george1551 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας σε win seven greek 32 bit όταν ανοίξω ένα cmd μπορώ να κάνω εναλλαγή της γλώσσας από αγγλικά σε Ελληνικά όταν φορτώσω ένα πρόγραμμα dos μέσα από το command όμως που είναι Ελληνικό και αρχαίο χάνω την δυνατότητα να αλλάξω την γλωσσά στο dos παράθυρο ενώ στο taskbar των seven φαίνεται η εναλλαγή στην πράξη γράφω μόνο Αγγλικά υπάρχει τρόπος να φορτώσω τα Ελληνικά ? για δώστε μου τα φώτα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Region and Language -> Administrative -> Language for non-Unicode programs -> βαλε Greek & restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Απρίλιος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση το τσέκαρα και είναι εκεί μιας και είναι Ελληνικά τα windows και δεν μου παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 βρες απο νετ το extkb.com (ή exe) ...και τρεχτο πριν την εφαρμογη.Η εναλλαγη γινεται με αλτ+1 /αλτ+2 ...Τον αυτοματισμο να τρεχει μονο του πριν την εφαργμογη θα το βρεις πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Απρίλιος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Είσαι θεός σε ευχαριστώ το extkb.com το είχα βάλει στο bat αλλά δεν θυμόμουνα την εναλλαγή και είχα φάει όλο το απόγευμα για αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.