Jump to content

Νεο κινητακι !

QQman

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Με ενδιαφερει και μενα το θεμα, γιατι μεσα στον επομενο μηνα αλλαζω "ρουφιανο". Θελω κατι να μην ειναι πολυ μεγαλο, οποτε κοιταω 3.5 - 3.7 ιντσες. Αρχικα ειχα μπανισει το Samsung Galaxy Ace το οποιο δεν εχει καλη αναλυση οθονης, αλλα εχει 800αρι cpu, αλλα διαβασα οτι δεν εχει flash. Τι cpu χρειαζεται για να παιζει η αηδια της adobe?

Ειδα και το DEFY, αλλα ειναι πολυ χοντρο για τα γουστα μου. Το Milestone ειναι πολυ ομορφο, αλλα δεν εχει τπτ ιδιαιτερο απο h/w, οντας αρκετα παλιο. To Nexus One παντως, αν και παλιο, φαινεται πολυ καλο στα ~300 ευρω.

Καμια αλλη προταση? Επισης, που μπορω να δω συγκεντρωμενα συγκριτικα για cpu και gpu απο κινητα. Γιατι δεν ξερω τι ακριβως παιζει, adreno ή powerVR ειναι καλυτερο? ARM8, ARM11, scorpion, υπαρχει πολυ πραγμα...

Το defy εχει αρκετα καλο cpu-gpu

Adreno 200 gpu εχει παλιωσει χωρις υποστηριξη flash.

Adreno 205 gpu ειναι λιγο κατωτερο απο το Power VR 400 του Galaxy S αλλα και τα δυο κατεχουν την κορυφη στα μονοπυρηνα chip.

Tegra 2 κατεχει την κορυφη αλλα ειναι ακομα ακριβο.

Συγκριτικα σε τεστ οπως Neocore για 3D graphics

Adreno 200 --- 22 fps

Adreno 205 --- 57 fps

Power Vr 400 --- 56 fps (locked framerate)

Tegra 2 --- 77 fps

Ειτε πας σε adreno 205 ειτε σε power vr 400 σχεδον τα ιδια αποτελεσματα θα εχεις..

Μονο το Nvidia Tegra 2 κανει την διαφορα.. (και το ερχομενο Mali 400 του Galaxy S II οπως και το adreno 220 το οποιο φαινεται με διαφορα να ειναι μπροστα απο ολα. )

Οσο αφορα τα Cpu , Hummingbird 1ghz ειναι αρκετο και δυνατο

αλλα τα καινουρια Snapdragon ειναι πολυ καλα απο 1 ghz και ανω!

Η wind απο αυριο και απο αυριο με εχει για το ideos, αλλα παιδια ψηνω και το trophy....ι να κανω??

Το μονο που φοβαμαι ειναι το λειτουργικο του trophy κατα τα αλλα ειναι τουμπανακι για τα λεφτα του...

Τι λετε? ideos x5 ή trophy ?

Εγω ψηφιζω trophy. Το ideos αν και συμπαθητικο και με αρκετα δυνατο hardware για τα λεφτα του, εχει να αντιμετωπισει το non unified development του android που δεν εαφηνει το hardware να αναδειχθει. Εδω βλεπουμε διπυρηνα θηρια με gingerberead να lag-αρουν.

Εγω ψηφιζω trophy. Το ideos αν και συμπαθητικο και με αρκετα δυνατο hardware για τα λεφτα του, εχει να αντιμετωπισει το non unified development του android που δεν εαφηνει το hardware να αναδειχθει. Εδω βλεπουμε διπυρηνα θηρια με gingerberead να lag-αρουν.

Ναι αλλά από εφαρμογές... χάνει πολύ.

Και οι δυνατότητες του android νομίζω είναι πολύ περισσότερες από το απλά smooth scrolling των windows 7.

Ναι αλλά από εφαρμογές... χάνει πολύ.

Και οι δυνατότητες του android νομίζω είναι πολύ περισσότερες από το απλά smooth scrolling των windows 7.

