Jump to content

E-shop η κριση το χτυπησε κι αυτο

michalos

Recommended Posts

pdiomidis, βάλε όμως και τα μεταφορικά για αγορά σκέτου DVD-RW από το Πλαίσιο για Νάξο ( 5 ευρώ ή και παραπάνω ), και να σου το δίπλα στην τιμή του τοπικού καταστήματος.

Για την thermal paste που λες, υπάρχουνε πάστες που είναι ακριβές, δηλαδή 7€ είναι normal τιμή για Arctic Silver 5 σε κατάστημα στην Νάξο ( 5.7 έχει στην Αθήνα ), και υπάρχουνε και ακόμα πιο ακριβές μικρής συσκευασίας πάστες ( π.χ. Coollaboratory Liquid Ultra )

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

νταξει εχετε δικιο για μικροπραγματακια σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει και να αξιζει... για σκεψου ομως να θελεις να φτιαξεις ενα πσ κομματι κομματι πχ; η και ενα αλλο παραδειγμα που μπορει να ειναι λιγο off topic.. στα ρουχα! πανακριβα ολα ενω αθηνα πχ τα ιδια ακριβως τα βρισκεις σε καλυτερες τιμες...

• 3 weeks later...
«ζητήσαμε την υπαγωγή μας στο άρθρο 99 για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε απρόσκοπτα το πλάνο αναδιάρθρωσής μας χωρίς να πληρώνουμε τόκους για τις παλαιές μας υποχρεώσεις. Αυτό που θέλουμε είναι να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές διατάξεις προστασίας του άρθρου 99 και να βγούμε από αυτό πιο δυνατοί σε έναν χρόνο».

Γιατί μιλάει σαν τον Γιωργάκη;

• 5 months later...

Με αυτό τελικά τι έγινε; Έχουμε κανένα νέο; Ήταν να εκδικαστεί 5 Οκτωβρίου.

Ρωτάω, γιατί όχι μόνο έχουν απλήρωτους υπαλλήλους, αλλά έχουν και το θράσος να τους ζητάνε να κάνουν απλήρωτες υπερωρίες την περίοδο των γιορτών.

Ρωτάω, γιατί όχι μόνο έχουν απλήρωτους υπαλλήλους, αλλά έχουν και το θράσος να τους ζητάνε να κάνουν απλήρωτες υπερωρίες την περίοδο των γιορτών.

Κάτσε να δεις τι εχει να γινει αν οι υπαλληλοι του e-shop ακολουθήσουν το παράδειγμα του Alter. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει πάντως.

Κάτσε να δεις τι εχει να γινει αν οι υπαλληλοι του e-shop ακολουθήσουν το παράδειγμα του Alter. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει πάντως.

Οι υπάλληλοι του ALTER έκαναν αυτό που φωνάζω καιρό σε όποιον μου λέει ότι είναι απλήρωτος. Μάλιστα, ένας φίλος, μοντέρ στο ALTER, έχει κάνει επίσχεση εδώ και αρκετούς μήνες μετά από συμβουλή μου. Η διαφορά με τους υπόλοιπους; Ότι χαράμισε πολύ λιγότερο χρόνο από τη ζωή του για χάρη τους.

Οι υπάλληλοι του ALTER έκαναν αυτό που φωνάζω καιρό σε όποιον μου λέει ότι είναι απλήρωτος. Μάλιστα, ένας φίλος, μοντέρ στο ALTER, έχει κάνει επίσχεση εδώ και αρκετούς μήνες μετά από συμβουλή μου. Η διαφορά με τους υπόλοιπους; Ότι χαράμισε πολύ λιγότερο χρόνο από τη ζωή του για χάρη τους.

Δυστυχώς δεν το κανουν όλοι. Έχω φίλη που δουλευει στο e-shop στην Θεσσαλονίκη και ειναι 4 μήνες απλήρωτη. Και με τσατίζει πολύ να μου λέει οταν την ρωτάω και τι κανεις για αυτο να απαντάει "Υπομονή και ελπιζω οτι καποια στιγμή θα πληρωθώ".

