Jump to content

ελλας το μαγαλειο σου . @ multidrama καλαματας .

p_under

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παει ο ξαδερφος μια μερα , (*του θεουλη) στο μαγαζακι να παει εναν εξωτερικο δισκο . χαζεβει παιχνιδια-τις πωλητριες κ διαφορα αλλα (μιας κ ειναι ασχετος απο υπολογιστες) κ πεφτει το ματι του σε 2 καλαθακια αποκομενα απο τους παγκους. Απο πανω αναγραφει με ενα πανεμορφο ταμπελακι , προσφορες , προιοντα σε χαμηλες τιμες κτλ . βρισκει κ εναν πωκητη που ηταν γνωστοι κ του λεει " θελω δισκο ρε " , " παρε απο το καλαθακι ρε , ειναι σε προσφορα " λεει ο φιλος πωλητης . τον πληρωνει κ bb . τον φερνει σπιτι να του περασω καποια αρχεια . κ τι να δω . ο δισκος ηταν μισο γεματος με αρχεια απο το 2008 !!!

τον παω πισω , βρισκω εναν πωλητη , του λεω αλλαγη κτλ . ο προκλητικος μου ζηταει κ τα ρεστα κ εκει ξεκινουν ολα. μου λεει" εσυ φταις "! ελα χριστε κ παναγια , που φταιω κιολλας. του λεω " γτ ρε μαν' κ μου λεει θα επρεπε να το ξερεις. ασε που εχει περασει κ μια βδομαδα για τις αλλαγες , λεει . καλω υπευθυνο κτλ κραυγες κακο. κ πηρα τα λεφτα πισω . θελω να πω οτι ειναι πολυ τυχεροι τα παιδακια γτ ο δισκος ηταν του ξαδερφου κ τον εβιαζε , αλλιως θα τον επερνα πισω , ινκα καταγγελιες θα τους εκανα ρομπες παντου κ αντε γιεα. τελος για μενα το μαγαζιδιον . ουτε cd anymore . το γραφω οχι για μονο για να τους κραξω αλλα κ για προσεχουμε ολοι ακομα πιο πολυ απο τους αλητες . ευχαριστω που με διαβασατε .Πανος.

Γι'αυτό δίσκους δεν αγοράζουμε ποτέ από καλάθια... Πέρα από αυτό ωραίους γνωστούς έχει ο φίλος σου, που εκμεταλεύονται ακόμα και τον φίλο για να διώξουν την σκαρταδούρα τους.

Oχι..

Αν καταλαβα καλα ο πωλητης ο οποιος αρνηθηκε να εξυπηρετησει δεν ηταν ο φιλος του παιδιου αλλα αλλος...

Παντως ναι παιδια τα μουλτιραμα ειναι το χειροτερο μαγαζι σε εξυπηρετηση και επιστροφες προιοντων, μακρια..

Μη κάνετε γενικεύσεις. Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι.

Για το δίσκο ορθώς ο φίλος τους έκραξε. Αν πουλάς κάτι καινούργιο πρέπει να είναι σφραγισμένο. Αν όχι, λες ότι είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο και το δίνεις 30% κάτω.

Προσωπικά δεν αγοράζω τίποτε που να μην είναι σφραγισμένο, γιατί είναι κατά πάσα πιθανότητα με κάποιον τρόπο λίγο ή πολύ χρησιμοποιημένο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος.

Καταρχήν ο δίσκος θα ήταν ήδη ανοικτός όταν αγοράστηκε αφού είχε αρχεία μέσα, τον είχαν ξεχωριστά από τα άλλα προϊόντα σε καλάθι και με μειωμένη τιμή, όσο άσχετος και να είναι ο ξάδερφος σου δεν το κατάλαβε ότι κάτι δεν ήταν σωστό όταν τον αγόρασε ;;;

Λέμε για τα μαγαζιά αλλά πάμε και εμείς και αγοράζουμε γουρούνι στο σακί ;;;

Και οχι τπτ αλλο.

Μαλλον το γουρουνι , δεν ηταν καν στο σακι.

Φαινοταν.

Εδω πας σε αλλα μαγαζια και σου δινουν σφραγισμενο refurbished σε τιμη καινουριου , κι αυτον που τον πηρε εχοντας γνωση?

Και αντε και ας ηταν γεματος , ειχε καποιο προβλημα?

Αποδειξη και εγγυηση δεν ειχε?

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο μένος.

