Jean-Paul Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2004 καλησπερα παιδια...... μολις μου ηρθε το watercooling kit της waterchill tis asetek me tin l30 το κιτ περιλαβανει και κοολερ για καρτα και για τσιπσετ. ακομα ειμαι αγγλια αλλα κατεβαινω ελλαδιτσα το σαβατοο και με εχει φαει η αγωνια. δεν εχω ξαναβαλει ποτε υδροψυκτο συστημα και φοβαμαι μη κανω καμια πατατα. θαθελα λοιπον να μου πει καποιος πως θα συνδεσω το συστημα εξω απο τον υπολογιστη για μια μερα? ενα αυτο. δευτερον ποσο νερο πρεπει να βαλω στο τανκ , τριτον εχω παρει ενα antialgae fluid της asetek . ποσο απο αυτο πρεπει να ριξω μεσα ? μετα θαθελα να μου πει καποιος πως θα βαλω ολο αυτο το πραγμα μεσα στο κουτι μου ?????????? ......thermaltake xaser III οποιαδηποτε ιδεα αυπροσδεχτη. ειδικα δεν εχω καταλαβει απο που πρεπει να περνει αερα το ψυγειο ???? καλα και του εβαλα τα δυο φαν επανω που εχει....τα βαζω να φυσανε το ψυγειο η να του περνουν τον αερα ???η απο τη μια να βαλω να φυσαει και απο την αλλη να τραβαει αερα ??? τελος υπαρχει καποιο software για watercooling gia windows ???? ευχαριστω πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάϊος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Jean-Paulτελος υπαρχει καποιο software για watercooling gia windows ???? τι ακριβώς φαντάζεσαι να κάνει κάτι τετοιο ? Να ψύχει το λειτουργικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 δεν εχει οδηγιες μεσα; το να τα συνδεσεις εξω απο το κουτι ειναι το μονο ευκολο. πρωτα αποφασισε τι θα παει που, μετρα τα λαστιχα να δεις ποσο θα χρειαστεις, και αυτο ειναι ολο. τη σειρα (αντλια-μπλοκ-ψυγειο, ή οποια αλλη) θα το δεις στην πραξη. οποια σου δωσει καλυτερα αποτελεσματατο νερο που θα βαλεις στο τανκ θα το καταλαβεις μονος σου. γεμισε το τανκ μεχρι πανω, ανοιξε την αντλια, η σταθμη θα αρχισει να κατεβαινει, συμπληρωνε μεχρι η σταθμη να μεινει σταθερη. κουνα τα ολα (μπλοκ, ψυγεια) να φυγει ο αερας και ξανασυμπληρωσε.για το antialgae, κατι θα λεει το βιβλιο, οχι πολυ παντως.το ψυγειο θα παιρνει αερα απο εξω. αρα θα ειναι ειτε στην οροφη του κουτιου ειτε κατω μπροστα, αν μπορει να τραβαει αερα απο εξω. καλυτερη λυση το push/pull για τους ανεμιστηρες, αν δε γινεται τοτε το pull φαινεται να δινει τα καλυτερα αποτελεσματα. με το software τι θελεις να κανεις ακριβως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfeonas Μάϊος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 εγω το μονο που θα πω σε ολους τους καινουργιους με το νερακι ειναι να θυμαστε οτι παιζετε με νερο και ηλεκτρικο ρευμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Μάϊος 20, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 den xero ti egine i apantisi mou..apantisa x8es alla den ti blepo pou8ena simera......ayto pou rotousa ειναι οτι δεν καταλαβα πολυ το push/pull...... θα βαλω δηλαδη π.χ. το ψυγειο μπροστα οπου τα φαν του ψασε τραβανε αερα απο εξω , ενω θα τοποθετησω τα φαν του ψυγειου να τραβανε αερα απο το ψυγειο αντι να του δινουν ? κατι τετοιο η τα μπερδεψ`α????? ασχετο. πως θα χωρεσει αυτο το τεραστιο διπλο ψυγειο στο thermaltake ???????????? οσο για το software to βρηκα τελικα. λεγεται μοτηερβοαρδ μονιτορ .....