Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2011 Καλησπέρα παίδες,,λίγη βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ.Μέχρι χθες ο ήχος δούλευε μια χαρά.Άκουγα μουσική σε 5.1 από όλα τα ηχεία τέλεια.Σήμερα τον ανοίγω και παίζουν μόνο τα μπροστά.Πάω στο audio control panel της creative και κοιτάω να δω αν είναι τικαρισμένο το cmss-3d (stereo surround) και ήταν όντως,άρα θα έπρεπε να δουλεύει.Ξειλώνω drivers(από control panel,safe mode,driver sweeper,χειροκίνητα απο guides στην registry) τους ξαναβάζω και πάλι τίποτα.Σαν να μην δίνει εντολή πλέον η συγκεκριμένη επιλογή.Επίσης σταμάτησε να δουλεύουν και τα EAX settings.Έχω βγάλει και έχω βάλει κάμποσους drivers,modαρισμένους και μη αλλά τίποτα.Όλα αυτά σε μια sound blaster audigy se και όλα έτσι ξαφνικά.Δυστηχώς το φορματ δεν είναι επιλογή.Κάποια γνώμη ή κάτι άλλο για να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 υποθέτω τα license files (.kga) είναι περασμένα σωστά στο \programdata\Creative\softwarelock ε?, αν ναι, τότε φοβάμαι ότι κάτι παίζει με το .inf της εγκατάστασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Δεν υπάρχει μέσα στον φάκελο \programdata\Creative\ κανένας softwarelock.Μόνο ένας SPI που είναι άδειος και ένας software update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 21, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Χθες με sfc /scannow και μετά πέρασμα drivers έφτιαξε αλλά σήμερα το πρωί χωρίς καν να τον κλείσω πάλι τα ίδια :/ Κανέις κάποια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Απρίλιος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2011 Το ιδιο προβλημα μου παρουσιαζε μια fatality που εχω.Οποτε εβαζα τους drivers απο αρχειο δικο μου το προβλημα εμφανιζοταν μετα απο κανα 2 μερες.Η λυση που βρηκα ειναι να περναω τους drivers μονο με το Creative software auto-update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.