NooDle Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2011 Παίδες εχθές είπα πριν κάνω αγορά άλλα 2χ2gb να δοκιμάσω πρώτα να δω αν έχω κανα θέμα με το pcκουμπώνω το 3 slot και βλέπει κανονικά 6gb.Με το που βάζω τα άλλα 2gb ξεκινάνε τα κουλά ... χτυπάει το buzzer συνεχόμενα και δεν κάνει τίποτα..Ξαφνικα χάθηκαν και τα 2 raid που έχω στο μηχάνημα της υπογραφής... (Εν μέρει καλό ήταν αυτο γιατί έκανα update και τους vertex)Εκανα bios update αλλά πάλι μόλις κουμπώσω το 4 αρχίζει και σφυρίζει...τα έχω δοκιμάσει όλα ενα-ενα και σε διαφορετικά slot για να βεβαιωθώ οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα μητρική/ραμ.Ευχαριστώ προκαταβολικά..EDIT : και τα προβληματα συνεχίζονται... Κάνω και τους 4 δίσκους raid περνάω τα win 7 στους ssd και μου πετάει σφαλμα στο 13%Το cd είναι πεντακάθαρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 23, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 κανε ενα bios update!! δεσ στο νετ μεχρι τι συχνοτητα (mhz)μνημησ υποστηριζει το mobo σου.Οταν βαζεις τα 2 dimms διχνει τα σωστα mhz ?ολα τα dimms μνημης ειναι ιδια?σορι τωρα ειδα οτι εχεις κανει ηδη bios update!!αν δεν ειναι ιδια ολα τα dimms μηπωσ πρεπει να τα βαλεισ σε διαφορετικες θεσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Oλα ίδια είναι.. και έχεις κάνει τριπλό ποστ.. Μπορούσες να κάνεις διόρθωση (φιλικα στο λεω για να μην έχεις εσυ προβλήματα στο μέλλον)ευχαριστώ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 23, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Τα mhz ειναι σωστα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο την τάση στο northbridge.Για 4 dimms πάντα θέλει λίγο παραπάνω ρεύμα από ότι για 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.