Battosai Μάρτιος 10, 2005 #201 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:08] Και η τελευταία προσθήκη-έκπληξη (for the time being..).... .... .... (tam tam tam) Chosen! Welcome man Chosen was finally Chosed :worship: :worship: :worship: ’ντε και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 10, 2005 #202 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Bienvenido........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 10, 2005 #203 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Bienvenido........ άντε να γίνεις και εσύ να πάμε όλοι σπίτια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 10, 2005 #204 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 καλη αρχη Πετραν.μην λυπηθεις κανενα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάρτιος 10, 2005 #205 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 καλα βαν πετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 10, 2005 #206 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 νομίζω ότι πρέπει να εγκαινιάσει τα νέα του καθήκοντα με άμεση διαγραφή του γνωστού thread για τους ''εξαρτημένους'' του forum.... (και μετά όχι 6500 αλλά 16500 θα του βρω.....) :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 10, 2005 #207 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Ενας mod δεν ηταν αρκετος για να με αντικαταστησει οπως φανηκε :hehe: , καλη τυχη chosen:P lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 10, 2005 #208 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Καλή αρχή και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 10, 2005 #209 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Καλη αρχη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 10, 2005 #210 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Γερά Πέτρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 10, 2005 #211 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 !NO S H I T! Δεν ηρθε η πρωταπριλια ακομα ρεεεεεεεεεεεεεεε Καλοδουλευτος γιγαντα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 10, 2005 #212 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:43] !NO S H I T! Δεν ηρθε η πρωταπριλια ακομα ρεεεεεεεεεεεεεεε Καλοδουλευτος γιγαντα :flower: σιγα μην του πεις και καλοκλοκαριστος και απροβληματιστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 11, 2005 #213 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 ΛΟΛ Ετσι πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 11, 2005 #214 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Χθες, στις 16:08] Και η τελευταία προσθήκη-έκπληξη (for the time being..).... .... .... (tam tam tam) Chosen! Welcome man Kωστη αψογη επιλογη... η μεταγραφη της τελευταιας στιγμης....:worship: το Θεσσσαλονικιωτικο λομπι του Λαμπη εδραιωνει την παρουσια του στα ανωτερα κλιμακια ... Chosen καλη επιτυχια κι εις ανωτερα μαν.... (ε,ρε γλεντια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 11, 2005 #215 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 wtf? Παιδιά παρεξήγηση ήταν! Ο DJD έλεγε στον RootX ότι χρειάζεται ένα mod ακόμα (εννοώντας το Vdimm mod) και ο RootX δεν κατάλαβε καλά, και ...(Οκ πλάκα κάνω)Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά δυστυχώς δεν είμαι mod σε ολόκληρο το forum, αλλά μόνο στον enduracel. Μου δώσανε access μόνο στο profile του, στα posts του και στο σπίτι του (μου δώσανε το κλειδί του σπιτιού του) γιατί λέει τελευταία "θολώνει" πολύ...(ακόμα πλάκα έκανα...)Ευχαριστώ και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της κοινότητας και τον παχυλό μισθό μου :whistling Παρεπιπτόντως με το "καλημέρα", χτες χάλασε το wifi μου και δεν είχα Internet για σχεδόν μια μέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 11, 2005 Author #216 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ChosenΠαρεπιπτόντως με το "καλημέρα", χτες χάλασε το wifi μου και δεν είχα Internet για σχεδόν μια μέρα... And this is what we call "Η Κατάρα του λάμπη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 11, 2005 #217 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Με το "καλημερα" αρχισανε οι δικαιολογιες....Ο ενας θολωνει, ο αλλος εχει χαλασμενο Wi-Fi....Ρε φερτε πισω τον unstoppable !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 11, 2005 #218 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά δυστυχώς δεν είμαι mod σε ολόκληρο το forum, αλλά μόνο στον enduracel. Μου δώσανε access μόνο στο profile του, στα posts του και στο σπίτι του (μου δώσανε το κλειδί του σπιτιού του) γιατί λέει τελευταία "θολώνει" πολύ... (ακόμα πλάκα έκανα...) XAXAXAXAXXAXAXAXA!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 11, 2005 #219 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:46] Με το "καλημερα" αρχισανε οι δικαιολογιες....Ο ενας θολωνει, ο αλλος εχει χαλασμενο Wi-Fi....Ρε φερτε πισω τον unstoppable !!!!!!!! πεστα πεσταααααα..........:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 11, 2005 #220 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Με το "καλημερα" αρχισανε οι δικαιολογιες.... Ο ενας θολωνει, ο αλλος εχει χαλασμενο Wi-Fi.... Ρε φερτε πισω τον unstoppable !!!!!!!! Αχαχααχαχχχ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.