Jump to content

E-shop η κριση το χτυπησε κι αυτο

michalos

Recommended Posts

Πάντως σόρρυ που θα στο πώ αλλά το wag120n πολύ μούφα. Το είχα πάρει και μου έβγαλε τη ψυχή. Αργός συγχρονισμός, μικρές ταχύτητες. Θα σου πρότεινα να ψάξεις για κανένα άλλο.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Εγώ περίμενα καμία εβδομάδα μια μητρική την οποία καθυστερούσε υποτίθεται ο προμηθευτής και τελικά πήρα στον προμηθευτή και υπήρχε κανονικά σε μεγάλο μάλιστα αριθμό. Το χειρότερο ήταν ότι από ότι μου είπαν παραγγελία από το e-shop για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπήρχε.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Πάντως σόρρυ που θα στο πώ αλλά το wag120n πολύ μούφα. Το είχα πάρει και μου έβγαλε τη ψυχή. Αργός συγχρονισμός, μικρές ταχύτητες. Θα σου πρότεινα να ψάξεις για κανένα άλλο.

3 λεπτά μετά το ποστ, μου ήρθε sms να πάω να το πάρω, και τώρα είμαι με το μπουφάν φορεμένο και έψαχνα το πορτοφόλι όταν είδα να χτυπάει ο θαντερμπερντ την απάντηση σου...

Ελπίζω να έχεις άδικο :hang3: από την άλλη, πόσο χάλια μπορεί να είναι? σήμερα κάνω ρεσταρτ στο μοντεμ κάθε 10 λεπτά για να παίξει χωρίς κάνενας να ανεβάζει πάνω από 7ΚΒ/s η να κατεβάζει με πάνω από 50κβ/s.

Έφυγα

Off topic mode on!!

Μονό σε εμένα έχει βγεί καλό αυτό το modem???

Off topic mode off!!

Παίδες αργά η γρήγορα κάποια internetika μαγαζία σίγουρα θα περνούσαν κρίση. Πλέον ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός...

Χτες παρέλαβα μια παραγγελία από eshop και ηταν γεμάτο με φυλλάδια δικά τους και του plus4u.gr

Παίδες πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι γενικό! Εγω και φίλοι έχουμε κάνει παραγγελείες από διάφορα μαγαζιά και δεν παίζει διαθεσιμότητα! Κανένας δεν στοκάρει! Χάλια!:wall:

Ίσως να σχολίασω την απόδοση του modem αλλού, όταν το τεστάρω.

On topic

e-shop:

Παραγγελία Μ. Τρίτη 19/4 από το κατάστημα τους, ο πωλητής είπε μάλλον την επόμενη βδομάδα θα έρθει ενώ στο site γράφει παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Μέχρι σήμερα, Πέμπτη του Πάσχα 28/4 τους έιχα κάνει 3-4 τηλέφωνα, η απάντηση η ίδια, "Μας το καθηστερεί ο προμηθευτής" στην ερώτηση αν σίγουρα υπάρχει το προϊόν απάντηση δεν πήρα, κάτι μασημένα λόγια μόνο "αν το γράφει το site υπάρχει".

Επειδή φευγω από Αθήνα σε 2 μέρες το ακυρώνω, και το παραγγέλνω από MSystems (που γράφει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας) περίπου στις 15:00.

15:18 έρχεται confirmation mail, περίπου στις 15:50 έρχεται mail και SMS να πάω να παραλάβω (όπως είχα δηλώσει).

Το κατάστημα στον Nέο Kόσμο, εγώ στο Π.Φάληρο σε πολύ λίγο ήμουν πίσω και πλέον στέλνω μέσω του καινούργιου modem, 3 ώρες μετά την παραγγελία.

Offtopic - Υ.Γ.:

Από ψάξιμο τόσο δικτυακά όσο και σε διάφορα καταστήματα της Αθήνας (Πλαίσιο, Multirama, MediaMarkt) το πρόβλημα ήταν ότι φέρνουν λίγα ISDN modem και πολλά PSTN, στο MediaMarkt είχε καμιά 20αριά του modem που ήθελα αλλά για PSTN.

Όντως τα όσα γράφονται εδώ μέσα δεν είναι καθόλου τυχαία.

Τα περισσότερα net shops όπως e-shop, plaisio, και πολλά άλλα ίσως δεν στοκάρουν πλέον εμπόρευμα και αυτό κάνει τους πελάτες να στρέφονται αλλού. Εγώ συγκεκριμένα έκανα αγορές για αναβάθμιση με κόστος ένα σεβαστό ποσό και από αυτά τα δύο που συνήθως ψώνιζα πήρα μόνο 2 μικροπράγματα τα οποία βρήκα ετοιμοπαράδοτα. Τα περισσότερα και χοντρά πράγματα τα πήρα από το MSystems γιατί είχε πιο καλές τιμές και ήταν απόλυτα φερέγγυο στην παράδοση.

