ozzyneo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2011 παιδια δεν μπορω να συνδεθω στο paistasion@net.θα μπορουσε να με βοηθισει κανεις"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Απρίλιος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Καλημέρα,μάλλον εννοείς playstation network και απο όσο ξέρω είναι κάτω για maintainance απο χθές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzyneo Απρίλιος 22, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 ναι φιλε.το προβλημα μου ειναι οτι ενω συνδεωμαι κανονικα με το ps3 (εχω internet) δεν μπορω να μπω στο net, μα δεν το αντιμετοπιζω απο εχθες αλλα απο τοτε που το αγορασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Μηπως χρειαζεται να ανοιξεις καποια πορτα στο μοντεμ σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorbi_gr Απρίλιος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Για αρχή συνδέεσαι με καλώδιο ή χωρίς?Αν συνδέεσαι ασύρματα σβήσε την σύνδεση που έφτιαξες στο PS3 και ξανα-φτιάξ'την.Αν συνδέεσαι με καλώδιο βάλε στην θέση του PS3 ένα laptop για να βεβαιωθείς οτι το καλώδιο δίνει data... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzyneo Απρίλιος 22, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Καταρχάς καλη ανασταση και καλο πασχα.Η συνδεση μου ειναι ασυρματη και επιτυχιμενη οταν χρισιμοποιω το παλιο router (d-link dsl-g624t),αλλα επιδη αυτο χαλασε πειρα το netgear.Σβήνω την παλια ριθμιση και συνδεωμαι με το netgear κανονικα.εχω internet αλλα δεν μπορω να συνδεθω στό playstasion@network. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Δε χρειάζεται να ανοίξεις κάποια πόρτα στο router. Στο playstation3 έχει μία επιλογή στο μενού του δικτύου να κάνεις troubleshooting. Σου βγάζει κάποιο πρόβλημα εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.