Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2004 Όλο λέω οτι θα κάνω κάτι αλλά ποτέ δεν το κάνω. Από το Μάρτη που είμαι μέλος λέω οτι θα το ξεσκίσω το κουτί μου το καλοκαίρι, οτι θα αλλάξω κάρτα γραφικών κ.τ.λ.. Το έχω πεί και του ξαδέρφου μου και του κολλητού μου. Το αποτέλεσμα: α) Ο ξάδερφός μου έβαλε plexi στο κουτί, άνοιξε τρύπα από πάνω, έκανε ένα ωραίο σχεδιάκι και έβαλε μέσα και τους ledοανεμιστήρες της ACASA. β) Ο κολλητός μου πήγε σήμερα και πήρε: Ένα ledοανεμιστήρα, δύο round cables και μία ακόμα μνήμη. Και εγώ ακόμα είμαι stock :'( :'( :'( . Κάποιος να με παρηγορήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Κοίτα και την θετική πλευρά.... εμπνεύστηκαν 2 άτομα από τις ιδέες σου, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Ακόμα πιο θετικό θα ήταν να εμπνευσόμουνα εγώ από τις ιδέες μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Και εγω, εδω κ 3 εβδομαδες θελω να κοψω το καπακι κ το μπροστινο... Σεγα πηρα, δράπανο πηρα, ποτηροτρύπανο πηρα.....προκοπή ομως δεν βλέπω !!!!Τεσπα.... ελπίζω πως αυτο το Σαββ/κο θα πεσει δουλίτσα !!! Γιά να δούμε................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.