steven_04 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 προσπαθωντας να κλοκαρω μαζι με τον επεξεργαστη και τις μνημες για να εχω ολοκληρομενο o/c (τρομαρα μου), εβαλα 225 fsb, +3.3% cpu, 2.80v μνημες στα 200Mhz @2Τ και ΗΤ 4χ. Δεν λειτουργησε και κατεβαζω σε 224 οπου και μπαινει windows και τρεχω orthos σε blend, priority 9 και περναει ανετα το 1024Κ και 8Κ χωρις να κουραστει και να ανεβασει θερμοκρασιες (ΜΑΧ 51 βαθμοι). Αλλα δεν μπορουσα να τρεξω κανενα παιχνιδι και γενικα πεταγοταν το vpu recover και μου εσβηνε η οθονη και αναγκαζομουν και εκανα restart. δοκιμασα και στα 223 και 222 με 1Τ αλλα δεν ειχα αποτελεσμα. τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση παιδια? το μηχανημα ειναι αυτο στην υπογραφη μου. thank's... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven_04 Δεκέμβριος 17, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 καμια ιδεα παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 φιλε μου δεν ξερω να σου πω κατι να κανεις i am an intel guy μονο καποιος απο την αλλη μερια θα μπορεσει να βοηθησει την κατασταση που ειστε βρε amdακιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Φεβρουάριος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Τι είδος ψύξης χρησιμοποιείς? Αν έχεις αερόψυξη το stepping σου ήταν απότομο και για αυτό το λόγο πρέπει να γυρίσεις το fsb στο αρχικό (στο 200 δηλαδή) και να ξαναξεκινήσεις από την αρχή, με τη μόνη διαφορά πως στο stepping σου θα πρέπει να είναι πιο αργό (3-4 mhz την ημέρα).(Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα σε βοηθήσει αλλά επειδή και εγώ το είχα πάθει έκανα αυτό και βρήκα άκρη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 1, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Στην υπογραφη σου λες οτι εχεις 239 fsb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven_04 Φεβρουάριος 6, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Ειχα. Τωρα το εχω στα 209χ10. Γενικα το μεγιστο που καταφερα να παω ειναι 239χ10 με +8% ταση και 4χ ΗΤ αλλα τσιμπουσε λιγο παραπανω θερμοκρασια και με ζαλιζε το ανεμηστηρακι. Το κακο ειναι οτι ο sata controller δεν με αφηνει να ανεβω παραπανω. Με ide δισκο εχω παει και 2450 σταθερο. ν'αυξησω την ταση στον sata controller δεν παιζει λογω bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Μάρτιος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Γιατί δεν προσπαθείς με άλλο διαιρέτη?P.s:Ο δικός μου δεν μπουτάρε ποτέ με πάνω απο 2,612 ghz με ~1,5vc....banana:mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Μάρτιος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Δοκίμασε να μειώσεις τον πολλαπλασιαστή...Ο δικός μου επεξεργαστής με 10x έφτανε εώς 2450 και με 9x τον πήγα εώς και 2700!!!(300 fsb!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.