Jump to content

ελλας το μαγαλειο σου . @ multidrama καλαματας .

p_under

Recommended Posts

Τώρα να ασχολούμαστε με τα Multidrama και τα franchise τους που πουλάνε ακόμα 8800GTX στο ράφι @ 550 ευρώ το βρίσκω αρκετά αστείο :D

QFT

Περασα πριν κανα μηνα μετα απο χρονια απο multi @ mall και δεν πιστευα στα ματια μου

Ενδεικτικα βρηκα Striker 2 Formula(μοντελο 2008 αν δεν κανω λαθος) και αλλη μια με 975 chipset (~2007)

Κανονικα στο ραφι με τιμες οσο ειχαν ΤΟΤΕ, ακομα κι αν τα κουτια τους ηταν σε τρισαθλια κατασταση(ξεθωριασμενα και σκισμενα)

Προφανως τους ενδιαφερει περισσοτερο η αγορα των φορητων/gadget πασης φυσεως και εχουν παρατησει το θεμα hardware

Multi Πατρας, πριν 2 χρονια χαλάει μητρική με 975, παω εκει και βρίσκω Asus 975, τιμή σχετικά λογική, αλλά δεν θυμαμαι πλεόν ποσο. Ειχε 2, και οι 2 με ταλαιπωρημένο κουτι. Παίρνω την μια, δοκιμάζω νεκρή, πάω πίσω, παίρνω την αλλη, νεκρη. Επιστρέφω και παίρνω πιστωτικό.

Ακομα στα ραφια τις βλέπω...

Multi Πατρας, πριν 2 χρονια χαλάει μητρική με 975, παω εκει και βρίσκω Asus 975, τιμή σχετικά λογική, αλλά δεν θυμαμαι πλεόν ποσο. Ειχε 2, και οι 2 με ταλαιπωρημένο κουτι. Παίρνω την μια, δοκιμάζω νεκρή, πάω πίσω, παίρνω την αλλη, νεκρη. Επιστρέφω και παίρνω πιστωτικό.

Ακομα στα ραφια τις βλέπω...

Μήπως ήταν LE ( Lazarus Edition ) ? :p

Τους φώναξες "Λάζαρε δεύρα έξω" ? :D

και εγω στην θεσσαλονικη οσες φορες εχω παει σε καταστηματα της συγκεκριμενης αλυσιδας ειναι αδεια! Μαλιστα τελευταια φορα ειχα παει τα χριστουγγενα ,στο μεγαλο καταστημα που βρισκεται στην λαγκαδα πριν την αερογεφυρα στην σταυρουπολη δυο πελατες ολοι και ολοι.......μετα πηγα στο πλαισιο που ειναι στα 5 λεπτα απο εκει και ηταν τιγκα(εψαχνα ενα συγκεκριμενο Game ps2)...ο κοσμος δεν ειναι ασχετος πλεον υπαρχει και το νετ και ριχνει μια ματια πριν αγορασει....το μονο καλο που θυμαμαι με τα Multirama ηταν κατι enent που κανανε με oc team στο κεντρο....ειχα ακουσει πριν 2-3 χρονια οτι θα κλεινανε :hang3:....αλλα τελικα μπηκαν και αλλοι μετοχοι και αναστηθηκαν....επισης οτι το public ειναι καποιον μετοχων απο το multirama....

ΑΝ ρωτιουσε το φιλαρακι σου, θα του εξηγουσαν οτι τα προιοντα προσφορας ειναι 2ο χερι, απο αλλαγες, κλπ. Βρηκα εκτυπωτη των 90ε , με 40. Τον ανοιξαμε, και επειδη δν ξεραμε αν εχει γεματα η αδεια μελανια, τον ξαναβαλαμε στην θεση του.

με το AN φιλε μου δεν κανεις δουλεια . κ που να μυρισω εγω οτι ειναι μεταχειρισμενα. δεν ειναι προσφορα ο εκτυπωτης των 90 στα 40 !!! ειναι νορμαλ τιμη για μεταχειρισμενο. Στην τελικη δεν ειναι υποχρωμενος να ρωτησει , το αντιθετω μαλιστα , το καταστημα οφειλει να ενημερωσει .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.