Jump to content

ASUS V9950 προβλημα με τροφοδοσια...παει για RMA!

fanisk

Recommended Posts

Ζαχο σημερα παραλιγο να εριχνα κανα "κατακεφαλο" στον τεχνικο του Πλαισιου...μου μιλουσε με ενα υφακι...λιγο ακομα και θα πηδαγα μεσα!Γκρρρρρ...

Κατι εχει παθει η καρτα μου και μου βγαζει οτι δεν ειναι κουμπωμενο το καλωδιο του τροφοδοτικου...και τελικα εχει προβλημα η καρτα...γιατι ουτε με το tagan λεει να δουλεψει...

Και επειδη δεν μπορω να μεταφερω ολο το κουτι...λεω "Μπορω να φερω μονο τη καρτα ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???"

"Ναι φερτη...και θα χασεις την εγγυηση!"

"Ρε φιλε(σταματησα τον ενικο!Ανεβαζε πιεση το μπαρομετρο...) δεν ειμαι ασχετος..μπορω να τη βγαλω και με κλειστα ματια..εχω στησει κι αλλα μηχανακια!"

"Καλα φερτη και θα χασεις την εγγυηση για ολο το κουτι..."

Εφυγα για να μη του σπασω το κεφαλι!

Αυριο θα του το παω...και μεθαυριο ειπε θα το παρω...

Μονο και δεν μου αλλαξει την καρτα θα τον κυνηγαω μεχρι κι εγω δεν ξερω που...

Η καρτα εχει προβλημα, εξακριβωμενο 110%....και ολα αυτα...τον τελευταιο μηνα..

Θα του το παω αυριο...και θα του πω -στον ενικο γιατι ειναι @#$%- φιλαρακο δεν ξερω τι θα κανεις...δες το...φτιαξε...ρανε...αλλα την Παρασκευη θα ερθω να το παρω οπως ειναι...με μια ΝΕΑ καρτα...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟ....

Απο reply μου στον Ζαχο-Jax...

Μου βγαζει προβλημα με τη τροφοδοσια....εχει προβλημα η καρτα!

Και "με" και "χωρις" το molex του τροφοδοτικου μου βγαζει το ιδιο μηνυμα...

Ερωτηση...μπορω αν δεν παρω την ιδια, να βαλω περισσοτερα και να παρω μια καλυτερη ή θα μου δωσουν την ιδια?

Ο ξαδερφος μου ειχε παρομοιο προβλημα...

και ηθελαν να του δωσουν μια απο τη βιτρινα!

Ανοιγμενη δλδ...

Και φυσικα μετα απο φασαρια του δωσαν σφραγισμενη...

Αξιζει αυτη που εχω?Πιστευω την ξερετε...

Ποια ειναι πιο καλη μετα απο αυτη?

Ετσι για να ξερω τι γινεται αν δεν μου δωσουν την ιδια...

στο πλαισιο αν δεν παρεις κατι τοτε αφηνοθν πιστωτικο , δλδ αν την πηρες 250 ευρω και δεν παρεις τιποτα παιρνεις κατι σε αξια 250. τωρα αν θελεις κατι αλλο βαζει και παραπανω και παιρνεις οτι γουσταρεις.

Παιδες την Τριτη θα ειναι ετοιμο με ΝΕΑ ιδια καρτα...

Κατα περιεργο τροπο ο τεχνικος ηταν ευγενικοτατος τωρα...μαλλον καταλαβε οτι δεν ειμαι ασχετος και ηξερα που ειναι το προβλημα...

Τα εχει παιξει η καρτα τελικα..

Θα μου δωσουν ιδια καινουρια...ειναι καλη αυτη που εχω?

Παρακαλω απαντηστε για να ξερω που "παιζει" αυτη η καρτα...

Συγχωρεστε με αλλα ειμαι 16 χρονων...και δεν ξερω οσα εσεις...γιατι τωρα αρχισα να το ψαχνω το θεμα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.