και δειχνει 8ερμοκρασιεσ just like linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Πιστεύω ότι βιάστηκες να αγοράσεις σύστημα ηδροψυξηςΈπρεπε να μάθεις περισσότερα και μετά να κανείς αυτή την κίνησηΌσο για τις ερωτήσεις σου διάβασε αναλυτικά το εγχειρίδιο χρήσης. Δεν είναι δυνατόν ένα ολοκληρωμένο σύστημα να σου ήρθε από την εταιρία χύμα και στο κάτω κάτω εμείς τι θες να σου πούμε?? Αφού ούτε καν μπορούμε να δούμε πως είναι το σύστημα σου και τα υλικά για την υδροψυξη που έχειςΒαλε καμία Φώτο τουλάχιστον.Όσο για το πρόγραμμα που αναφέρεις είναι γενικά ένα πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασιών και τάσεων στη μητρική δεν είναι ειδικό software για water cooling ούτε νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Μάϊος 20, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 αν και σε βρισκω λιγο επιθετικο, ισως και λαθος μου, δεν νομιζω οτι βιαστηκα . ισα ισα..... !!!! τα παιδια εδω με ειχαν στην κυριολεξια πρηξει να μην παρω καποιο κιτ σε στυλ exos i aquarius γιατι δεν ειναι καλα οσο τα χειροποιητα. μετα απο ατελειωτες ωρες συζητησης ....αποφασισαμε οτι το καλυτερο για να μπω στο χωρο της υδροψυξης θα ηταν ενα κιτ σαν αυτο το οποιο πηρα οπου ανα πασα στιγμη μπορω να το αναβαθμισω.οπωσδηποτε χρειαζεται να ασχοληθω λιγο περισσοτερο απο ενα aquariusIII η καποιο αντιστοιχο αλλα πιστευω οτι αξιζει το κοπο. και στο κατω κατω 8α το ευχαριστηθω !!!!!! δεν θελω να δημιουργηθει καποια παρεξηγηση.ουτε καν. ισως να ερμηνευσα λαθος το μυνημα σου και σιγουρα σε καποια σημεια εισαι σωστος. αλλα θελω και εγω να ειμαι 100 τις 100 σιγουρος οτι δε 8α κανω καμια πατατα !!!! δυστηχως φωτο δεν μπορω να βγαλω ακομα. απο σαβαττο που γυρναω αθηνα οποτε μπορειτε να μοθ πειτε και καμια ιδεα !!! εδω το φορουμ το βλεπω σαν μια παρεα και μια ασχολια οπου κα8ενας περναει τις γνωσεις του και αποψεις στον αλλο ευχαριστα !!! σαν μια μεγαλη παρεα:worship: οσο για το software και παλι εχεις δικιο . τελειως λαθος τοπο8ετηση μου !!!! το καλο ειναι οτι βρηκα αυτο που εψαχνα για τα windows !!!!! τhχ παντως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Χμμμ ίσως το ύφος μου να ήταν λίγο επιθετικό αλλά δε φταις εσύ για αυτό συγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο. Απλά αιφνιδιάσθηκα από τον μάλλον άτοπο τίτλο Watercooling Software. Και από τις ερωτήσεις που δείχνουν ότι ούτε καν έχεις ανοίξει το manual του κατασκευαστή Αρχική απάντηση από Jean-Paulθα βαλω δηλαδη π.χ. το ψυγειο μπροστα οπου τα φαν του ψασε τραβανε αερα απο εξω , ενω θα τοποθετησω τα φαν του ψυγειου να τραβανε αερα απο το ψυγειο αντι να του δινουν ? κατι τετοιο η τα μπερδεψ`α????? ασχετο. πως θα χωρεσει αυτο το τεραστιο διπλο ψυγειο στο thermaltake ???????????? οσο για το software to βρηκα τελικα. λεγεται μοτηερβοαρδ μονιτορ .....