Καταρχήν ο δίσκος θα ήταν ήδη ανοικτός όταν αγοράστηκε αφού είχε αρχεία μέσα, τον είχαν ξεχωριστά από τα άλλα προϊόντα σε καλάθι και με μειωμένη τιμή, όσο άσχετος και να είναι ο ξάδερφος σου δεν το κατάλαβε ότι κάτι δεν ήταν σωστό όταν τον αγόρασε ;;;

Λέμε για τα μαγαζιά αλλά πάμε και εμείς και αγοράζουμε γουρούνι στο σακί ;;;

ειπα να τραβηξω φωτογραφια αλλα πανω στα νευρα μου το ξεχασα . διπλα στο ραφι με του δισκους ειχε ενα καλαθι με διαφορα αναμεικτα προιοντα κ εκει ηταν ο δισκος. δεν εγραφε πουθενα οτι ειναι μεταχειρισμενα απλα η συσκευασια ηταν τσαλακωμενη κ τον εδινε σε πολυ καλη τιμη κ ο ξαδερφος δεν του πηγε το μυαλο οτι μπορει να ειναι μεταχειρισμενος .

Και οχι τπτ αλλο.

Μαλλον το γουρουνι , δεν ηταν καν στο σακι.

Φαινοταν.

Εδω πας σε αλλα μαγαζια και σου δινουν σφραγισμενο refurbished σε τιμη καινουριου , κι αυτον που τον πηρε εχοντας γνωση?

Και αντε και ας ηταν γεματος , ειχε καποιο προβλημα?

Αποδειξη και εγγυηση δεν ειχε?

ο δισκος λειτουργουσε μια χαρα , δεν τον περασα απο scan αλλα οταν περνεις προιον για καινουργιο το 2011 κ σου εχει αρχεια απο το 2008 , εσυ θα το κρατουσες? εγγυηση ειχε 1 χρονο.

ο δισκος λειτουργουσε μια χαρα , δεν τον περασα απο scan αλλα οταν περνεις προιον για καινουργιο το 2011 κ σου εχει αρχεια απο το 2008 , εσυ θα το κρατουσες? εγγυηση ειχε 1 χρονο.

ελαχιστος χρονος εγγυησης = 2 χρόνια απο την ημερομηνία αγοράς. εχεις τα δικαια σου παντος.

παντου μπορει να γινουν αυτα, απλα ειναι αυτο που λεμε καλυτερα να σου βγει το ματι. ιστοριες υπαρχουν πολλες, για πολλους εμπορους ;)

ομως να προσπαθει καποιος να πουλησει κατι παλιο για καινουργιο ειναι αντιδεοντολογικο το λιγοτερο....

Καλά νομίζω ο τίτλος είναι υπερβολικός και στην Γερμανία έχω δει αντίστοιχα καλάθια σε μαγαζιά και τα έδιναν όλα 3ε.

Τώρα μου κάνει εντύπωση που το ταμπελάκι δεν έγραφε τίποτα...θα έπρεπε.

Ας ήτανε και στο πάτωμα πεταμένα με 5 κιλά σκόνη επάνω.

Το κατάστημα ΕΠΡΕΠΕ να έχει ταμπελάκι που να λέει μεταχειρισμένα.

Τώρα να ασχολούμαστε με τα Multidrama και τα franchise τους που πουλάνε ακόμα 8800GTX στο ράφι @ 550 ευρώ το βρίσκω αρκετά αστείο :D

Δυστυχώς ο κόσμος ακόμα αγοράζει από multidrama, γερμανός ( πφφφφ ) κλπ οπότε και επιζούνε οι επιστημονοσκώληκες...

Πήγα και είδα τα περίφημα καλαθάκια.. Όλα τα κουτιά είναι βιασμένα και σε αρκετά είναι προφανές πως έχουν μείνει απούλητα για μερικά.. χρόνια. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση για το ότι όλα είναι ανοιγμένα, κάτι τέτοιο δεν αναγράφεται πουθενά βέβαια :)

DSC00905-1.jpg

DSC00906.jpg

to dinovo ποσο το εχουν? xD

Μην το πάρεις και βρεις τίποτα πατατάκια ανάμεσα στα πλήκτρα... μεταχειρισμένο θα'νε :p

Παίδες όντως τα multirama έχουν άθλιο προσωπικό...Περιμένοντας πριν από κανά 3μηνο για το χαφ-εξάκι 2 εβδομάδες+,πήρα τηλ στο υποκατάστημα χίου να δω τι γίνεται.Μέχρι και ο υπέυθυνος κόντεψε να με βρίσει,μιλώντας απότομα μου απάντησε πως η δουλειά του ήταν μόνο να παραδίδει παραγγελίες και τίποτα παραπάνω.Όταν με το καλό ήρθε η παραγγελία μου και παρέλαβα ο ίδιος, ο υπέυθυνος λόγο της αξίας πιστέυω του κουτιού ρώτησε από που είσαι,που σπουδάζεις.....γνωρίζοντας πιστέυω την απάντηση.Του απάντησα στις οινούσσες για πλοίαρχος για όσους γνωρίζουν,εκτοτε μόνο **** δεν μου πήρε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.