Jump to content

Ψάχνω mobo για P4...

JiMk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει διορθωθεί το Power circuit του vdimm/vtt στο IC7 max3? σε κάποιο νέο revision? και αν ναι ποιο?

έχω ακούσει απο χρήστες που το είχαν και είχε πρόβλημα το vdimm, έπαιζε πάρα πολύ. πάνω από 2.8 νομίζω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όσους απαντήσουν.:)

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 00:17]

Και μετα απο ολα αυτα απαντω με μια ερωτηση?

Γιατι καιγεσαι να μαθεις?

Ενδιαφέρομαι να την αγοράσω:)

Ωχ θεε μου. Κώστα πετάξου αγόρασε αλλα 50GB/month bandwidth. Θα μας χρειαστεί....

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Ωχ θεε μου. Κώστα πετάξου αγόρασε αλλα 50GB/month bandwidth. Θα μας χρειαστεί....

LOL

Θα απαντήσει κάποιος σε αυτό που ρήτησα? αποφεύγω να κάνω thread γιατι αρχίζουν τις ειρωνίες μερικοί και τα κουλά τους. Αλλά αυτή τη φορά είπα να το κάνω, ε λοιπόν είναι το τελευταίο thread που κάνω... τέρμα.

Αρχική απάντηση από JiMk

Αλλά αυτή τη φορά είπα να το κάνω, ε λοιπόν είναι το τελευταίο thread που κάνω... τέρμα.

Ολο υποσχεσεις εισαι. Βασικα τι περιμενεις να σου πουμε. Ρε Παρε Ασους να τελειωνεις που τα εχει ετοιμα αυτα.

Τι υποσχέσεις? ρώτησα για ένα motherboard αν ξέρεις κάποιος απαντάει.... αν όχι πάει σε άλλο thread

Όσο για τα ρεύματα τους ASUS δεν έχει και τα καλύτερα, άλλωστε αυτό θα έπαιρνα αν έδινε τάση στις μνήμες. Όμως έκανα thread για το Abit... όταν θα κάνω thread για το τι μητρική να πάρω μπορείς να ποστάρεις, θα το ήθελα.

Φιλικά ...

Jim, προσωπική μου εκτίμηση, δεν σου κάνει η abit... Θέλει mods για να ξεδιπλώσει τις αρετές της και δεν πιστέυω ότι σου ταιριάζει, ποντενσιόμετρα πολύμετρα κλπ...

Ψάξε για μητρική που να σου δίνει έτοιμες τις τάσεις.

Φιλικα κι εγω σου λεω να παρεις το Ασους απο τωρα και να σταματησεις το συγκεκριμενο thread. Κατ'αρχας αγοραζοντας την μητρικη που χρησιμοποιουν ο Σιντο και ο γιωργος δεν σημαινει οτι θα τους φτασεις ποτε. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εκει βασιζεσαι . Το θεμα δεν ειναι να κανεις οτι κανουν οι αλλοι , αλλα να κανεις αυτα που μπορεις εσυ. Και δεν νομιζω να μπορεις να μονταρεις την ΑΒΙΤ. Την καραμελα λοιπον του δεν δινει τασεις αστην. Μπορει οι τασεις να μην ειναι σταθερες(σταθερες σε full load ΕΙΝΑΙ) απλα παιζουν πολυ απο idle σε full, αυτο δεν σημαινει ομως οτι αν παρεις την ΑΒΙΤ, που εχει αλλα πιο σοβαρα προβληματα και θελει και της παναγιας τα ματια απο μοντ θα φτασεις πιο ψηλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

Και πιστεψε με, παντα ΦΙΛΙΚΑ σου μιλαω.

Τα έχουμε πει Root και καταλήξαμε στο Abit παλι.... και έχω πάρει τις γνώμες πολλών ατόμων... απο μητρική σε μητρική άλλα παίρνεις άλλα χάνεις. Δε βρήκα κανένα mobo που να δίνει 3.2-3.3vdimm και να μου ταιριάζει... οπότε κατέληξα σε ic7-g me mod... ή θα ήταν πολύ καλή περίπτωση το Max3 αν δούλευε σωστά.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 01:13]