και δειχνει 8ερμοκρασιεσ just like linux Το ψυγείο δεν είναι απαραίτητο να χωρέσει μέσα στο κουτί αν και εσύ δεν έχεις πρόβλημα στο thermaltake xaser III πρέπει να χωράει. Όσο για το που θα το βαλεις: αν αυτό τελικά μπει μέσα και έχει πάνω του προεγκατεστημένο ανεμιστήρα πρέπει να τον τοποθετήσεις μπροστά από τους ανεμιστήρες που εισάγουν αέρα στο κουτί, με φορά τέτοια ώστε ο ανεμιστήρας του ψυγείου να παίρνει τον κρύο αέρα από αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Μάϊος 20, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 χααχαχαχαχαχ.μεσα επεσες !!! δεν το εχω ανοιξει ακομα το μανυαλ !!!!!ναι το ψυγειο εχει θεση για δυο χ 120μμ φαν για να μπουν πανω στο ψυγειο !!!!θα προσπαθησω να το βαλω το ψυγειο μπροστα στο xaser mesa οπου και εχει δυο φαν που τραβανε αερα απο εξω. ετσι απο τη μια θα ριχνουν αερα τα φαν του xaser πανω στο ψυγειο ενω συγχρονος θα βαλω τα αλλλα δυο φαν του ψυγειου να τραβανε τον αερα απο τις κυψελλεςσ.....νεοτερα 8α σας εχω το σαβαττο οπου ολα θα γινουν πραξη....thx kai pali :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 20, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Φίλε δύσκολα θα σου κάτσει το συγκεκριμένο ψυγείο μέσα στο XASER...Καλύτερα να κοιτάξεις για εξωτερική εγκατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 20, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Jean-Paulδεν το εχω ανοιξει ακομα το μανυαλ !!!!! LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 20, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Επίσης στο site της Asetek υπάρχουν ποιό ενημερωμένα manuals εγκατάστασης από αυτό που έχεις. Είναι σε .pdf και τα κατεβάζεις άνετα. Αλήθεια πόσο σου κόστισε αυτό...(έχω λόγο που ρωτάω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Μάϊος 20, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 μου πηγε 220 λιρεσ ολο το κιτ ανεμηστηρες κτλ..μαζι με μπλοκ για καρτα και τσιπσετ!! ειναι με τουσ μεγαλους σωληνες( οχι τους 10μμ), διπλο ψυγειο , την λ30 αντλια και ο,τι αλλο εχει η συσκευασια. επισης μου καναν δωρο αλλο ενα anti algae fluid. παω να κατεβασω το pdf αν και νομιζω οτι ειναι ηδη to τελευταιο τωρα που το ανοιξα giati περιλαμβανει και το δικο μου κιτ το manual. se alla reviews ειχα διαβασει οτι πιο παλια δεν το ειχαν included. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Μάϊος 20, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 κοινως γυρω στα 300 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 20, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 τι ακριβώς φαντάζεσαι να κάνει κάτι τετοιο ? Να ψύχει το λειτουργικό ? Κορυφαια ατακα!!! :D :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 21, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Μάλιστα, 300 ευρώ....Έφερα από Αμερική πρίν από 3 εβδομάδες ένα παρόμοιο, με την L20 ανλτία, το μονό ψυγείο, το vga block και την Antarctica.Mου πήγε με τα μεταφορικά περίπου 240 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάϊος 21, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2004 Στησετο εκτος πρωτα να βεβαιωθεις οτι δεν εχεις καμια διαροη.Αστο να δουλεψει κανα δυορο και οταν εισαι συγουρος βαλτο επανω αντε και καλη επιτυχια!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.