digitaltiger Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 Καλησπερα παιδια, λοιπον θελω να κανω αναβαθμιση στην μνημη μου γιατι τορα ειμαι με 2gb και επειδη ειμαι gamer και απο τι βλεπω και στα games γιατι μερικα ειναι βαρια ζητανε 4 gb. Αλλα τωρα εχω πανω αυτες εδω: pc1 Τωρα πρεπει να παρω παλι της ιδιες ακριβως μνημες η μπορω να βαλω διαφορετικες?:...:
Narzul Απρίλιος 22, 2011 #2 Απρίλιος 22, 2011 Και διαφορετικες μπορεις να βαλεις , αλλα κοιτα να ειναι παρομοιες οι συχνοτητες , τα timings και το voltage.Γνωμη ειναι επειδη1ον αυτες που εχεις δεν ειναι και τπτ ουαου2ον τα 4 ισως στο μελον να μη σου φτασουν και να εχεις θεμα αναβαθμισιμοτητας3ον για να μη κουραζεσαι με θεματα ασυμβατοτηταςΝα αφησεις αυτες που εχεις σε ενα ντουλαπακι , και να παρεις ενα ζευγαρακι 2*2πχ οπως αυτοΕκτος κι αν δεν εχεις λεφτα να φας και θες να γλιτωσεις οπως και δηποτε 15-20 ευρω.
digitaltiger Απρίλιος 23, 2011 Author #3 Απρίλιος 23, 2011 Σκευτομαι για αυτες εδω:Corsair 2GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 1GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X2G1333C9A) - Μνήμες - plaisio.grΘα ειναι κομπλε αμα της βαλω με αυτες που εχω? τα timings και οι συχνοτητες νομιζω ειναι ιδιεςΚοιτα της θελω μεσα στη βδομαδα και το badget μου ειναι 40 ευρω....αλλιως θα μπορουσα να το καθυστερησω και αργοτερα να παω να δωσω ενα 50νταρι να παρω αυτες που λες...αξιζει ομως? η θα ανεβουνε μετα η τιμες? Λεφτα εχω να φαω φιλε μου μην στεναχοριεσαι
TopCLR Απρίλιος 23, 2011 #4 Απρίλιος 23, 2011 ...Αλλα τωρα εχω πανω αυτες εδω:pc1Τωρα πρεπει να παρω παλι της ιδιες ακριβως μνημες η μπορω να βαλω διαφορετικες?Σκευτομαι για αυτες εδω:Corsair 2GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 1GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X2G1333C9A) - Μνήμες - plaisio.grΘα ειναι κομπλε αμα της βαλω με αυτες που εχω? τα timings και οι συχνοτητες νομιζω ειναι ιδιες...Εφόσον δεν θέλεις να δώσεις τα 48€ για τα 4GB που σου δείχνει ο Narzul (+1 από εμένα και ας δουλέψεις και τα 2 μαζί 2x1GB+2x2GB στα 1333Mhz με 64bit λειτουργικό). Διάλεξες σετ των 2GB με 33,50€ και όχι ένα ίδιο με το δικό σου που είναι στα 27€ και απορείς αν ταιριάζει!Αν είναι να βάλεις 2GB, βάλε ίδιο με το δικό σου. ΚΑΙ ταιριάζει, ΚΑΙ είναι πιο φτηνό! Τι πιο λογικό;
Narzul Απρίλιος 23, 2011 #5 Απρίλιος 23, 2011 Το λεφτα να φας , δεν εννοουσα για φαγητο...Λεφτα να φας σε pc parts.Ξοδεψεις...(ας το πω ετσι που ειναι και πιο σωστο)Οι τιμες μεσα σε μια βδομαδα δε νομιζω να ανεβουν.Ps , οσο πιο πολλα ντιμακια χρησιμοποιεις , τοσο πιο δυσκολα κανεις overclocking.Βασικα οταν εχεις ολα τα ντιμακια τοποθετημενα , παρακαλας συνηθως απλα και μονο να δουλευουν. (ιδιως αν δεν ειναι ιδια , και ιδιαιτερα αν η μητρικη ειναι ελαφρως δυστροπη)
digitaltiger Απρίλιος 23, 2011 Author #6 Απρίλιος 23, 2011 Το λεφτα να φας , δεν εννοουσα για φαγητο...Λεφτα να φας σε pc parts.Ξοδεψεις...(ας το πω ετσι που ειναι και πιο σωστο)Οι τιμες μεσα σε μια βδομαδα δε νομιζω να ανεβουν.Ps , οσο πιο πολλα ντιμακια χρησιμοποιεις , τοσο πιο δυσκολα κανεις overclocking.Βασικα οταν εχεις ολα τα ντιμακια τοποθετημενα , παρακαλας συνηθως απλα και μονο να δουλευουν. (ιδιως αν δεν ειναι ιδια , και ιδιαιτερα αν η μητρικη ειναι ελαφρως δυστροπη)Οποτε θα περιμενω ...να παω κατευθειαν στης 2*2Για το θεμα του overcklocking δεν ξερω και πολλα αλλα επειδη εχω ηδη τον επεξεργαστη στα 3,5ghz θα αλλαξει κατι αμα βγαλω αυτες που εχω τωρα και βαλω μετα της 2*2?EDIT:Δεν θα ξανασχοληθω με overclocking
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.