά δε μπορείς να τα κάνεις recover. Δες ΑΝ μπορεί να βρει κάτι, αλλιώς μην ψάχνεις άδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.