Δυστυχώς δεν το κανουν όλοι. Έχω φίλη που δουλευει στο e-shop στην Θεσσαλονίκη και ειναι 4 μήνες απλήρωτη. Και με τσατίζει πολύ να μου λέει οταν την ρωτάω και τι κανεις για αυτο να απαντάει "Υπομονή και ελπιζω οτι καποια στιγμή θα πληρωθώ".

Εξήγησέ της ότι την ίδια ακριβώς υπομονή με την ελπίδα να πληρωθεί θα την κάνει από το σπίτι της. Με την "Επίσχεση Εργασίας" ο μισθός "τρέχει" και δεν έχει δικαίωμα να σε απολύσει. Ρώτα και τον [MENTION=560]gbak[/MENTION] τι είχε κάνει παλαιότερα μετά από προτροπή μου.

Εξήγησέ της ότι την ίδια ακριβώς υπομονή με την ελπίδα να πληρωθεί θα την κάνει από το σπίτι της. Με την "Επίσχεση Εργασίας" ο μισθός "τρέχει" και δεν έχει δικαίωμα να σε απολύσει. Ρώτα και τον [MENTION=560]gbak[/MENTION] τι είχε κάνει παλαιότερα μετά από προτροπή μου.

Eγώ; Εγώ τα ξέρω και της τα εχω πει. Τώρα αν δεν θέλει η μαλλον για να το πουμε πιο σωστά φοβάται δεν μπορώ να κανω κατι. Αυτό που βλέπω εγώ ειναι μια γενιά που φοβάται να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται.

Αυτο που λες δεν πρόκειται να γίνει ποτέ φίλε μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω εδώ γιατί.

Πάντως μην ελπίζεις δεν πρόκειται να γίνει.

Wiz εκεί έχεις μείνει ακόμα ? Και να'ξερες φίλε μου.

Αυτο που λες δεν πρόκειται να γίνει ποτέ φίλε μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω εδώ γιατί.

Πάντως μην ελπίζεις δεν πρόκειται να γίνει.

Τότε είναι άξιοι της τύχης τους...

Wiz εκεί έχεις μείνει ακόμα ? Και να'ξερες φίλε μου.

Να ξέρω θέλω, για αυτό ρωτάω...

Γιατη η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :hehe:

Το θέμα Ανέστη είναι οτι με τις μ@λ@κίες του Γιωργάκη και επι 30 ετών (κυρίως) του Π@σοκικού και πελατειακού κράτους θα φτάσουμε να πεθ@νουμε εμείς.

Τότε είναι άξιοι της τύχης τους...

Να ξέρω θέλω, για αυτό ρωτάω...

Τελικά είσαι online η όχι ? Τι είσαι ρε man ο Casper του thread ?

Στείλε ΠΜ.

Πικρή ιστορία παιδιά.

Δεν φτάνει που μαθεύτηκε τελευταία στιγμή (10 μέρες πριν) οτι κλείνουν κάποια καταστήματα ωστε να μην μπορεί να αντιδράσει κανείς εγκαιρα

εκτός αυτού απολύθηκαν αρκετοί. Αλλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Μακαρι να υπήρχε ανθρωπιά και οι εταιρείες να ήταν λίγο ανθρωποκεντρικές. Αυτό μόνο.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Αν και αδικημένος απο αυτή την ιστορία οπως και πολλοί αλλοι λέω δεν πειράζει. Καλά να μαστε και καλή καρδιά.

Η δική μου εμπειρία από το μαγαζί το 2007 που παράγγειλα κομμάτια για να φτιάξω το pc μου ήταν πολύ καλή. Φθηνά με άμεση παράδοση και γενικά τότε έπαιρνα μόνο από εκεί. Η τελευταία μου παραγγελία λόγω φθηνότερης τιμής ήταν φέτος το φθινόπωρο όπου πήρα ένα σκληρό που έλεγε παράδοση σε 1-2 ημέρες. Τελικά πήγε στον ένα μήνα σχεδόν, χωρίς να με ενημερώνουν-πάντα εγώ έπαιρνα τηλέφωνο και ρωτούσα. Ε καταλαβαίνετε ότι σιχτιρησα τη στιγμή που έκανα παραγγελία από εκεί. Κρίμα γιατί μου άρεσε το e-shop και κρίμα για τον κόσμο που δουλεύει εκεί αν πάει για φούντο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.