Φιλικα κι εγω σου λεω να παρεις το Ασους απο τωρα και να σταματησεις το συγκεκριμενο thread. Κατ'αρχας αγοραζοντας την μητρικη που χρησιμοποιουν ο Σιντο και ο γιωργος δεν σημαινει οτι θα τους φτασεις ποτε. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εκει βασιζεσαι . Το θεμα δεν ειναι να κανεις οτι κανουν οι αλλοι , αλλα να κανεις αυτα που μπορεις εσυ. Και δεν νομιζω να μπορεις να μονταρεις την ΑΒΙΤ. Την καραμελα λοιπον του δεν δινει τασεις αστην. Μπορει οι τασεις να μην ειναι σταθερες(σταθερες σε full load ΕΙΝΑΙ) απλα παιζουν πολυ απο idle σε full, αυτο δεν σημαινει ομως οτι αν παρεις την ΑΒΙΤ, που εχει αλλα πιο σοβαρα προβληματα και θελει και της παναγιας τα ματια απο μοντ θα φτασεις πιο ψηλα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

Και πιστεψε με, παντα ΦΙΛΙΚΑ σου μιλαω.

Δίνει η Asus 3.3 στις μνήμες σταθερά σε full load?

Οχι. Αλλα τι επεξεργαστη θα παρεις για να δωσεις 3.3 στις μνημες?

Θα δουλευεις 1:1? 5/4?

με 3αρη δεν θα χρειαστεις 3.3 βολτ γιατι δεν θα φτασεις τις μνημες στο οριο. Ουτε και με 3.2 θα μπορεσεις να δουλεψεις 1:1 γιατι θα εισαι χαμηλα στην CPU .

Εκτος αν παρεις 3.4 Που παλι δεν νομιζω να χρειαστεις 3.3

Ακου και λιγο τον Ρουτ. Κατι παραπανω ξερει.

Βεβαια εσυ ειναι ο μπενακης και ο βγαινακης. Θα τα παρεις, τα μισα δεν θα δουλευουν θα ζαλισεις και 50 ατομα στο MSN και τελος θα τα πουλησεις να παρεις παλι A64 αυτη την φορα.

Αρχική απάντηση από JiMk

Τα έχουμε πει Root και καταλήξαμε στο Abit παλι.... και έχω πάρει τις γνώμες πολλών ατόμων... απο μητρική σε μητρική άλλα παίρνεις άλλα χάνεις. Δε βρήκα κανένα mobo που να δίνει 3.2-3.3vdimm και να μου ταιριάζει... οπότε κατέληξα σε ic7-g me mod... ή θα ήταν πολύ καλή περίπτωση το Max3 αν δούλευε σωστά.

Δεν καταλήξαμε, κατέληξες... απλά έχω την αίσθηση, ότι δεν σου ταιριάζει μητρική όπου για να ανεβάσεις 0.1 στις μνήμες, θα κάθεσαι να μετράς 2 τάσεις και να πειράζεις 2 ποτενσιόμετρα...

Γνώμη μου, αν πάλι γουστάρεις κάτι τέτοιο, go 4 it.

3άρη θα πάρω, εκτός αν βρω 3.2 καλό

15χ250 με τον 3άρη... και θέλει σίγουρα 3.2-3.3 για να πάνε εκεί οι Mushkin.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 01:23]

Δεν καταλήξαμε, κατέληξες... απλά έχω την αίσθηση, ότι δεν σου ταιριάζει μητρική όπου για να ανεβάσεις 0.1 στις μνήμες, θα κάθεσαι να μετράς 2 τάσεις και να πειράζεις 2 ποτενσιόμετρα...

Γνώμη μου, αν πάλι γουστάρεις κάτι τέτοιο, go 4 it.

Δε γίνετε να το ρυθμίσω μια φορα αυτό? δηλαδή στην μέγιστη τιμή στο bios να δίνει 3.3 και μετά να κατεβάζω από το bios.

Αρχική απάντηση από JiMk

3άρη θα πάρω, εκτός αν βρω 3.2 καλό

15χ250 με τον 3άρη... και θέλει σίγουρα 3.2-3.3 για να πάνε εκεί οι Mushkin.

Βασικά σου είπα πως θέλουν και τα 2 καλή +3.3V μήν κολλάς απόλυτα στην μάρκα. Απλά το Abit έχεις καλύτερο 1:1 αλλά εχουν μεγάλο πρόβλημα οι Divider σε αντίθεση με το Asus...

Εγω σου λεω οτι θα πας παραπανω με τον 3αρη οποτε μην κοιτας για 1:1.

Βεβαια απ'οτι βλεπω θα χανεις πολυ σε συνολικα MHz και μαλλον θα προτιμησεις τα MHz απ'οτι το 1:1.Μην ξεχνας οτι ειναι Intel και οχι Nforce2 που χανει με τους διαιρετες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.