Jump to content

Ψάχνω mobo για P4...

JiMk

Recommended Posts

Παίδες μαλλον πάω για το Asus P4P800-E dlx με μια επιψύλαξη για το vdimm. Αν τελικά δεν το κρατάει σταθερό πάω στο P4C800-E .

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :)

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Γιατι δεν πας για την P4P800 Deluxe που την ξερουμε? Η -Ε ειναι λιγο διαφορετικη.

Αρχική απάντηση από soki

Γιατι δεν πας για την P4P800 Deluxe που την ξερουμε? Η -Ε ειναι λιγο διαφορετικη.

Ναι οντως. Δεν γινεται το vdroop αλλα το vmem ειναι ιδιο κι εχει μερικα features παραπανω.

Αλλωστε η απλη Deluxe δεν παραγεται πια.

Και μάλιστα η C800-E έχει το νέο κύκλωμα και κρατάει το vmem :).... μαλλον ισχύει και για το P800-E

Η c800-e δεν κραταει το vmem, συνεχιζει να παιζει οπως και στην p4p800 πανω απο 3.15...

Μάλλον ο Kostas7GTR έχει αντίθετη άποψη, και μη ξεχνάς μιλάμε για τροφοδοτικό με ανεβασμένη την 3.3 γραμμή

Επειδη τυχαινει να εχω και τις 2 εχω αριστες εντυπωσεις και απο τις 2 μητρικες..

Μιλαω για την p4p800 DLX και την Abit IC7....

Aν ηθελα να ξεχωρισω την πιο σταθερη - σιγουρη και αξιοπιστη θα ελεγα την asus..Την εχω στεισει σε φιλους 5 φορες με οτι συνδιασμο τροφο-μνημες-cpu-VGA μπορειτε να φανταστειτε και δεν ειχα ποτε προβλημα...

Αλλα το 10' το παιρνει στο o/c η ABIT IC7......

Εχω την ολογυμνη IC7 και ειναι απλως φανταστικη.....

Ακουσα πολλα προβληματα για την αμπιτ..Για τον 5-4 διαιρετη,για ασυμβατοτητες με μνημες κλπ κλπ..

Εγω παιζω χωρις κανενα mod 285 FSB 5/4...Για του λογου το αληθες θα ποσταρω σε δικο μου thread...

Δεν παιρνω κανεναν στον λαιμο μου για αλλους συνδιασμους hardware + abit αλλα ο δικος μου δουλευει ρολοι....

Γνωρισα ομως και την κακη πλευρα της αμπιτ...Χρειαστηκε να αλλαξω 3 μοντεμ για να μην μου κανει reboot οποτε γουσταρει η abit ( η asus εχει δουλεψει με ολα) και ακομα δεν εχω ησυχασει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.