Τι να πω ή κρίση;

Και πόσο δύσκολο είναι τελικά να μην έχουν ετοιμοπαράδοτο ένα mombo που το ζητούν όλοι, αλλά το δίνουν μόνο με παραγγελία και μάλιστα μόνο από Internet; Ακύρωσα τέσσερις παραγγελίες, ακόμη και όταν ήρθαν τα υλικά, αφού στο μεταξύ διάστημα αναγκάστηκα να ψάξω και όχι μόνο τα βρήκα αλλά σε πολύ καλύτερες τιμές!

Όπως και να 'χει με αυτή την πολιτική μόνο αυτοί που την εφαρμόζουν χάνουν, ενώ εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι αφού συνέχεια ξεπηδάνε νέα shops στον χώρο και σίγουρα με καλύτερες τιμές.

Εγώ για παράδειγμα αν αυτά που ψώνισα τα έπαιρνα από e-shop ή plaisio θα μου είχαν στοιχίσει 20% ακριβότερα.

Όντως τα όσα γράφονται εδώ μέσα δεν είναι καθόλου τυχαία.

Τα περισσότερα net shops όπως e-shop, plaisio, και πολλά άλλα ίσως δεν στοκάρουν πλέον εμπόρευμα και αυτό κάνει τους πελάτες να στρέφονται αλλού. Εγώ συγκεκριμένα έκανα αγορές για αναβάθμιση με κόστος ένα σεβαστό ποσό και από αυτά τα δύο που συνήθως ψώνιζα πήρα μόνο 2 μικροπράγματα τα οποία βρήκα ετοιμοπαράδοτα. Τα περισσότερα και χοντρά πράγματα τα πήρα από το MSystems γιατί είχε πιο καλές τιμές και ήταν απόλυτα φερέγγυο στην παράδοση.

Τι να πω ή κρίση;

Και πόσο δύσκολο είναι τελικά να μην έχουν ετοιμοπαράδοτο ένα mombo που το ζητούν όλοι, αλλά το δίνουν μόνο με παραγγελία και μάλιστα μόνο από Internet; Ακύρωσα τέσσερις παραγγελίες, ακόμη και όταν ήρθαν τα υλικά, αφού στο μεταξύ διάστημα αναγκάστηκα να ψάξω και όχι μόνο τα βρήκα αλλά σε πολύ καλύτερες τιμές!

Όπως και να 'χει με αυτή την πολιτική μόνο αυτοί που την εφαρμόζουν χάνουν, ενώ εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι αφού συνέχεια ξεπηδάνε νέα shops στον χώρο και σίγουρα με καλύτερες τιμές.

Εγώ για παράδειγμα αν αυτά που ψώνισα τα έπαιρνα από e-shop ή plaisio θα μου είχαν στοιχίσει 20% ακριβότερα.

Ναι πολύ σωστά τα λες! Αλλά για σκέψου τον κόσμο που ζει στην επαρχία? Αυτοί που θα πάνε? Οι αετονύχηδες καραδοκούν! Τα έχω πάθει δυστυχώς... :slap:

Σιγουρα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι το eshop εκανε την αρχη για τα ελληνικα ιντερνετομαγαζα με πολυ φθηνεσ τιμεσ σε σχεση με τα καταστηματα.....απο εκει και περα εκανε οτι και ολοι οι ελληνεσ επιχειρηματιες ....αφου εβγαλε φραγκα και πηρε πελατες ...χαλαρωσε....και ξεχασε το αρχικο του επιπεδο εξυπηρετησης...να μην μιλησουμε για multirama(ασχετοι και πανακριβοι)...ουτε και για ''προσφορες'' πλαισιου που σχεδον ποτε δεν υπαρχουν και αν υπαρχουν τισ εχουν κρατημενες οι υμετεροι τους...

Σιγουρα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι το eshop εκανε την αρχη για τα ελληνικα ιντερνετομαγαζα με πολυ φθηνεσ τιμεσ σε σχεση με τα καταστηματα.....απο εκει και περα εκανε οτι και ολοι οι ελληνεσ επιχειρηματιες ....αφου εβγαλε φραγκα και πηρε πελατες ...χαλαρωσε....και ξεχασε το αρχικο του επιπεδο εξυπηρετησης...να μην μιλησουμε για multirama(ασχετοι και πανακριβοι)...ουτε και για ''προσφορες'' πλαισιου που σχεδον ποτε δεν υπαρχουν και αν υπαρχουν τισ εχουν κρατημενες οι υμετεροι τους...

Άσε το τι κανανε παλιά. Τι γίνεται τώρα είναι το θέμα. Το να ειμαστε παρελθοντολάγνοι δεν βοηθάει και ιδίαιτερα...