Μπορει να μην εχει την πληθωρα των εφαρμογων των αλλων δυο (iOS - Android) αλλα εχει αρκετες που σου κανουν την ζωη ευκολη. Τωρα αν θες επιλογη μεταξυ 1100 Task Manegers/ToDo apps και αλλες τοσες για twitter/facebook/social interacting ναι εχεις περιορισμενες επιλογες.

Επειδη το χρησιμοποιω ποτε σαν δευτερο και ποτε σαν daily driver ή μοναδικη υστερηση ειναι η ελλειψη navigation software (αν εξαιρεσουμε το hack με το Ndrive Select).

Μπορει να μην εχει την πληθωρα των εφαρμογων των αλλων δυο (iOS - Android) αλλα εχει αρκετες που σου κανουν την ζωη ευκολη. Τωρα αν θες επιλογη μεταξυ 1100 Task Manegers/ToDo apps και αλλες τοσες για twitter/facebook/social interacting ναι εχεις περιορισμενες επιλογες.

Επειδη το χρησιμοποιω ποτε σαν δευτερο και ποτε σαν daily driver ή μοναδικη υστερηση ειναι η ελλειψη navigation software (αν εξαιρεσουμε το hack με το Ndrive Select).

Τράβηξε ένα βίντεο και κάντο share... oops δεν γίνεται :Ρ

Μιλάω για τέτοιες απλές κινήσεις. Δεν ξέρω, δεν το έχω δουλέψει αλλά το πήρε φίλος μου και του άρεσε πάαρα πολύ όπως λένε όλοι. Όταν όμως του είπα να τραβήξει ένα βίντεο και να μου το στείλει... δυσκολεύτηκε.

Αυτά τα μικρά πράγματα είναι που ξεχωρίζουν το android.

Τράβηξε ένα βίντεο και κάντο share... oops δεν γίνεται :Ρ

Μιλάω για τέτοιες απλές κινήσεις. Δεν ξέρω, δεν το έχω δουλέψει αλλά το πήρε φίλος μου και του άρεσε πάαρα πολύ όπως λένε όλοι. Όταν όμως του είπα να τραβήξει ένα βίντεο και να μου το στείλει... δυσκολεύτηκε.

Αυτά τα μικρά πράγματα είναι που ξεχωρίζουν το android.

Το λειτουργικο ακομα μπουσουλαει, δεν στεκεται καν (call me Mango). Απο την αλλη ποιος τραβαει βιντεο στα 720p και κανει upload απο δικτυο κινητης τηλεφωνιας; :p

Οπως και να εχει, ελπιζω πολυ σε αυτο το λειτουργικο γιατι με εντυπωσιασε η απλοτητα του. Απο την αλλη, τα android θα εξακολουθουν να ειναι μια ευκολη επιλογη και τουλαχιστον μια συσκευη στο σπιτι μου θα υπαρχει με αυτο το λειτουργικο :D

To Mango θα προσθέσει επιβεβαιωμενα τα εξης:

Multitasking

IE9

Silverlight

VoIP

More languages support

Αν στηριζεσαι αποκλειστικα σε μια συσκευη και δεν εχεις ορεξη για jaibreaking τοτε ξεχνα τα WP7 και βρες ενα android :)

Αν απο την αλλη εισαι διατεθημενος να επενδυσεις 1-2 ωρες στο να κανεις την συσκευη usable για ελλαδα (με αγγλικο μενου μεχρι το Mango) τοτε προχωρα για Windows Phone :)

Ασχολουμαι να το κανω pimp :p Εδω το ταπεινο 5800 του χα βαλει διαφορα..με ενδιαφερει να υπαρχει ικανοποιητικο support αυτο κυριως !

οταν λες ικανοποιητικο support τι εννοεις;

Sent from my 7 Trophy using Board Express

αν δεν έχεις ήδη αγοράσει κινητό, να ξαναπροτείνω για πολλοστή φορά :) το IDEOS X5, το έχω 4-5 μέρες και είναι απλά η μέρα με τη νύχτα με το blade.. development προχωράει (έστω και με αργούς ρυθμούς στο xda), αν και με το update για wifi tethering και τον o/c kernel(1516MHz max) δε χρειάζεται κάποιος κάτι παραπάνω (εκτός ίσως από το ραδιόφωνο ;( ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.