KwstasPsycho Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 Ξέρετε που μπορώ να βρω κουμπί τύπου βόμβας που έχει το κόκκινο κουμπάκι πάνω ώστε να το συνδέσω για να ανάβει απο εκεί ο υπολογιστής αντί για αυτό που έχει πάνω ο πύργος?Κάπου είχα δει εδώ κάτι παρόμοιο αλλά δεν το βρίσκω με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Κάπου εδώ μέσα κυκλοφορεί ένας τύπος ονόματι Κοπρίτης Είναι λίγο αμπαλίδης αλλα θα σε βοηθήσει for sure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 22, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Ξέρετε που μπορώ να βρω κουμπί τύπου βόμβας που έχει το κόκκινο κουμπάκι πάνω ώστε να το συνδέσω για να ανάβει απο εκεί ο υπολογιστής αντί για αυτό που έχει πάνω ο πύργος?Κάπου είχα δει εδώ κάτι παρόμοιο αλλά δεν το βρίσκω με τίποτα. Κάπου εδώ μέσα κυκλοφορεί ένας τύπος ονόματι ΚοπρίτηςΕίναι λίγο αμπαλίδης αλλα θα σε βοηθήσει for sure "αμπαλιδης" reporting for duty... εαν εννοεις military type toggle switch δλδ κατι τετοιο παιρνεις σβαρνα μαγαζια ηλεκτρονικου εξοπλισμου με μια φωτο και μπολικη τυχη εχε υποψιν οτι αυτα συνηθως ειναι διακοπτης δυο θεσεων on/off και οχι button οποτε θελει αλλο τροπο για να παιξει με Η/Υ με λιγες εξαιρεσειςς σαν κι αυτη εαν θες κατι λιγοτερο military αλλα παρομοιο εμφανισιακα, πας σε μαγαζια με αξεσουαρ βελτιωσης αυτοκινητων και ψαχνεις για κατι τετοιο που εχει και μπουτόν που κανει για τη δουλεια που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
KwstasPsycho Απρίλιος 22, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Ευχαριστώ Κοπρίτη.Και αυτά μάλλον μου κάνουν αλλά σκεφτόμουν αυτά που είναι σαν στυλό με το κουμπάκι στην κορυφή.Δηλαδή φεύγει το καλώδιο απο την πίσω μεριά του υπολογιστή και έχω τον "διακόπτη" πάνω στο γραφείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Αυτός ο διακόπτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το reset button έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 oO πολυ ωραια ειναι θελω και εγω!! (πλακα κανω):fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Απρίλιος 28, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Εγώ είχα βρει κάπου σε ελληνικό μαγαζί πριν από καιρό άλλα τώρα δεν το βρίσκω .Πάντως είναι πολύ καλή μοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικά\ηλεκτρονικά μπορείς να βρεις στην Αθήνα(Φανός...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιούνιος 21, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Παιδια να σας πω κάτι να μου πείτε μια γνώμη. Έχω ένα παλιό no name τροφοδοτικό το οποίο θα μπει σε ένα πισάκι που φτιάχνω μόνο για νετ κ σκέφτηκα να παίξω λίγο. Σκέφτηκα να κόψω τα καλώδια που καταλήγουν στον διακόπτη του τροφοδοτικού και με μια κλέμα να τραβήξω καλώδια μέχρι μπροστά όπου θα έχω έναν τέτοιο διακόπτη on off. Έχω κάποιους ενδοιασμούς για τον διακόπτη. Μπορεί να αντέξει το ρεύμα που περνάει στο τροφοδοτικό? Είναι καλός ή θα τον πιάσω κ θα με βαρέσει κανά ρεύμα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.