τι γινετε το ανεφερα ''απο εκει και περα εκανε οτι και ολοι οι ελληνεσ επιχειρηματιες ....αφου εβγαλε φραγκα και πηρε πελατες ...χαλαρωσε....και ξεχασε το αρχικο του επιπεδο εξυπηρετησης'' αν δεν υπηρχαν τα ιντερνετομαγαζα θα τα πληρωναμε διπλα οπωσ και παλια...

τι γινετε το ανεφερα ''απο εκει και περα εκανε οτι και ολοι οι ελληνεσ επιχειρηματιες ....αφου εβγαλε φραγκα και πηρε πελατες ...χαλαρωσε....και ξεχασε το αρχικο του επιπεδο εξυπηρετησης'' αν δεν υπηρχαν τα ιντερνετομαγαζα θα τα πληρωναμε διπλα οπωσ και παλια...

Μπορεί... Αλλά υπάρχει και το εξωτερικό. Ο ψαγμένος θα συνεχίζει να αγοράζει απο εξω και να αγνοεί το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο...

ετσι μαλλον θα γινει....αν δεν συμορφωθουν....αλλα παλι απο την αλλη θα χαθουν και καποιεσ θεσεις εργασιες στην Ελλαδα που ηδη υπαρχει μεγαλο προβλημα ανεργιας!

Ο ψαγμένος θα συνεχίζει να αγοράζει απο εξω και να αγνοεί το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο...

Ο ψαγμένος ... είναι πάντα για όλα τα καταστήματα μια θλιβερή μειοψηφία,

που δεν φέρνει κέρδος , και δεν στεναχωρήθηκε κανένας εάν τον χάσει.

Ο ψαγμένος ... του 2005 , θα αγόραζε μια αναλογική οθόνη Sony,

και το κατάστημα θα είχε ένα πολύ μικρο κέρδος , σε σχέση εάν πουλούσε μια Samsung της εποχής.

Τα καλά και επώνυμα προϊόντα , δίνουν πάντα μειωμένο κέρδος στους εμπόρους.

Απο την άλλη , οι περισσότεροι ενήλικοι αυτήν την στιγμή είμαστε σαν πληγωμένα χελιδόνια,

δηλαδή σε μαύρα χάλια.

Το μήνυμα είναι : τέρμα οι περιττές αναβαθμίσεις , αλλά όχι και το όνειρο.

Αυτό επιτρέπετε , αλλά μόνο την νύχτα.

Ας μην απογοητευόμαστε γιατί το Internet δεν είναι όπλο μόνο για τους επιτήδειους, αλλά και για μας τους καταναλωτές. Εμείς βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση γιατί μπορούμε πανεύκολα πλέον να διαλέξουμε από που θ' αγοράσουμε, ενώ αντιθέτως τα καταστήματα θα πρέπει να προσπαθούν να μας δελεάζουν με καλύτερες προσφορές.

Δεν υπάρχει επαρχία ή πρωτεύουσα, όλοι τις ίδιες δυνατότητες έχουμε στις αγορές μέσω net.

Ας πω κι εγω την ιστορια μου:

Παραγγελια κινητου απο ισοπ 15/4. 91€

Μεχρι τις 19/4 δεν ειχε καμια δραστηριοτητα, στελνω email να ρωτησω γιατι αργουν. Απαντηση "επρεπε να σας ειχαμε ενημερωσει οτι το κιν θα καθυστερησει για μετα τις 28/4".

Ακυρωση παραγγελιας, παραγγελια απο Πλαισιο (που στο μεταξυ το ειχε ριξει απο 99€ σε 88€), την αλλη μερα σπιτι μου...

Παραλληλα ομως παραγγειλα στις 26/4 και μια καρτα μνημης για το κινητο απο e-shop γιατι την ειχε 13 ευρω, ενω το πλαισιο σχεδον 19.

Μαντεψτε?! Σημερα, 2 εργασιμες μετα, το προϊον της παραγγελιας ειναι ακομα σε κατασταση "μη ελεγμενο", παρολο που στο site αναφεροταν παραδοση σε 2-3 εργασιμες.

Με το που θα περασει η τριτη εργασιμη θα φανε email κραξιματος ΠΑΛΙ.

PS: Και τα λεει αυτα καποιος που απο το 2004 στηριζε οσο κανενα αλλο το eshop, και που μεχρι στιγμης δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα με το "περιβοητο" RMA του. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι το παντρευτηκα κιολας...

Ρε παιδιά, οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα επιβίωσης και βιωσιμότητας (σαν επιχείρηση).

Από εκεί και πέρα, θα έπρεπε να βάλουν τα προϊόντα τους σαν "κατόπιν παραγγελίας" και όχι σαν "παράδοση σε 2-3 μέρες".

Βέβαια, διόλου απίθανο να έχει μειωθεί και το προσωπικό που συντηρεί το site.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.